Şimdi Ara

Gigabyte GTX 970 G1 Gaming (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam diger konularda tonla tartisildi! Diger GTX 970 tavsiye konularina bir gözatarsan eminim istedigin cevabi bulacaksin
  • Bu hafta sanirsam kart filan gelmicek bu kesinlesti gibi
    İns yanilirimda stoklara cekerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nova bilgisayardan gtx770 almistim ilk ciktiginda ertesi gun elime ulasmisti guvenilir bir firma hatta gtx970 dusunuyorum ve yine novadan alicam

• Kuzeh kullanıcısına yanıt
     Gigabyte GTX 970 G1 Gaming

Geldi canavar
  • Hayırlı olsun hocam. Sorunsuz kullanmanız dileğiyle.

• Kuzeh kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,darısı sizlerin başına inşallah.
  • Hocam nerden kaca aldiniz karti, ben stokta olan bir yer bulamadim da

• quote:

Orijinalden alıntı: Por Você

Geldi canavar

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın canavara selam

• HapLoo kullanıcısına yanıt
    Exa'dan getirttim kapıda ödemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaliG- -- 10 Ekim 2014; 15:47:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanKoKan

Ben bu karttan 2 adet aldım, Nova bilgisayar dediği tarihte sorunsuz gönderdi, Novadan alabilirsin.

quote:

Geldi canavar

hayırlı olsun ıyı günlerde kullanınız.
    o.c ıle denedıgınız max boost vede ram hızlarınız nedır. bununla ılgılı
    gpu-z vede asıtıc quality değerlerinide foruma resımlen verebılırmısın.
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 10 Ekim 2014; 19:43:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Propus

En son geçen sene gitmiştim novaya.Karanfil sokaktan geçerken dükkanın olduğu apartmana bakınca nova tabelasını göremedim.Hala aynı yerde mi mağazası bilen var mı?

aynı yerde.

http://novabilgisayar.com/iletisim.asp
  • Karanfil sokakta sakarya caddesinin bir üstü Kızılay/Ankara Nova bilgisayarda sezgin beyden ne zaman ürün alsam
    Geri getirince sanki neden göstermeksizin değiştimiyor kendi kuralları var kutunun açılmadan denenmesi gibi saçma şeyler
    ve ne zaman değişim için gittiysem hep suçluymuşum gibi ve anakartın bozuk olmadığından eminmiş gibi davranması bana pek
    garantili gelmiyor Vatan bilgisayarda aynı tuaflıklar mevcut.

Dün Exayıda Novayıda Vatanıda aradım hiç bir stokta yok Gigabyte gtx970 dahil bütün gtx 970 ler yok daha gelmemişler
    nezaman gelir bilgileri bile yok sordum Exaya stokta görünüyor sitenizde dedim bir yanlışlık olmuş yok elimizde dediler
    Bu gtx970 ler gelmeyecek galiba savaş vurdu kartları bari Altından kıymetli

• 6Clas kullanıcısına yanıt
    Bu ayın 15'i ile 18'i arası her yer kart dolacak, biraz daha sabır.

• oskis kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı bu domates mi alıyorsun mıncıklayacaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Exa'dan kapıda ödemeli sipariş etmiştim.Büyük ihtimal yarın elimde olacak kart.Durumu bildireceğim.

Edit : Konuyla alakası yok ama az önce KanalD'de altta vatan efsane %30 indirim bu hafta sonu olacak gibi birşey gördüm doğru mu?

Yok hocam o %30 indirim her zmn var tabi ama sozde indirim fiyati yukseltiyolar somra %30 indirim yaptik diyolar inanmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Karanfil sokakta sakarya caddesinin bir üstü Kızılay/Ankara Nova bilgisayarda sezgin beyden ne zaman ürün alsam
    Geri getirince sanki neden göstermeksizin değiştimiyor kendi kuralları var kutunun açılmadan denenmesi gibi saçma şeyler
    ve ne zaman değişim için gittiysem hep suçluymuşum gibi ve anakartın bozuk olmadığından eminmiş gibi davranması bana pek
    garantili gelmiyor Vatan bilgisayarda aynı tuaflıklar mevcut.

Dün Exayıda Novayıda Vatanıda aradım hiç bir stokta yok Gigabyte gtx970 dahil bütün gtx 970 ler yok daha gelmemişler
    nezaman gelir bilgileri bile yok sordum Exaya stokta görünüyor sitenizde dedim bir yanlışlık olmuş yok elimizde dediler
    Bu gtx970 ler gelmeyecek galiba savaş vurdu kartları bari Altından kıymetli

Neden göstermenizi tabiki istiycek siz ürün alırken açık kutumu alıyorsunuz kapalı kutu istiyorsunuz onlarda haklı olarak kutunun açılmasını istemiyorlar bu çok n

ormal üründe arıza varsa zaten mecbur değiştirecekler yoksa herkes alsın denesin beğenmedim desin keyfi ürün değiştirsin sonra o açılan ürünleri kime satacaklar.

• Bence novadan al

• Benbundan onceki ekran kartim ile halen kullandigim kasayi novadan almiatim ama bizzat ankaradaki ofislerinden 2010 yilinda

• Hocam asic quality sonucunu yazabilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.