Şimdi Ara

##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi## (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
1
Favori
27.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karizmana kurban olsunlar kart gibi:) ozelliklerde feci
  • güzel çalışma teşekkürler
  • ds4 ile dq6 arasında ne fark var bilen var mı?
  • Yeni bios geldimi? ram sorunu hala devam ediyormu?

Teşekkürler.
  • rem sorunu f8 bios ile düzeldi....f9 beta aylardır beta maalesef gerci gerek yok ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: marksmanboys

rem sorunu f8 bios ile düzeldi....f9 beta aylardır beta maalesef gerci gerek yok ama

marksmanboys zalman 9700 nt kurulumunu tamamladınmı herhangi bir sorun oldu mu?
  • dephyr cok tesekkür ederim sayende hallettim...tekrardan cok tesekkur ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: marksmanboys

dephyr cok tesekkür ederim sayende hallettim...tekrardan cok tesekkur ederim

bir şey değil
  • merhaba,
    bugün kullandığım x38-dq6'nın F4 biosunu kendi programı ile F8'e update ettim.
    Herşey başarılı oldu ,fakat CPU fanı çıldırmış gibi son sürat dönüyor, 2836 rpm'de.
    cpu fanı zalman 9700 led.everest ve kendi programında Q6600 ısısı 32-33 derece,noldu bu fana şimdi anlamadım,?
  • arkadaşlar bios yükledim F8 fakat easytuner programıyla işlemci fanını kontrol edemiyorum sürekli%100 çalışıyor yoksa biostamı bi sıkıntı var ne yapmalıyım F5 biosunda kontrol edebiliyordum F8 geçince sıkıntı çıktı bi yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigdede

arkadaşlar bios yükledim F8 fakat easytuner programıyla işlemci fanını kontrol edemiyorum sürekli%100 çalışıyor yoksa biostamı bi sıkıntı var ne yapmalıyım F5 biosunda kontrol edebiliyordum F8 geçince sıkıntı çıktı bi yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

@tyll -- @bigdede

icool ile control ediceksin hocam. f8 biosunda sorunsuz çalışıyo, icool isminde program var driver cdsine bak, yaptığın işleme göre cpu fanını kontrol ediyo! ben gateWatchdan ediyom ama o yokken icoolu kullanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 25 Temmuz 2008; 19:33:47 >
  • bakalım hocam indiriyim deniyecem teşekkürler birde f9 betayı yükleyen varmı aramızda sıkıntısı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigdede -- 25 Temmuz 2008; 19:51:42 >
  • benim çok ciddi BSOD ve beraberinde restart problemlerim vardı,şu anda F9 beta bios ile restart problemleri sonlandı,fakat dediğim gibi cpu fan son sürat ,hala 2800 rpm üstünde,
    yabancı birkaç forumda birkaç kişide ve @bigdede 'de bu sorunu gördüm,
    ben software olarak yazılımla bu işi halledemedim,bendeki zalman 9700 led'in "Fan hızını kontrol etmeye yarayan fanmate 2" aparatını tekrar anakarta takmak zorunda kaldım,fanmate'i en düşük hıza getiriyorum manuel olarak cpu hızını 1200'lü rpm lerde tutabiliyorum ancak...
  • arkadaşlar yardım lütfen
    bu ana karttan bıktım bi gün parçalıyacam heralde
    qx9650 işlemci 4x2gb ram 750W powersuply özel sulu soğutucu
    4 ghz de 1,55 V da ısı 40 dereceyi gemezgen arasıra resetleniyo dedim heralde overckockdan
    tamamen default oluncada gene resetliyo bütün driverlar güncel
    anakarta bütün güç girişleri 8 li dahil takılı
    format attık tekrar kurdum vista64 ama nafile. aklınıza gelen çözüm veya sorunu ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim
  • pm attım dostum
  • pm için tşk
    yüklü bios f9a beta
    kendim topladığım iççin veri verecek yer yok :(
    başka tavsiyesi olna varsa sevinirim
  • fiyat?
  • arkadaşlar f9d beta yı yüklediğimden beri windows her açıldığında bir kere mavi ekran çıkıp reset atıyor. birde biosta ram zamanlarını ayarma kısımları görünmüyor. f8 i yükledim geri ram zamanları geri geldi fakat reset sorunu devam ediyormu etmiyormu deneyemedim. f9d de bir sorun mu var. beta aylardır bu bios neden gerçek sürümü çıkmıyor teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba, bu anakrtı kullanıyorum ancak Ön panelden ses almam mümkün olmadı. Bağlantılarda her hangi bir sorun yok, kontrol ettim. İşletim sistemi olarak Vista 64 Bit Ultimate kullanıyorum, kontrol panelinde silik görünüyor, soruna yönelik cevaplarınızı bekliyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
  • @ OErdem

Ellerine Sağlık Güzel İnceleme Olmuş ..

Şunu Belirtmek İsterim ki 4.0 GHZ de 3dmark06 puanınız berbat , 4200 almışınız .

2.4 GHZ de 3700 almışınız gayet normal ama 4.0 ghz 4200 almışınız ki buda berbat bi sonuç en az 6k almanız lazımdı

İşlemcinizin VİD değeri Neydi ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.