Şimdi Ara

Gigabyte HD4850 1GB Ekran kartı almak istiyorum arkadaşlar yardım lütfen !!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütçem 200 220 tl civarı amd x2 245 işlemcim var buna uygun bi ekran kartı tavsiyesi olan var mı aklımda gigabyte ın 4850 si var yardımcı olabilimisiniz ?

• yakında bende sizin gibi ekran kartı almayı düşünüyorum hocam

ilk tercihim bu idihttp://www.netsiparis.com/detay/12831267078/POWERCOLOR-HD4850-512MB-GDDR3-256BIT-DVI-HDMI-PCS

ama sonradan gts450 ler yaygınlaştıgında onu mu alsam diye kararsız kaldım ama HD4850 de güzel bir kart performansı gayet iyi ve fiyatıda çok uygun bunu düşünebilirsiniz. birde psu nuz kaç watt ve markası ne ?

• gigabyte hd4850 iyidir soğutucusuda güzeldir. referans soğutma gibi ısınma yapmaz alabilirsin , fiyatıda uygun , alınabilecek başka kart gözükmüyor o fiyata.

en ucuz vatan bilgisayarda world carda 6 taksit 192 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gv-r485oc-1gh-hd4850-gddr3-1gb-256bit-ati-radeon-dx10.1-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=36900

bende 2008 kışında 286 tl ye almıştım

bu arada üstte arkadaş yazmış gts450 de olabilir. tabi fiyatı 60 tl kadar pahalı. teknoloji olarak daha yeni , daha sessiz , daha az ısınır vs . performans olarak (teknik açıdan) ise hd 4850 nin biraz önde olduğunu düşünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 22 Eylül 2010; 0:57:32 >

• PSU Highpower 500 watt psu dan yana derdim yok yeterlidir heralde pek anlamıyorumda arkadaşlar forumda sor dediler bi denym dedim :)

nedir hocam bu kart ve işlemciyle iyi sonuc alınabilirmi gts 250 düşünüyordum ama ati - amd daha uyumlu olur diye düşünüyorum bilmiyorum ne kadar doğrudur. malum öğrencilik fazla para ayıramıyorum en maximum bu cıkar ?
  • ayrıca vatanda 2 gün önce 232 tl ye gördüm. hepsiburada da 211 tl ordan almayı düşünüyodum saolasın yardımcı oldu 20 tl 20 tl dir : )

powercolor la arasında 30 40 tl farkediyo ne farkı var acaba onu merak ediyorum asusta öyle performansa bi katkısı olcaını sanmıorum
  • 18'inç monitöre yeterli o kart bence hd 4850 birazda oc yaptımı canavar gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

18'inç monitöre yeterli o kart bence hd 4850 birazda oc yaptımı canavar gibi olur.

gigabytenin gpusu zaten 700 mhz 18" de her türlü uçurur oyunlarda . çok fazla aa açmadığı sürece çoğu oyunu high-ultra oynar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiye AcilL lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gts 450 cıktı die mi kartlarda 15 20 lira indirime gitti ati o ayardaki kartlarda sanki bi indirim var 2 gün önce böyle deildi beklemek mi lazım acaba yoksa gigabyte i alıyımmı ? bi de monitör crt 19" lcd almayı düşünüyorum kart bunun için uygunmudur ne diosunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail963

gts 450 cıktı die mi kartlarda 15 20 lira indirime gitti ati o ayardaki kartlarda sanki bi indirim var 2 gün önce böyle deildi beklemek mi lazım acaba yoksa gigabyte i alıyımmı ? bi de monitör crt 19" lcd almayı düşünüyorum kart bunun için uygunmudur ne diosunuz ?

kart 17-18-19 uygundur. bende 17" var yetiyor . crt monitörü sıfır alacaksanız almayın derim. lcd ye geçin. kartıda almak size kalmış . geçen sene bu zamanlar 240-250 tl di.artık çokta fazla ucuzlamaz diye düşünüyorum.
  • yok monitorum 19" crt . ama bugün yarın lcd almayı düşünüyorum 22" fln bi sıkıntı yaratmaz heralde bu kart sonra tekrardan kart deiştirmek zornda kalmayaym. performansta fazla düşüş yaşarmıyım çözünürlük artınca
  • hocam inç önemli değil 22" full hd alırsanız 512MB 4850 yetmez haliyle. ama hocam bütçe varsa 1GB ekran kartı ve full hd bir monitör almanızı tavsiye ederim. netsipariş'teki powercolor 4850'nin fiyatı uygun. veya 220 civarına 5750 veya biraz beklerseniz amd radeon 6000 serisi çıkınca gts450'nin fiyatı da inecektir.
  • quote:

yok monitorum 19" crt . ama bugün yarın lcd almayı düşünüyorum 22" fln bi sıkıntı yaratmaz heralde bu kart sonra tekrardan kart deiştirmek zornda kalmayaym. performansta fazla düşüş yaşarmıyım çözünürlük artınca

merak etmeyin çok performans kaybı yaşatmaz. zaten 1 gb bellekli modelini alacaksınız. bellek dolması sorununuda aşarsınız.
  • yardımınız için teşekürler beyler gigabyte 1gb modelini aldım montajda birazcık sıkıntı yaşadım kasadan dolayı ama hallettim çok memnunum . allah razı olsun hepinizden tavsiyeleriniz için.
  • quote:

yardımınız için teşekürler beyler gigabyte 1gb modelini aldım montajda birazcık sıkıntı yaşadım kasadan dolayı ama hallettim çok memnunum . allah razı olsun hepinizden tavsiyeleriniz için.

güle güle kullan kartını bu arada psunuz gayet iyi herhangi bir sorun vs. çıkarmaz.
  • hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.