Şimdi Ara

Gigabyte GTX 970 G1 Gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki farklı yerde stok buldum ama daha önce ikisinden de alışveriş yapmadığım için güvenemedim açıkçası. Nova Bilgisayar ve Exa Elektronik Hangisinden alayım, herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeh

İki farklı yerde stok buldum ama daha önce ikisinden de alışveriş yapmadığım için güvenemedim açıkçası. Nova Bilgisayar ve Exa Elektronik Hangisinden alayım, herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?

Exa elektronik piyasaya göre pahalı satıyor ordan alış veriş yapmak mantıklı değil nova bilgisayarda fiyatlar uygun ayrıca bildiğim sağlam yer orası.
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Evet aradaki fiyat farkını ben de gördüm, bir de Nova'yı bir derece duymuşluğum var ama Exa pek duymadım kimseden. Nova'dan alsam mı kararsız kaldım şimdi. Garanti olayı nasıl olur, sıfır kutulu ürün yollar mı bilemedim. Bugün telefon ettim 2 tane var elimde vereyim birini dedi. İnternette stok gözükmüyor dedim, birisi 2 tane almıştı geri getirdi 980'i bekleyecekmiş falan dedi. Mahalle bakkalı gibi konuşunca ben de kıllandım doğal olarak.
  • quote:

Evet aradaki fiyat farkını ben de gördüm, bir de Nova'yı bir derece duymuşluğum var ama Exa pek duymadım kimseden. Nova'dan alsam mı kararsız kaldım şimdi. Garanti olayı nasıl olur, sıfır kutulu ürün yollar mı bilemedim. Bugün telefon ettim 2 tane var elimde vereyim birini dedi. İnternette stok gözükmüyor dedim, birisi 2 tane almıştı geri getirdi 980'i bekleyecekmiş falan dedi. Mahalle bakkalı gibi konuşunca ben de kıllandım doğal olarak.

Bnde emin olun 2 haftadir bekleyenlerdenim
    İster ultra guvenilir olsun ister 50 yil garanti versin benim tawsiyem
    Cihazi minciklamadan almayin
    Yani fiziksel olarak gorup alin
    Sirf bu yuzden hala beklemedeyim
    Haaa derseniz benim sokaga aticak 1500 tl var bana verin atmayin 😜😜

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oskis kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam, aynı şekilde 2 haftadır stok bekliyorum. Kutusu ithal edildiği şekilde dokunulmadan elime geçecekse ben görmeden almaya razıyım ama onun garantisini bana kim verecek, ben ne kadar inanacağım da içim rahat edecek. İşte bütün mesele bu. Efkar bastı yine.
  • Kuzeh kullanıcısına yanıt
    Şu anda sadece efkar basti
    Sayet dayanamayipta alirsaniz baska seylerde basabilir
    Kafayi duvara vurmayin snra

• quote:

Bilemiyorum tabi ben hep vatandan aldım bu güne kadar ama forumda novadan alışveriş yapan çok arkadaş var kötü birşey duymadım nova hakkında hiç açılmamış kapalı kutu alınması tabiki her zaman daha iyi az sabır ozaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Yarın tekrar arayıp adam akıllı soracağım bakalım. Ona göre Nova'dan alırım artık.

Hocam eksen bilgisayar da var tabinorda varsa eger bu kart oradanda bakabilirsin son zmnlarda fiyatlarda acayip düşüş oldu ama nova dan da alabilirsin

• berkanenes kullanıcısına yanıt
    Hocam Eksen'e bugün baktım yoktu sanırım. Tekrar kontrol ederim ama.

Aynen hocam eksen de bazi parcalar yok eger varsa eksenden alin yoksa noavadan alin

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Aynen hocam eksen de bazi parcalar yok eger varsa eksenden alin yoksa noavadan alin
    Ben bu karttan 2 adet aldım, Nova bilgisayar dediği tarihte sorunsuz gönderdi, Novadan alabilirsin.
  • KanKoKan kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim hocam.

• quote:

Bilgi için teşekkür ederim hocam.
    Nova kaliteli bir firmadır 3-5 aksaklığı olsada temiz bir firma. İade kapsamı olmadığı(Kurallar katı.) için açılmış ürün gönderme olasılığı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reborned

Nova kaliteli bir firmadır 3-5 aksaklığı olsada temiz bir firma. İade kapsamı olmadığı(Kurallar katı.) için açılmış ürün gönderme olasılığı yok.

Alıntıları Göster
    Exa'dan kapıda ödemeli sipariş etmiştim.Büyük ihtimal yarın elimde olacak kart.Durumu bildireceğim.

Edit : Konuyla alakası yok ama az önce KanalD'de altta vatan efsane %30 indirim bu hafta sonu olacak gibi birşey gördüm doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaliG- -- 9 Ekim 2014; 21:26:15 >
  • Anladım hocam. Herhangi bir sıkıntı olmaz o zaman. Ben yarın arayıp siparişimi vereyim.

• quote:

İki farklı yerde stok buldum ama daha önce ikisinden de alışveriş yapmadığım için güvenemedim açıkçası. Nova Bilgisayar ve Exa Elektronik Hangisinden alayım, herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?

ikiside saglm firmalar hangisi kafana yatarsa satın alabilirsin.Exa istanbulda gidip magazalarından pazarlık yaparakda alabilirsin
  • Sizden haber bekliyor olacağım.

• Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    Bursa'da yaşıyorum hocam. Gidip gelmem pazarlık yapsam bile pahalıya patlar diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

internetten alına herürün 14 gün içinde seve seve iade alınır .kanunda bu var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.