Şimdi Ara

GİGABYTE MA785GMT PHENOM İİ X2 570 CEKIRDEK ACMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar baslıkta bahsı gecen ıslemcı ve anakartı sıparıs verdım cekırdekler acılırsa performans nasıl olur cekırdekler acıldıgında olusacak olan phenom ii x4 b70 islemcisini hangi ekran kartları ıle kullanabılırım tesekkurler sımdıden bırde 2. el 250 lıraya kadar ekran kartı onerılerınızı beklıyorum satan varsa da alta beklerım ıyı aksamlar (:

• Phenom x2 570 açılmıyor.açılsada mavi ekran,donma vs hata verdiriyor. 4 çekirdek olarak biosta görünüyordu..açtığım zaman hata verdi bende.

X2 550 serisi açılıyordu sorunsuz.

X2 550 8 çekirdek gözüküyordu biosta.manuel olarak 2 çekirdek daha açılmıştı.

Edit; x2 555 te olabilr tam hatırlıyamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iboarmutlu -- 4 Ocak 2017; 22:17:49 >
  • Acıldıgında sorun olursa ıslemı gerı alma sansımız var mı ?
  • Tabiki okonuda sorun yok.bios ayarlarını default yaparsınız.
  • İnternetten biraz araştırma yaptım da açılıyor diyorlar siparişler geldiğinde acılırsa stabilite testi yapabileceğim program önerir misiniz?
  • Ben o testlerle hiç uğtaşmadım.oyunda test edersin işlemciyi zorlayan mesela GTA 5 gibi. İşlemci kullanımı na bakarsın MSI aftetbunner ile oyunda hata vermiyorsa sorun yoktur zaten.
  • şans işi, modele bağlı değil ama yeri geliyor bir anakartta açılan işlemci başka anakartta açılmıyor yada aynı anakartta bios sürümü bile fark edebiliyor.bendede 555 vardı zamanında..asus anakart ile 3. çekirdeği açılıyordu..x3 olarak stabildi.prime 95 ile test edebilirsin.biostan çekirdek açtığında görüntü gelmezse biosu sıfırlarsın,cmos jumper yada pil sökerek fakat elindeki anakart ile muhtemelen buna gerek kalmaz,kapatıp açınca eski ayarların dönecektir
  • Bu foruma hayranım cidden eski işlemciler olduğu için yeni nesil yardımcı olmuyor pek fakat burada illa birileri çıkıyor yardım edecek iyiki varsınız çok saolun iyi forumlar :)
  • Bende de phenom ii x2 555be var çekirdek acmistim rahat bir şekilde x4 b55 şeklinde kullanmistim yanlış hatırlamıyor isem şans işi biraz denemekten zarar gelmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.