Şimdi Ara

Gigabyte r9-290 OC Windforce mini inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

@SaLVaToRe

Tamam, inceleme olarak kalsın :P

sevıyorum seni forumun nazarboncuğusun sen

• bunla ne mining yapılır.800-900 gideri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D saat hızını bozmuyorsa ve sürücülere multitasking özelliği de getirilirse oyun+mining bile yapar gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

bunla ne mining yapılır.800-900 gideri var.

Deneme yapmayı düşünüyorum.
  • Eğer Mantle desteği de alarak %45 gibi performans artışı sağlarsa tadından yenmez
    Kartınız hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

Eğer Mantle desteği de alarak %45 gibi performans artışı sağlarsa tadından yenmez
    Kartınız hayırlı olsun.

mantlede yüzde 5 performans farkı alın öpüp başınızın üstüne koyun.
    amd firması bile yüzde 20-25 den bahseder iken yüzde 45 dereden çıktı.

hayal görmeyin.

gelicek aylar göstericek dediklerimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

http://forum.donanimhaber.com/m_86149427/tm.htm

o konuyu yazıdıgı tarıhte okudum devamlıda takıpteyım.

Hele bir çıksın.
    1 oyun içinmi her oyun içinmi.
    burda yazdıklarım baki simeyeceğim hiç bir zaman.
    gene tekrarlıyorum.
    % 5 performans farkı olsun öpüp başınıza koyun.
    çok biyük beklentiler içine girmeyin oyunlar için.
  • en önemli artış mmo oyunlarında olacak
    100 kişinin bir mapte olduğu pvp alanlarındaki abuk subuk fps düşüşleri mantle desteği sayesinde tarih olacak
    hele age of conan da siege savaşlarında yaşananlar neydi öyle bunlar giderilecek işte
    çok daha gerçekçi ve güzel pvpler yapılabilecek
  • Kartın hatalı üretimini geri çektiler kasım sonunda aralıktan beri bu seri ortada yoktu ve şu an satılanlar bence refurbished yani fanları değiştirilmiş versiyonlardır içiniz rahat olsun bence. Hatasız üründe de fan performansı iyi olacaktır ama heatspreader larını kötü tasarlamışlar ve küçük olduğu için ısıyı iyi yaymıyor ondan fanı yüksek çalıştırın otomatikte bırakmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamnedLife

Kartın hatalı üretimini geri çektiler kasım sonunda aralıktan beri bu seri ortada yoktu ve şu an satılanlar bence refurbished yani fanları değiştirilmiş versiyonlardır içiniz rahat olsun bence. Hatasız üründe de fan performansı iyi olacaktır ama heatspreader larını kötü tasarlamışlar ve küçük olduğu için ısıyı iyi yaymıyor ondan fanı yüksek çalıştırın otomatikte bırakmayın derim.

Fanları %100 yaptım önceki kartım kadar ses cıkarmıyor.Önceki kartımda shappire 7950.
  • NooBy kullanıcısına yanıt
    Hocam kartınız hayırlı olsunMüsait olduğunuzda bendeki asus gtx 780 dc ıı oc ile bir karşılaştırma yapsak hiç fena olmaz.290 ın nvidiada karşılığı 780 olarak görünüyor ama testlerde durum nedir görmek isterim.
  • Hayırlı olsun. Güzel duruyor kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

Hocam kartınız hayırlı olsunMüsait olduğunuzda bendeki asus gtx 780 dc ıı oc ile bir karşılaştırma yapsak hiç fena olmaz.290 ın nvidiada karşılığı 780 olarak görünüyor ama testlerde durum nedir görmek isterim.

Hocam ungine heaven bencleri birazdan paylaşacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NooBy

quote:

Hocam ungine heaven bencleri birazdan paylaşacam.

• Hocam kart webde gezerken sicaklik degerleri.kaca cikiyor? Youtube izlerken falan

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Bağımlısı olduk bir kere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

Hocam kart webde gezerken sicaklik degerleri.kaca cikiyor? Youtube izlerken falan

35-45 derece arası.
  • quote:

Bende bunu merak edıyorum.
    fakat hem sentetık test hemde oyun testı yapıp vakıt ve emek harcayıp burada yanılacak use cok zor bulunur.
    bence her halukarda o.c lu olsun olmasın her 2 kartta gtx 780 geçer her sekılde.
  • @R£DSTON£

Overclock ve soğutma bağımlılığı olan bir insanın göz retinasını tarasalar sol üstteki "GPU" izi belli olur gibi geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.