Şimdi Ara

GİGABYTE P43-ES3G BIOS gücnellemesi(win7 64 bit işletim sisteminde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bende gigabyte p43-es3g anakart var.BIOS umu güncellemek istiyorum ama gigabyte in sitesinden indirdiğim F11 versiyonlu bios u yüklemeye çalıştığımda bu dosya sürümünüz windows sürüm ile uyumlu değil diyor.bende windows 7 64 bit kullandığım için herhalde.böyle oluyor bu yüzden ne yapmayalım?
    everest teki anakartımın ve bios umun özellikleri bunlar
    "Anakart özellikleri
    Anakart Kimliği 05/08/2009-P43-ICH10-7A69PG0CC-00
    Anakart Adı Gigabyte GA-P43-ES3G
    BIOS özellikleri
    BIOS Türü Award Modular
    BIOS Sürümü F8
    Award BIOS Türü Award Modular BIOS v6.00PG
    Award BIOS iletisi P43-ES3G F8
    Sistem BIOS Tarihi 05/08/09
    Görüntü BIOS Tarihi 04/20/09
    BIOS üreticisi
    Firma Adı Phoenix Technologies Ltd."

• Q-Flash ile güncelleyin.
  • tamam denicem sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regor

Q-Flash ile güncelleyin.

teşekkürler güncelledim.ben q-flash ı program sanıyoprdum meğersem BIOS tan girip yapıyormuşuz.teşekkürler.
    Nasıl yaptığımıda anlatıyım benim gibi diğer arkadaşlara yardımcı olsun;
    Anakartımın sitesinden en son bios sürümünü indirdim.usb belleğimi biçimlendirirken fat32 dosya sistemi yaptım.bios güncelleştirmesini usb belleğime attım ve yeniden başlattım bilgisayarımı bios a girdim ordan "F8" tuşuyla q-flash bölümüne girdim ve usb flash belleğimi göstererek bios gücnellenmiş oldu.
  • bende bunu arıyordum hocam saolasın keşke herkes senin gibi sorununun çözümünü paylaşsada aynı şeyleri defalarca sormaktan aramaktan kurtulsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

bende bunu arıyordum hocam saolasın keşke herkes senin gibi sorununun çözümünü paylaşsada aynı şeyleri defalarca sormaktan aramaktan kurtulsak

aynen öyle bendede ayı anakrt var ve BIOS atayımmı atmayımmı diye düşünüyordum. laptopa atmıştım o daha zordu bu çok kolay valla.

bende F10 var en son çıkan F14 ama gereksiz updateler benim için 2-3 tane ihityacım olmayan özellik ekliyorlar. neyse OC işi iyi gitmezse F14 ü atarımm belki uğuru dokunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 20 Eylül 2010; 5:05:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chingy_31

quote:

Orijinalden alıntı: Regor

Q-Flash ile güncelleyin.

teşekkürler güncelledim.ben q-flash ı program sanıyoprdum meğersem BIOS tan girip yapıyormuşuz.teşekkürler.
    Nasıl yaptığımıda anlatıyım benim gibi diğer arkadaşlara yardımcı olsun;
    Anakartımın sitesinden en son bios sürümünü indirdim.usb belleğimi biçimlendirirken fat32 dosya sistemi yaptım.bios güncelleştirmesini usb belleğime attım ve yeniden başlattım bilgisayarımı bios a girdim ordan "F8" tuşuyla q-flash bölümüne girdim ve usb flash belleğimi göstererek bios gücnellenmiş oldu.

Bende de aynı anakart var USB'mi görmüyor Q-Flash

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B560 anakart ram desteği
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.