Şimdi Ara

[SATILDI] [10.850 TL] - Gigabyte M28U - 4K - IPS - 144 Hz - 1 ms (Parlaklığı 500 nit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [10.850 TL] - Gigabyte M28U - 4K - IPS - 144 Hz - 1 ms (Parlaklığı 500 nit)

Çok monitör değiştirdim, kesinlikle şimdiye kadar kullandığım en iyi monitör. Gigabyte'ın büyük övgü toplayan modellerinden biridir.

4K IPS, 1 ms, 144 Hz.

Type-C ve KVM Switch var. Tek tuşla monitörü bağladığınız diğer cihazlara geçiş yapabiliyor, klavye ve fareyi o cihazla kullanabiliyorsunuz.

Varsayılan tepe parlaklığı fena olmasa da firmware'ini değiştirip parlaklığı 500 nit'in üstüne yükselttim. Renkler canlı ve gerçekçi, ışıl ışıl bir monitör.

Ölü piksel, şu bu yok. Benim açımdan çok güzel bir alışverişti, sizin için de öyle olacak. 8 Kasım 2024'e kadar da garantisi devam ediyor.

[SATILDI] [10.850 TL] - Gigabyte M28U - 4K - IPS - 144 Hz - 1 ms (Parlaklığı 500 nit)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 10850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat gerçekten çok iyi hayırlı satışlar

• lawministration kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

• Hocam monitör satılmış ama bir şey sormak istiyorum eğer bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim bu gigabytenin kvm destekli monitörlerinde 2.ekran sadece type-c için mi çalışıyor yoksa display ve hdmi için de çalışıyor mu, denediniz mi bilginiz var mı acaba? @monoblaine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.