Bildirim
gigabyte yedek parça
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yukarı -
İstanbul da bildiklerim .
Tahtakale Asri işhanı ve onun yanındaki iş hanında onlarca mağazada yedek parça satan cep telefonu ve tablet ile ilgili tüm parçaları bulabilirsiniz.
Kolay gelsin . -
quote:
Orijinalden alıntı: elektürükçü
İstanbul da bildiklerim .
Tahtakale Asri işhanı ve onun yanındaki iş hanında onlarca mağazada yedek parça satan cep telefonu ve tablet ile ilgili tüm parçaları bulabilirsiniz.
Kolay gelsin .
hocam denizlide ikamet ediyorum.Telefon numarası vb. bilgiler varsa paylaşır mısınız. -
o kadar çok satan işyeri var ki tahtakale Tomruk sokakta . hangi birini yazayım .belki 30 adet işyeri vardır , telefon ve tablet modülleri ,ekranları vs satan .
hepsinde herşey bulunmuyor , dolaşmak lazım . ama inanılmaz şekilde her istediğini birinde buluyorsun .
nakit çalışırlar ,kart geçmez .
elimde hiç birinin telefonu yok .
yakın zamanlarda o taraflara uğrarsam bir kaç tanesinin telefonunu alırım . -
tamam teşekkürler -
Tamir olacak bir cihaz için, Yarın yedek parça almaya gideceğim. Sizin için araştırayım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkür ederim saygılar -
Tarafımızla iletişime geçebilirsiniz. -
Gigabyte marka yok veya ben yeterince araştıramadım . Fakat bazı modeller ortak LCD kullandığı için görmemiz lazım derler.
Görmeden telefon ile yardımcı olamayız diyorlar.
İsterseniz birinin telefonu u verebilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşım belki ekran ile dokunmatik aynı modüldedir. yeni telefonlar gibi düşün tek parça olma ihtimalide olabilir -
olur hocam alayım numarayı -
cihazı söktüm 2 parça ayrı ayrı. -
0212 5123737
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- www.googleadservices.com bağlanmayı reddetti.
- f6flpy-x64 (intel® vmd).zip
- ekran çözünürlüğü 1024x768 değişmiyor
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- pc otomatik kapatma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- biosa nasıl girilir windows 10
- ekran videosu alma
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X