Şimdi Ara

##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
1
Favori
27.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arakadaki crazycool çıkıntısının yüksekliği 08.mm mi? doğru mu anlamışım?
  • crazy cool + big typhoon alt kısmı ile beraber 0.8cm
  • İnceleme için teşekkürler.Ben de bu kartı almak istiyorum ama bendeki soğutucu ninja,bu anakartla uyumlu olup olmadığını bilmiyorum.Ama crazy cool çıkabiliyo anladığım kadarıyla.Sırf bu yüzden DS-5 modeline bakmıştım ama çıkıyosa bu modelden almak daha mantıklı gibi.
  • Crazy cool dq6 nın en önemli +larından biri. Crazy cool u çıkarmayı düşünüyorsan diğer modellerden birini tercih et bence gigabyte'ın
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Crazy cool dq6 nın en önemli +larından biri. Crazy cool u çıkarmayı düşünüyorsan diğer modellerden birini tercih et bence gigabyte'ın

Eğer çıkarmadan soğutucuyu takabilirsem tabiki birlikte kullanırım,ama uymazsa başka çarem de yok sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

İnceleme güzel olmuş ama nehaleme çeyrek kala bu anakart alınır mı yahu?

Bunun üstüne birde x48 çıkıyor 1 2 ay sonra..Soket değişimine hemen ayak uydurma zorunluluğumuz yok..
  • Çok güzel bir çalışma olmuş OErdem üstadım insanların kafasındaki birçok soru işaretini götürmüştür umarım. Böyle çalışmaların devamı gelir umarım Lian Li yi de bekliyoruz Ellerine sağlık .
  • dostum geçen gün sistem tavsiyesi bölümünde yazmıştım sana bekle demiştin
    beklediğime değmiş.az daha bende asus maximus formula alacaktım.
    çok teşekkürler incelemen,emeğin için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Bu anakartlara Zalman 9700 LED takılamıyormuş.

zalman 9700 led veya 9700 nt rahatlıkla takılabiliyor altındaki crazy tool çıkartılmadan hemde sadece elektrikçilerden plastik somun alacaksınız dübel tarzı bir somun ile iş görürsünüz.

##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##

bu da takılmış hali

@OErdem kartın hayırlı olsun güzel bir seçim yapmışsın yukarıdaki verdiğin değerleri daha da yükseltebilirsin ram zamanlarını 4-4-4-15 yapıp sonuçlar daha iyi çıkacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 20 Aralık 2007; 22:04:38 >

• oem
    crazy cool u sökmenize gerek kalmayabilir, son derece iyi bir mühendislik var kartta hesaplanmış olduğunu düşünüyorum...

hiteknoloji
    kartı temin ettiğiniz için tekrardan teşekkür ederim ve forum olarak bu incelemeye vesile olduğunuz için de teşekkür ederiz,
    bir terslik olmaz ise Lian Li V2000B PlusII ve Asus F3SR 200DR incelemeri yolda

q_bert
    şu anda vista 64bit ich9r raid 0 olarak kullanıyorum ve güzel bir performansı var

dephyr
    teşekkürler, açıkcası belleklerime güvenemedim hemde kart emanet olduğu için çok zorlamak istemedim hiç zorlanıyor gibi bir hali yoktu açıkcası çünkü windows açılırken resetliyor belleklerden kaynaklandığını düşünüyorum...

• hocam bişey sorcam şu bilgisayarı kasaya monte etmeden kurmak için ana kartı nasıl birieyün üzerine koymak gerekiyor.
    şu benim bozuk kartla biraz uğraşmak istiyorum ama şu anakartı nereye koyacağımı bi türlü bulamadım.
    kasayada tak çıkar yapmak istemedim şimdi hiç
  • hololoy112
    özellikle anakart kutularını kullanıyoruz ve altına da ben anti statik poşetlerden yani anakartların çıktığı poşetlerden kullandım

özellikle şase yapmamasına özen gösterin
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

hololoy112
    özellikle anakart kutularını kullanıyoruz ve altına da ben anti statik poşetlerden yani anakartların çıktığı poşetlerden kullandım

özellikle şase yapmamasına özen gösterin

şase yapmamak ne oluyo hocam.
    daha çnce hiç denemedim bu işi çok yabacıyım kusura bakma.
  • hololoy112
    şase kısa devre demek, yani anakartın arkasına yalıtkandan başka birşey deymicek
  • hocam senide çok meşgul etmiym.
    özetlemek gerekirse kutuyu ve üstüne o plastik kabı koyarak başka birşeyle temas ettirmeyerek kullanabilirim değilmi?
  • Güzel kart mış ama ben alırsam x48 alırım herhalde. 2.0 DESTEKLİ BİR EKRAN KARTI ALDIKTAN SONRA TABİİ..
  • Ben taktım , nalburdan somun ve plastik pul alacaksın sıkıştırcaksın sorun yok.

quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Bu anakartlara Zalman 9700 LED takılamıyormuş.
  • hololoy112
    sadece anakart kutusu yeterli
  • max975
    tercihiniz bu olabilir...
  • Hocam İnceleme Ve Bilgilendirme İçin Teşekkürler.Keşke BigTYPHOON Takmasaydın Anakartın Saglıgı açısında benim bildigim TYPHOON agır bir işlemci anakartta egilmelere yol açıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.