Şimdi Ara

Gigabyte HD 5850 fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar shift en yüksek ayarlar anti aliasing dahil 1280x1024 de 35 40 fps veriyor. Bide 1920 oynasak vay halimize nedendir bu sorun ? Birde pes 2010 da tırtık sorunu var sistemim imzadaki gibidir pes 2010 ss akşam atıcam eve dönüyorum bu akşam

• Shift' te ATI kullanıcıları için stabilite sorunu var Pyhsx motoru olduğu için. Shift için performans artırıcı yama çıkmıştı onu deneyin isterseniz. Pes 2010' daki tırtık sorununu anlayamadım. Görüntü ayarlarının içinde AA ayarı varsa 4X' e getirin. Hiç Pes oynamadığımdan bilemedim, bilen biri yetişir şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

Shift' te ATI kullanıcıları için stabilite sorunu var Pyhsx motoru olduğu için. Shift için performans artırıcı yama çıkmıştı onu deneyin isterseniz. Pes 2010' daki tırtık sorununu anlayamadım. Görüntü ayarlarının içinde AA ayarı varsa 4X' e getirin. Hiç Pes oynamadığımdan bilemedim, bilen biri yetişir şimdi.

Shifte sorun yok ozaman ama pes 2010 tırtık dediğim anti aliasing işte oyunun içinde yok mesela ccc den anti aliasingleri ayarlamamıştım ayarlayınca shiftteki geçti ama pes 2010 düzelmedi bildiğin beyaz beyaz tırtık var bilen yetişssin sinir oldum o shift yamalarının indirdim fakat yüklenmedi nedense bende anlayamadım

• UPPPP!!
  • işte sorun Vücüt çevresine dikkat edin yaka kol :

Bu pestede 62 fps veriyor ilginç yoksa frapstamı bi hata var ?

• UPPP!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    1080 SLI problemi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.