Şimdi Ara

Gigabyte R9 300 serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte a Piyasada sizin ürününüz neden yok diye mail attım aynen aktarıyorum

Yurtdışında en uygun fiyat/performansla satılan r9 390 kartınız neden türkiyede yok acaba hala ?????
    Cevap : Sayın kullanıcı,

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.

Sizden ricamız, konu ile ilgili VGA kart distiribütörümüz olan Endeks Bilişim ile irtibata geçmenizi rica edeceğiz.

Endeks bilisim

Bütün vga markaları r9 390 satmaya çoktan başladı siz neden distribütörü olduğunuz gigabyte'ın r9 300 serisini türkiye'ye getirmediniz acaba ???

Cevap:Merhaba;
    Endeks Bilişim olarak Gigabyte markalı Nvidia GPU'lu ürünlerin ithalatını gerçekleştirmekteyiz. AMD GPU ürünler gamımızda yer almamaktadır. An itibarı ile, Sapphire R9 390 perakende mağazalar ve kanal partnerlerimizde satışa sunulmuştur. Şirketimize ve markalarımıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler.
    Saygılarımızla,

Tekrar gigabyte
    Endeks bilişime mail attım gelen cevabı: (yukardakini yazdım)

Başka distribütörünüz yokmu yani gigabyte'ın r9 300 serisi gelmeyecek mi türkiyeye ?
    Daha cevap gelmedi geleceğide yok herhalde şaka gibi

• o1adana01 O kullanıcısına yanıt
    Nvidia gigabytıda almış vay anasını arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKingOfİnfinity -- 12 Temmuz 2015; 2:17:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o1adana01 O kullanıcısına yanıt
    Daha fazla kazanç sağlanıyor diye nvidia ' ya geçmiş olabilirler veya satın alınmıştır yukarıdaki arkadaşın dediği gibi.
  • işin peşini bırakmadım gigabyte'tan gelen cevap

Merhaba,

Sizden ricam bir de Arena Bilgisayar ile irtibata geçmenizdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.