Şimdi Ara

Gigabyte HD6850 Windforce'u nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamamen sistemim toplandı ancak ekran kartını alamadım bir kaç nedenden dolayı ,

Aklımda Hep Gigabyte 6850 modeli vardı yurt dışında da görmüştüm lakin fiyatı 380 lira civarında , onun dışında sizler bu kartı önerirmisiniz acaba ?

http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/gigabyte-fabrika-cikisi-hiz-asirtmali-yeni-radeon-hd-6850-modelini-tanitti.htm

Onun dışında hepsiburada.com sitesinde isehttp://www.hepsiburada.com/Liste/sapphire-ati-hd6850-1gb-256bit-gddr5-directx-11-40nm-pci-e-21-x16-ekran-karti-11180-00-20r/ProductDetails.aspx?productId=bd56499&categoryId=204

Ekran kartı 378 tl , yüzde 10 puan ile 340 liraya falan denk geliyor , sizce Gigabyte alsam bu aradaki fiyat farkına değermi yoksa sapphire alsam bana yetermi ?

Dip not:Sapphire in MERSA tarafından satıldığını duydum bu doğrumudur ? doğru ise almayı kesinlikle düşünmem başka bir karta yöneliyim....

• evet beyler aynı sorular benim içinde geçerli soru için teşekkuler bende cevap bekliyorum
  • Gigabyte Radeon HD6850 Windforce kullanıyorum, üründen memnunum, Crossfire düzeneği kurmayı planladığım için Radeon HD6850 kartını tercih etmmiştim, şu an için ikincisine sahip değilim ama pek yakında edineceğim. Gigabyte Radeon HD6850 Windforce sisteme takıp sürücüsünü yüklediğimde fan hızı sabit olarak %75'de çalışıyordu, bunun BIOS'tan kaynaklandığını öğrendim ve Gigagbyte'ın kendi sitesinden F3_B BIOS'una güncelledim, fan devri sorunu ortadan kalktıktan sonra epeyce sessizleşti, yük altında değilken %25 fan hızında çalışıyor ve duyulmuyor, oyun performansı güzel, edineceğim ikinci Radeon HD6850 kartını da Gigabyte'tan tercih edeceğim, sahip olduğum Overclock modeli olan değil, diğer modeli:

• quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=36150

Evet bu çok güzel, ilk aldığımda stoklarda olsaydı XFX'i tercih ederdim.
  • quote:

• quote:

Bunun anlamı nedir acaba ,
    xfx Gigabyte tan daha iyi bir kartmıdır ? yoksa fiyatı en düşük 6850 bu olduğu için bu mudur seçiminiz .

Teşekkür ederim yorumlarınızı eksik etmediğiniz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xfx iyi marka olduğu için önerdim tabiki..
    daha ucuza 6850 ler mevcut..
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=34921
  • Çok kararsız kaldım , haftasonu takarım kartı diye düşünüyordum ama olmadı yine , bugun alsam salı gelir elime ... hep detay hep detay ! inciğine cinciğine bakıyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahrasa

Gigabyte Radeon HD6850 Windforce kullanıyorum, üründen memnunum, Crossfire düzeneği kurmayı planladığım için Radeon HD6850 kartını tercih etmmiştim, şu an için ikincisine sahip değilim ama pek yakında edineceğim. Gigabyte Radeon HD6850 Windforce sisteme takıp sürücüsünü yüklediğimde fan hızı sabit olarak %75'de çalışıyordu, bunun BIOS'tan kaynaklandığını öğrendim ve Gigagbyte'ın kendi sitesinden F3_B BIOS'una güncelledim, fan devri sorunu ortadan kalktıktan sonra epeyce sessizleşti, yük altında değilken %25 fan hızında çalışıyor ve duyulmuyor, oyun performansı güzel, edineceğim ikinci Radeon HD6850 kartını da Gigabyte'tan tercih edeceğim, sahip olduğum Overclock modeli olan değil, diğer modeli:

bu fanlı kartın aynısını gts 450sini verdim çok iyidir beğendim değişmiş biraz fanı sticeker vsde eklemiş daha şekil olmuş yine aynı sessiz bilidğiniz gtx 460daki gibi

• en son 5000 serisi alıcaktım bütçe büyüdü buna geçtim , ancak artık daha beklersem bıkkınlık gelebilir . Kart bu arada çok güzelmiş ancak 400 liranın altında olması imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandburn

en son 5000 serisi alıcaktım bütçe büyüdü buna geçtim , ancak artık daha beklersem bıkkınlık gelebilir . Kart bu arada çok güzelmiş ancak 400 liranın altında olması imkansız

çok beklemezsiniz 20 gün sabredin
  • Sabır taşı olduk beeah :D vatanın stoklarına girmiş GB , sanırım oradan alacağım indirim olursa , gözük kaldı sanırım anladım ben , aslında novabilgisayarda mevcutmuş hemen evımın 15 dakika otesınde merkezleri lakin fiyatı 390 tl taksitle , çok geldi gozume . Vatanda 360 tlye geliyor , acaba gidip novadan alsammıki hemen :D hemen diyorum çünkü geçmiş postlarıma bakabılırsınız yaklaşık 3 aydır sistem topluyorum
  • quote:

Gigabyte Radeon HD6850 Windforce kullanıyorum, üründen memnunum, Crossfire düzeneği kurmayı planladığım için Radeon HD6850 kartını tercih etmmiştim, şu an için ikincisine sahip değilim ama pek yakında edineceğim. Gigabyte Radeon HD6850 Windforce sisteme takıp sürücüsünü yüklediğimde fan hızı sabit olarak %75'de çalışıyordu, bunun BIOS'tan kaynaklandığını öğrendim ve Gigagbyte'ın kendi sitesinden F3_B BIOS'una güncelledim, fan devri sorunu ortadan kalktıktan sonra epeyce sessizleşti, yük altında değilken %25 fan hızında çalışıyor ve duyulmuyor, oyun performansı güzel, edineceğim ikinci Radeon HD6850 kartını da Gigabyte'tan tercih edeceğim, sahip olduğum Overclock modeli olan değil, diğer modeli:

kartın hayırlı olsun acaba bilgisayarında dirt2 varmı ve oyunun bencmark testinde kaç fps alıyorsun mümkünse paylaşırmısın

sandburn eğer illa bu kartı alıcam diyorsan 30tl için beklemeye bence değmez he benim gibi şu an elinde para yoksa bekle tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: deniztoyota

quote:

kartın hayırlı olsun acaba bilgisayarında dirt2 varmı ve oyunun bencmark testinde kaç fps alıyorsun mümkünse paylaşırmısın

sandburn eğer illa bu kartı alıcam diyorsan 30tl için beklemeye bence değmez he benim gibi şu an elinde para yoksa bekle tabi

Teşekkür ederim, bilgisayarımda DiRT2 mevcut değil, Steam'de iyi bir indirim gelirse alacağım. Bu kart standart Radeon HD6850 frekanslarında olduğu için herhangi bir Radeon HD6850 ile yapılmış testleri incelemek yeterli olacaktır.

• @emrahsa

Dostum , kartını sen nereden aldın acaba , mümkünse fiyatını söyleyebilirmisin acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandburn

@emrahsa

Dostum , kartını sen nereden aldın acaba , mümkünse fiyatını söyleyebilirmisin acaba ?

Dostum ben Teknıbiyotik'ten 368 TL'ye almıştım (Havale fiyatı). Başka yerlerde varsa fiyatlarına bakmak lazım.

Şu anda Teknobiyotik'te 375 TL
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/gigabyte-ati-hd6850-1gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

• Gigabyte iyidir, ama ona yakın XFX de var onu da düşünebilirsin.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6572

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.