Şimdi Ara

Gigabyte HD6850 Windforce'u nasıl bilirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet 5850oc alacagım bu hafta arasında paramı iade ederlerse kısa sürede :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandburn

evet 5850oc alacagım bu hafta arasında paramı iade ederlerse kısa sürede :)

Para iadesi yerine istediğiniz kartı vermiyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahrasa

quote:

Maalesef orada istedıgım kart yok ve fiyatlar cok yuksek geldi . istesem verırlerdı ama uzerıne para vermem gerekırdı. Bu ay durum musaıt degıl para eklemeye . Nova bilgisayardan , 5850oc ayırttırdım para iadem gelene kadar . Direk gidip merkezden alacağım , hazır ankaradayken :)
  • quote:

quote:

quote:

Maalesef orada istedıgım kart yok ve fiyatlar cok yuksek geldi . istesem verırlerdı ama uzerıne para vermem gerekırdı. Bu ay durum musaıt degıl para eklemeye . Nova bilgisayardan , 5850oc ayırttırdım para iadem gelene kadar . Direk gidip merkezden alacağım , hazır ankaradayken :)

Umarım en kısa zamanda ödemenizi alırsınız, HD5850OC gerçekten güzel bir ürün.

• Teşekkür ederim . İzlenimlerimi buradan aktarırım :)
  • bios yukledikten sonra sorunu devam eden oldumu
  • Arkadaşlar kartları iade ettikleri için deneme imkanları olmadı galiba.
  • Kartım garantiden hala gelmediği için sonuç ne olacak bilemiyorum, BIOS kartı garantiye gönderdikten sonra yayınlandığı için deneme şansım da olmamıştı, ne sonuç çıkacağını ben de merak ediyorum.
  • selam. Hocam kartımı montajladım. Sizin sorunlu olduğunu düşündüğünüzden. Hatta OC yaptım. Saat hızını 750 den 850 ye, bellek hızlarını 1100 e çıkarttım hiçbir oyunda ne bir mavi ekran, donma, atma, kararma gibi bi sorun olmadı. Taş gibi çalışıyor. Fakat işlemci limitime takılıyor. Bazı oyunlarda 40 fps veriyor full de
  • quote:

Kartım garantiden hala gelmediği için sonuç ne olacak bilemiyorum, BIOS kartı garantiye gönderdikten sonra yayınlandığı için deneme şansım da olmamıştı, ne sonuç çıkacağını ben de merak ediyorum.

dostum ne zaman yolladınki sen garantiye ,birde nerden aldın kartını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

selam. Hocam kartımı montajladım. Sizin sorunlu olduğunu düşündüğünüzden. Hatta OC yaptım. Saat hızını 750 den 850 ye, bellek hızlarını 1100 e çıkarttım hiçbir oyunda ne bir mavi ekran, donma, atma, kararma gibi bi sorun olmadı. Taş gibi çalışıyor. Fakat işlemci limitime takılıyor. Bazı oyunlarda 40 fps veriyor full de

Sorun çıkmamasına sevindim. Kartınızın revizyon kodu nedir (kartın üzerinde fiziksel olarak yazar, örn: Rev 1.0 gibi), ayrıca kartınızın BIOS sürümü nedir? Bir konu daha var, ekran kararma sorunu her oyunda olmuyor, ben kartı alıp bir ay kadar sürekli Call of Duty World at War oynadım hiç sorun yaşamadım, ne zaman ki Steam indirimlerinden bolca oyun aldım, o zaman sorunlar yaşamaya başladım, mesela Napoleon Total War, Empire Total War, Sniper Ghost Warrior, Need for Speed Shift sorun yaşadığım oyunlardandı.

quote:

Orijinalden alıntı: exerion

quote:

Kartım garantiden hala gelmediği için sonuç ne olacak bilemiyorum, BIOS kartı garantiye gönderdikten sonra yayınlandığı için deneme şansım da olmamıştı, ne sonuç çıkacağını ben de merak ediyorum.

Kartı garantiye göndereli 2 haftayı geçmiş olabilir, kartı Teknobiyotik'ten almıştım, ancak garanti işlemlerinin daha hızlı ilerlemesi için direkt olarak Arena Bilgisayar'a verdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

selam. Hocam kartımı montajladım. Sizin sorunlu olduğunu düşündüğünüzden. Hatta OC yaptım. Saat hızını 750 den 850 ye, bellek hızlarını 1100 e çıkarttım hiçbir oyunda ne bir mavi ekran, donma, atma, kararma gibi bi sorun olmadı. Taş gibi çalışıyor. Fakat işlemci limitime takılıyor. Bazı oyunlarda 40 fps veriyor full de

Sorun çıkmamasına sevindim. Kartınızın revizyon kodu nedir (kartın üzerinde fiziksel olarak yazar, örn: Rev 1.0 gibi), ayrıca kartınızın BIOS sürümü nedir? Bir konu daha var, ekran kararma sorunu her oyunda olmuyor, ben kartı alıp bir ay kadar sürekli Call of Duty World at War oynadım hiç sorun yaşamadım, ne zaman ki Steam indirimlerinden bolca oyun aldım, o zaman sorunlar yaşamaya başladım, mesela Napoleon Total War, Empire Total War, Sniper Ghost Warrior, Need for Speed Shift sorun yaşadığım oyunlardandı.

quote:

Orijinalden alıntı: exerion

quote:

Not: BIOS versiyonu 013.007.000.003.000000. GPU-Z Den baktım. Revizyona bakacağım

Kartı garantiye göndereli 2 haftayı geçmiş olabilir, kartı Teknobiyotik'ten almıştım, ancak garanti işlemlerinin daha hızlı ilerlemesi için direkt olarak Arena Bilgisayar'a verdim.

Steam indirimlerinden Left 4 Dead 2 yi aldim. Full ayarlarda henuz hicbir hata vermedi. Revizyon ve bios a bakiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 27 Ocak 2011; 11:16:10 >

• Oyunlarda, Tivibu da felan 10 dakika durduktan sonra monitör NO SIGNAL yazısı alıyor ve kapanıyor. Reset attıktan sonra tekrar başlıyor. Bellek hızlarını 900 e indirdim. Çok fazla performans düşüşü yaşar mıyım

EDIT : Başka olaylar ekledim, düzenledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 27 Ocak 2011; 21:44:32 >
  • 900 MHz ye indirince sorun çözüldü. Fakat performansım çok düşer mi acaba. Garantiye versem çözerler mi
  • Hayir. Geldigi gibi kullaniyorum. Bios version 013.007.000.003
  • Bu seri bu durumdayken neden satışına devam ediliyor merak ediyorum. F3_C sürüm BIOS yükleyip denemenizde fayda var, sorun devam ederse garantiye gönderiniz. Eğer ki BIOS ile uğraşmak istemem derseniz yine garantiye gitmeli, çok ilginç, satışına devam edilmesi çok ilginç.
  • hocam şu anda BIOS atacağım. Fakat bi sorum var. Hapocod un yaptığı incelemeye bakıyorum. Clock info 5-6-7-8-9 u değiştirmiş. Fakat ben bu değerleri değiştiremiyorum. RBE ile yapıyorum. Siz nasıl yaptınız
  • Merhaba;
    Gigabyte'ın kendi yazılımı ile yapmanızı tavsiye ederim, RBE kullanmadan orijinal yazılım ve orijinal BIOS dosyası ile güncellemeyi yapın

Gigabyte VGA@BIOS yazılımı:
    http://download.gigabyte.eu/FileList/Utility/vga_utility_atbios.exe

Gigabyte GV-R685D5-1GD orijinal F3_C BIOS dosyası:
    http://download.gigabyte.eu/FileList/BIOS/vga_bios_gv-r685d5gd_f3_c.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahrasa -- 27 Ocak 2011; 22:52:14 >

• hiç bulaşmak istemiyorum aslında. Siz yapmışsınız ve sorununuz çözülmemiş galiba. Biraz sonra DATAGATE ye ve TEKNOBIYOTIK e bilgilendirici bir yazı yazacağım. Ondan sonra yok BIOS attınız garantiden çıktı yok kullanıcı zırt pırt başıma üşüşmesinler. Şimdi mail atıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.