Şimdi Ara

Gigabyte in yeni cıkaracagı DQ6 Sı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2007/01/17/38476.jpg Resimi burda ve bu anakartın
    3 adet pci ex 16
    1200mhz a kadar ddr 2 destegi
    core 2 quad destegi
    1333 Fsb
    6 Adet sata
    4 adet dimm yuvası :)
    yalnız tek kotulugu piyasa cıkmadı daha :) cıksada baslangıc fiyatı 250 dolar+ kdv olur heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcmaniafethi -- 30 Mart 2007; 17:28:51 >

• yakın da gelir mrk etme
  • fx 57 haber yapmıştı sanırım bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcmaniafethi

yalnız tek kotulugu piyasa cıkmadı daha :) cıksada baslangıc fiyatı 250 dolar+ kdv olur heralde
    HS'deki fiyatı 376 Usd + Kdv!
    http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=MB.GIGA.680SLI-DQ6

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

HS'deki fiyatı 376 Usd + Kdv!
    http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=MB.GIGA.680SLI-DQ6

Yaaa yuh diyorum artik...

Bu firmalar kullanici ile iyice kafa bulmaya basladi herhalde...

Bu donanim isinden cok iyi anlayan biri lütfen bize Commado ile 680 chipsetli kartlar arasindaki +150 dolarin mantikli bir aciklamasini yapabilirler mi?

Bunlar commandonun yapamadigi neyi yapabiliyorlar cok merak ediyorum

• Ya varya aslında butun bilgisayar parcalarını ithalatcıdan alcaksın orda daha ucuz ama ithalatcılar bize uye olacaksın sonra mal alırsın diyorlar 3 tane ithalatcı biliyorum ama mal vermiyorlar hatta adamlar kaca sattıklarını bile soylemiyorlar 350 dolarlık mal bence ithalatcıda 250 dolar falandır tabi bilmiyorum itahalatcı varsa solesin İthalatcılara mal vermedigi icin bizlere

• simdi arkadaslar bu 680i cipset arkdaslar geldıler ya pıyasaya bunlar commando dan sadece %15 farkwar bazen hıc yok haaa boot cok hızlı zaten nvıdıa hep hızlı boot ta bırde bu anakart o/c 350 fsb den 362 cıkabılmıs ben sıze testlerı bulup koyacam buraya msı hıc yaklasmayın arkdaslar aralarında en hazır stıkerhttp://www.thgtr.com/motherboard/20070306/nforce_680i_anakart_karsilastirma-08.html#3b_oyunlar burda

o/c testlerıde war
    dıtyecek bırsey bulamıyorum ben artık arkdaslar sadece % 15 % 10 fark ıcın 300 $ fazlasını werıceksınız o anakarttan ben cok sey beklerım vede o/c ucmasını ısterım ama stıker harıc hepsi cuvallamıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokullu -- 31 Mart 2007; 14:06:55 >

• quote:

Ya varya aslında butun bilgisayar parcalarını ithalatcıdan alcaksın orda daha ucuz ama ithalatcılar bize uye olacaksın sonra mal alırsın diyorlar 3 tane ithalatcı biliyorum ama mal vermiyorlar hatta adamlar kaca sattıklarını bile soylemiyorlar 350 dolarlık mal bence ithalatcıda 250 dolar falandır tabi bilmiyorum itahalatcı varsa solesin İthalatcılara mal vermedigi icin bizlere

HİÇ MERAK ETME SANA SOYLE SOYLEYIM BEN BILGISAYARCIDA CALISIYORDUM SEBILDEN ALIRDIK TOPTANCI ONLAR DAN BIZ ASUS P5B YI 100$ BİR RAKAMA ALIRDIK 116 $ SATILIR YANI 100 DOLAR IMKANSIZ KOYAMAZ

• valla ithalatcıdan almadıgım icin hep kazık yedigimi dusunurdum parcaları iyi o zaman kazık yememisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcmaniafethi -- 1 Nisan 2007; 17:25:53 >
  • quote:

Ya varya aslında butun bilgisayar parcalarını ithalatcıdan alcaksın orda daha ucuz ama ithalatcılar bize uye olacaksın sonra mal alırsın diyorlar 3 tane ithalatcı biliyorum ama mal vermiyorlar hatta adamlar kaca sattıklarını bile soylemiyorlar 350 dolarlık mal bence ithalatcıda 250 dolar falandır tabi bilmiyorum itahalatcı varsa solesin İthalatcılara mal vermedigi icin bizlere

Ticaretin olayı o zaten. Bayilik alan yerlerde çok ciddi paralar ödüyorlar bu bayilikler için. Bizim şirket (bilgisayar donanım değil :) ) bir isviçre firmasının bayiliğini alırken 150.000 YTL gibi bir para ödedi sadece bir sene için.
    Ürün son kullanıcı kadar bir kaç el değiştirdiği için ister istemez bir fiyat artışı oluyor.

• abi 150.000 ytl buyuk para yahu bir bayilik icin ama bir senede 300.000 ytl kazanacaksan o zaman degisir is
    bilgisayar parcaları bizim ulkede pahalı Benim arkadas almayada en iyi bilgisayarı 1000euro ya mı 1000 ytl ye mi ne alırsın diyodu burda p celeron d makineyi ancak yapabiliyorsun 1000ytl ye bizim ulke gercekten pahalı diyorum ben bilgisayar parcası fiyatında. aslında taiwanda yasıyacaksın zaten cogu bilgisayar firması taiwanlı al ordan ucuza kur al sana ucuza bilgisayar.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

fx 57 haber yapmıştı sanırım bunu

• [Deleted by Admins]

• quote:

abi 150.000 ytl buyuk para yahu bir bayilik icin ama bir senede 300.000 ytl kazanacaksan o zaman degisir is
    bilgisayar parcaları bizim ulkede pahalı Benim arkadas almayada en iyi bilgisayarı 1000euro ya mı 1000 ytl ye mi ne alırsın diyodu burda p celeron d makineyi ancak yapabiliyorsun 1000ytl ye bizim ulke gercekten pahalı diyorum ben bilgisayar parcası fiyatında. aslında taiwanda yasıyacaksın zaten cogu bilgisayar firması taiwanlı al ordan ucuza kur al sana ucuza bilgisayar.

• Arkadaşlar ülkemizde artık yurt dışı ile hemen hemen aynı fiyatlar söz konusu. Arada en fazla 5-6$ oynama oluyor tabi bazı ürünlerde de ciddi farklar var.

E diyeceksiniz adamlar orada nasıl ucuza topluyor. Cevabı 3 harften oluşan bir kısaltma; KDV

Evet bir şey yurt dışında 300$ ise Türkiyede 300-305$ dan satılır ancak bir farkla burada 305$+KDV olur fiyar oda 305*1,18 den 359,9$ yani 360$ yapar. Düşünün 1000$ ın KDV si 180$ a geliyor.

Aslında bu bilgisayar parçalarında da arabalardaki gibi bir vergi sistemi olmalı.

Şimdi AMD3000+ alan bir dar gelirli ile Q6600 alan bir şahıs neden aynı vergiyi ödesin.

Ne bileyim giriş seviyesinde vergi %4 olsun, orta seviye de %9 üst seviyede %15, özel ürünlerde ise %18 KDV olsun. Yani böylece bilgisayar daha çok kişiye ulaşır. (Gönül ister ki hiç vergi olmasın, ama o da hepten kaldırılırsa olmaz yani.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.