Şimdi Ara

Gigabyte HD6850 Windforce'u nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XFX'e para vermeyin, windforce ultra durable kartın hem PCB'si hemde soğutması daha performanslıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

XFX'e para vermeyin, windforce ultra durable kartın hem PCB'si hemde soğutması daha performanslıdır.

PCB olarak kesin yorum yapmıyorum ama dediğin gibi WİNDFORCE sogutması daha güzel +1
  • Bence böyle birşey alabilrisin
     Gigabyte HD6850 Windforce'u nasıl bilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniztoyota

quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Bence böyle birşey alabilrisin
     Gigabyte HD6850 Windforce'u nasıl bilirsiniz?

niye imza'nda belirttiğin gibi davranmıyorsun sorulan soruya göre tavsiye ettiğin kart arasında 2kat fark var değilmi

• Aydolan benım dostumdur yahuu :) ondan böyle birşey yapmıştır sakin :)

bro aldım yazıcıoğlundan kartı soyledımya sana :) istanbula gitmişken 360 tl ye aldım kartı arkadaşlar eksenbilgisayardan... :) sırada sağlam bi klavye mouse seti var :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandburn

Aydolan benım dostumdur yahuu :) ondan böyle birşey yapmıştır sakin :)

bro aldım yazıcıoğlundan kartı soyledımya sana :) istanbula gitmişken 360 tl ye aldım kartı arkadaşlar eksenbilgisayardan... :) sırada sağlam bi klavye mouse seti var :P

hayırlı olsun kartın dirt 2 denermisin peki varsa

bu arada madem öyle sildim mesajı gerilmesin ortalık
  • quote:

quote:

Dostum sistemi şu anda yeni kuruyorum zamanım olursa denerim :) teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

Dostum sistemi şu anda yeni kuruyorum zamanım olursa denerim :) teşekkür ederim.

sandburn;
    Güle güle kullanın, sistemi kurduğunuzda ve ekran kartı sürücüsünü yüklediğinizde fan sürekli %75 hızda çalışırsa, BIOS sürümünü F3_B'ye yükseltebilirsiniz, bu arada kurulumları tamamladığınızda BIOS sürümünü bildirirseniz sevinirim, selamlar.

deniztoyota;
    Steam'ın geçtiğimiz hafta yaptığı kampanyadan DiRT 2'yi satın aldım, akşam test yapıp bildiririm, selamlar.

• quote:

emrahrasa

deniztoyota;
    Steam'ın geçtiğimiz hafta yaptığı kampanyadan DiRT 2'yi satın aldım, akşam test yapıp bildiririm, selamlar.

teşekkurler bekliyorum
  • quote:

quote:

emrahrasa

deniztoyota;

teşekkurler bekliyorum

Dostum, bu seride bir sorun var, bu seride bir üretim hatası veya BIOS sorunu olduğunu düşünüyoruz, aşağıda bağlantısını verdiğim sayfaya bakabilirsiniz, ayrıca bu seri ile sorun yaşayan kullancılar mevcut, Gigabyte'ın resmi forumunda da bu konuda geribildirimler mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_45621814/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahrasa -- 5 Ocak 2011; 19:36:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahrasa

Dostum, bu seride bir sorun var, bu seride bir üretim hatası veya BIOS sorunu olduğunu düşünüyoruz, aşağıda bağlantısını verdiğim sayfaya bakabilirsiniz, ayrıca bu seri ile sorun yaşayan kullancılar mevcut, Gigabyte'ın resmi forumunda da bu konuda geribildirimler mevcut.
    http://forum.donanimhaber.com/m_45621814/tm.htm

Windforce 6850 almayı düşünenler (bende dahil) için bilgilendirmeye devam ederseniz çok iyi olur. Hem konuyu okudum hem videoyu izledim. Hız aşırtılsın diye üretilmiş bir kartın bellek hızlarını düşürmek çok mantıksız bir çözüm.

• sorun varmi yok mu bu kartlarda simdi almayalimmi yani ?

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6677

burda tam model yazmiyo
  • Ordaki OC modeli. Ben araştırmadım ama "emrahrasa" arkadaşımız onlarda sorun olduğuna dair bir bilgiyle karşılaşmadığını söylüyor.
  • Neyse emin olmak icin emrahrasa yi bekleyelim..
  • Dostum emin olmaya gerek yok. Ben kartı geçen hafta satın aldım testi yaptım oyunlardan atıyor 3dmark2011 testine geçmiyor... Geri yolladım . Hatalı kart denıldı ve ıade yapıldı... Ama OC modelini alacak iseniz orasını bılemem o stabil calısıyormus...
  • Arkadaşlar;
    Gigabyte HD6850'nin OC versiyonunda sorun yok, test etme imkanım da oldu, alacağınız kartın GV-R685OC-1GD ürün kodunda olmasına mutlaka dikkat edin, selamlar.
  • Gigabyte GV-R685D5-1GD için dün F3_C BIOS'u yayınlanmış, bellek hızını 1005'e yükseltmişler.
    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3614#bios
  • ATi Source BIOS Version: 013.007.000.003
    ECLK/MCLK is 775/1005MHz
    Release for Hynix memory
    Enhanced game compatibility.

:) geçmiş ola valla . neyse şansıma aynı paraya daha iyi bir kart alacağım...
  • quote:

ATi Source BIOS Version: 013.007.000.003
    ECLK/MCLK is 775/1005MHz
    Release for Hynix memory
    Enhanced game compatibility.

:) geçmiş ola valla . neyse şansıma aynı paraya daha iyi bir kart alacağım...

Garantiye gönderdiğim kartıma muhtemelen bu BIOS'u yükleyip gönderecekler :) Siz HD5850 mi alacaksınız?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.