Şimdi Ara

##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi## (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
1
Favori
27.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (Çift Gigabit Ethernet LAN ile Teaming fonksiyonu) bunun anlamı nedir.iki adet modem baglanabilirmi iki soketinde internet hızı aynımı konuyla ilgili topik acmıstım fakat cvp alamamıstım simdi sorumu kesin OErdem usta cevaplar :)
  • everest read hızın düşük gibi geldi ben pentium d 945 oc 4.4 ghz ile 8120 alıyorum memory read de
  • sanyo

marksmanboys
    sanıyorum çift ethernet aynı anda kullanılabiliyor...

dota
    tamamen hız aştırmasız olarak kullanıldı
  • OErdem hocam 2 hafta oldu hala anakart seçemedim son iki seçenek Gigabyte X38 DQ6 ve DFI LanParty UT P35 T2R.

DFI P35 chipsetli olmasına rağmen 600 fsb'yi garanti ediyor ki yurtdışında birçok kullanıcı bu değere rahatlıkla ulaşmış.

Acaba DQ6'yla hiç OC denemeleri yaptınız mı en yüksek kaç FSB gördünüz.

Sonuç olarak böyle bir test yapma imkanınız varsa veya yüksek FSB değerlerine ulaşan arkadaşlar varsa burada belirtirseniz sevinirim.
  • merhaba,
    Gigabyte X38 DQ6 'dan coaxial ses çıkışını AVR 'ye bağladığımda,ses DTS seçili olursa 5.1 ses alabiliyorum.6CH hoparlor seçince sadece front ve center 'dan ses geliyor.Yani Dolby digital ses yazması gerekiyor amfi'de.ama olmuyor,sadece DTS ile ses var.
    bir çözümü var mı acaba?
  • Conqueror_Pasha
    elimde veritech bellek olduğu için çok zorlayamadım ama yarın sizin için tek veritech ile max fsb denicem çarpan düşürüp

tyll
    az önce 4.1 ses sistemimi 7.1 gibi gösterek arka hoparlörlerden ses almayı başardım bir deneyin belki sizinkide olur
  • guzel testler

ama senin raid kesinlikle duzgun calismiyor diyebilirim

tek hdd ler 75 mb ortalama alirken

ich9r degilde diger testinde ortalama 65 mi ne almissin

lol yani

bende eski 160 gb satalar var

3*160 giga da ortalama 140 mb lik okuma elde ediyorum ich8r de hemde

benim raid testlerine buradan bakabilirsiniz

http://resim.donanimhaber.com/m_17811952/mpage_1/key_//tm.htm#17811952

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 30 Aralık 2007; 6:39:56 >
  • CeOfFuture
    teşekkür ederim

üstad güzel demişsin fakat raid li olarak 90 civarı av.read

orada normal ich9r jmicron ve nforce raid var
  • yorumlarınız altın değerinde teşekkürler arkadaşlar başarılarınızın devamını diliyourm.
  • Bu anakart gerçekten çok süper ben alalı bir kaç ay oldu ve inanın önceden asus kullanıyordum attığım formatın haddi hesabı yoktu bu karta geçtikten sonra makineye format atmayı unuttum diyebilirim.
    Ama birde yeni bir bios çıkartıp şu 4 slot dolu iken 1066 mhz hızda stabil çalışamama sorununu giderseler tam süper olacak.Hala 4 slotta en fazla 800 mhz stabil çalıştırabiliyorum remlerimi :(

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasskabal

Bu anakart gerçekten çok süper ben alalı bir kaç ay oldu ve inanın önceden asus kullanıyordum attığım formatın haddi hesabı yoktu bu karta geçtikten sonra makineye format atmayı unuttum diyebilirim.
    Ama birde yeni bir bios çıkartıp şu 4 slot dolu iken 1066 mhz hızda stabil çalışamama sorununu giderseler tam süper olacak.Hala 4 slotta en fazla 800 mhz stabil çalıştırabiliyorum remlerimi :(

Saygılar...

bende 1066 MHz lik dual ram var dediğine göre 1066 MHz de çalışmıyormu benmi yanlış anladım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa600

quote:

Bu anakart gerçekten çok süper ben alalı bir kaç ay oldu ve inanın önceden asus kullanıyordum attığım formatın haddi hesabı yoktu bu karta geçtikten sonra makineye format atmayı unuttum diyebilirim.

Saygılar...

bende 1066 MHz lik dual ram var dediğine göre 1066 MHz de çalışmıyormu benmi yanlış anladım ?

Mustafa 4 slot da diyor arkadaş yani 4 x 1 GB 1066 mhz. senin 2 x 1 GB 1066 sorunsuz çalışır Tabi ileride yeni biosla 4x1 GB 1066 da calısacaktır.

• mozasur
    teşekkür ederiz

hasskabal
    evet bir sorunu o var, öteki eksiği ise lcd posteri yok...

Mustafa600
    4 tane 1066 lık bellek taktığınız zaman 800 ile çalışıyorlar, ama dual 1066 ile kullandım sorun yok...
  • Dual 1066 da sorunsuz çalışıyor ama 4 slota 1066 lık ram taktınmı çalışmıyor maalesef :(
    ama yinede dehşet bir kart bence süper iyiki almışım...

Saygılar...
  • emeğine sağlık sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: __sin__

quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa600

quote:

Saygılar...

Mustafa 4 slot da diyor arkadaş yani 4 x 1 GB 1066 mhz. senin 2 x 1 GB 1066 sorunsuz çalışır Tabi ileride yeni biosla 4x1 GB 1066 da calısacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: Oerdem
    Mustafa600
    4 tane 1066 lık bellek taktığınız zaman 800 ile çalışıyorlar, ama dual 1066 ile kullandım sorun yok...

Tamamdır arkadaşlar

• Gerçekten çok güzel bir inceleme olmuş herzamanki gibi
  • ozan19881
    teşekkür ederim

myd
    teşekkür ederim
  • benim şu raide hala çözüm bulamadımya sıyırıcam kafayı...
    herkes(biçok kişi) imzamdaki hdd lerle 155mb/s avarage read alırken benim ne özürüm varki 125mb alıyorum anlayamadım çözümü bilen arkadaş varsa çok sevinirim... yok ne yaptım ne ettiysem olmadı vistada, xp dede denememe rağmen ortalama 125mb/s değer alıyor nedir acaba bunun sorunu bir bilen yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsen19 -- 5 Ocak 2008; 12:27:32 >

• çok nefis bir motherboard yapmış Gigabyte.Son 1 yıldır Çok kaliteli anakartlar yapmaya başladı.Özellikle DS3-DS4 ve DQ6 serileri çok etkileyici
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.