Şimdi Ara

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
5
Favori
76.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oc yönünden 10 numara ama birde alc889a ses yongasına çare bursak sorunsuz bir kart olacak birde bence bu sene gigabyte asus u solladı nedersiniz arkadaşlar bu özelliklerde bu fiyat süper bence inş yeni gelecek bios tüm sorunları bitirir umudumuz bu saygılar
  • başarılı bir mobo gayette memnunum.
  • Arkadaşlar 5.1 dijital sorunu tarafımdan çözülmüştür... Şöyleki; bu gün windvd8 programını yükledim (5.1 desteği mevcut), 5.1 ses formatlı bir dvd yi pc ye koydum ve amfimde (yamaha rxv459) 5.1 ikonu yandı, her kolondan ve sub dan ayrı ayrı çok temiz bir ses aldım. Demekki, öncelikle 5.1 destekli bir programda, 5.1 destekli bir ses uygulaması çalıştırmamız gerekiyormuş. Bizim realtek menüsünde çalıştırmaya çalıştığımız 5.1 şeması sadece analog bağlantı içinmiş. Power dvd için de 5.1 ses paketini ayrıyetten almanız gerekiyor yoksa onun da normal sürümü 5.1 sistemi desteklemiyor. Yani sorun, bizim ses kartında değil, çalıştırdığımız uygulamalardaymış... Böylece bu anakartı alarak gayet iyi etmişiz diyebilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: siyahtemas

Arkadaşlar 5.1 dijital sorunu tarafımdan çözülmüştür... Şöyleki; bu gün windvd8 programını yükledim (5.1 desteği mevcut), 5.1 ses formatlı bir dvd yi pc ye koydum ve amfimde (yamaha rxv459) 5.1 ikonu yandı, her kolondan ve sub dan ayrı ayrı çok temiz bir ses aldım. Demekki, öncelikle 5.1 destekli bir programda, 5.1 destekli bir ses uygulaması çalıştırmamız gerekiyormuş. Bizim realtek menüsünde çalıştırmaya çalıştığımız 5.1 şeması sadece analog bağlantı içinmiş. Power dvd için de 5.1 ses paketini ayrıyetten almanız gerekiyor yoksa onun da normal sürümü 5.1 sistemi desteklemiyor. Yani sorun, bizim ses kartında değil, çalıştırdığımız uygulamalardaymış... Böylece bu anakartı alarak gayet iyi etmişiz diyebilirim

Ayriyetten ses için en son sürücüyü kurmanızı öneririm, ama gigabyte'dan değil, realtek'in siteden. Herşeyi de Gigabyte'dan beklemeyin canım:

Gigabyte'da hala v1.87 var. Bunun üzerine 1.88, 1.89, 1.90 çıkmış. En günceli ise 1.91:

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

Benim kart perşembe günü geliyor, o yüzden kendim denemedim, bilginize...

• Aynen öyle, realtekin son sürücülerininde yüklü olması lazım...
  • siyahtemas
    eyvallah bilader dediğin gibi bir divx 5+1 destekli bir proğram yüklicem bakalım inş bendede sorun kalkar teşekkürler birde son vediğiniz realtek sitesinden r1 91 i indiriyom saygılar
  • Kurşun bey, ben de çok rahatsızdım bu olaydan,ama sorun aslında kartta değil, bizdeymiş... gb tr ye okadar mail attık hiçbirine cevap yazmadılar, bence onlarda bilmiyorlar bu konulrda çizgi asusun üstüne yok
  • quote:

Kurşun bey, ben de çok rahatsızdım bu olaydan,ama sorun aslında kartta değil, bizdeymiş... gb tr ye okadar mail attık hiçbirine cevap yazmadılar, bence onlarda bilmiyorlar bu konulrda çizgi asusun üstüne yok

hocam sorunu hallettiysen burda bizimle paylaşırmısın
    neymiş sorun belki bizim içinde bir yardımı dokunur..

teşekkürler

• Gigabyte GA-P35C-DS3R bunu alabileceğim bir link verirmisiniz?

bi de buna Q6600 mu yoksa E8400 mı?

bi de hd tv görüntülerde takılma var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TsG

quote:

Arkadaşlar 5.1 dijital sorunu tarafımdan çözülmüştür... Şöyleki; bu gün windvd8 programını yükledim (5.1 desteği mevcut), 5.1 ses formatlı bir dvd yi pc ye koydum ve amfimde (yamaha rxv459) 5.1 ikonu yandı, her kolondan ve sub dan ayrı ayrı çok temiz bir ses aldım. Demekki, öncelikle 5.1 destekli bir programda, 5.1 destekli bir ses uygulaması çalıştırmamız gerekiyormuş. Bizim realtek menüsünde çalıştırmaya çalıştığımız 5.1 şeması sadece analog bağlantı içinmiş. Power dvd için de 5.1 ses paketini ayrıyetten almanız gerekiyor yoksa onun da normal sürümü 5.1 sistemi desteklemiyor. Yani sorun, bizim ses kartında değil, çalıştırdığımız uygulamalardaymış... Böylece bu anakartı alarak gayet iyi etmişiz diyebilirim

Ayriyetten ses için en son sürücüyü kurmanızı öneririm, ama gigabyte'dan değil, realtek'in siteden. Herşeyi de Gigabyte'dan beklemeyin canım:

Gigabyte'da hala v1.87 var. Bunun üzerine 1.88, 1.89, 1.90 çıkmış. En günceli ise 1.91:

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

Benim kart perşembe günü geliyor, o yüzden kendim denemedim, bilginize...

GaraMurat bey yukarıda çözüm kısaca anlatılmıştır

• Blu-ray ve HD-DVD'li filmleri bu anakart sorunsuz izleyebilri miyim? tabi uygun anakart ve ekran kartı ile...

hd3870x2 gecube turbo
    Intel Core 2 Quad Processor Q6600

bunlarla bu anakartın uyumu ne olur... yoksa daha başka bir anakart önerirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asman -- 6 Mayıs 2008; 18:21:51 >
  • lütfen yorumlarınız bekliyom...
  • asman bey bu hd video işi, işlemci ve ramle çok alakalı... Ben 8800 gt ile çok aıcı şekilde tüm hd filmleri oldukça kaliteli ve akıcı şekilde seyrediyorum... Ancak bence x38 gibi daha kaliteli çözümlere yönelsen daha iyi olur bence...
  • merhabalar ben uzun zamandan beri GigaByte kullanıyorum sistemi değiştirdim bu anakartı aldım aldıktan sonra hep bir sorun yaşadım ama sorun anakartta değil montaj hatası olduğu anlaşıldı şuan sistem gayet iyi çalışıyor alıcak olan arkadaşlar düşünmeden alabilirler bence ama güney köprüsünün çok ısınması ve ekran kartının aldında kalması canımı sıkıyor gerçi ekran kartından çıkan ılık hava dışarı atılırken güney köprüsüne uğruyor belki yararı oluyodur.benim sorum şu olacak ben bu sistemi en yüksek seviye olarak kaça çıkarta bilirim. birde kasanın yan tarafına 12 cm fan takmayı düşünüyorum anakartın karşısına bu içeri üflersemi daha iyi yoksa dışarı üflersemi daha iyi olur. birde bu sisteme bir monitör almayı düşünüyorum hem oyun hemde film 300-350 ytl ölü piksel garantisi falan olan. mmonitör soruma uzatmadan 4-5 örnek verip nedden seçtiğini yazarsa sevinirim TEŞEKKÜRLER...

• bende 226bw var ama pc goldda gördüğüm hp marka monitörlerin görüntüsü daha güzel geldi bana...
  • arkadaşlar bence bu kart hem uygun hemde performanslı üzerine takılacak işlemci ve 2048 800 mhz lik remler bierde 8800gt amp serisi bir ekran bukartı ucuracagından birde güncel bioslarda önemli benim size bir sorum olacak elimdeki sata2 hdd leri bu kartın üstündeki sata portlar dan intel ICH9R porttamı yoksa gigabytenin kendine ait olan mor renkteki portlarını kullanırsam mı daha iyi performans alırım öneriniz nedir bende 2 tane hdd var Seagate 320 Gb birde samsung 320 gb var birinden birine 5 gb lık veri aktarırken 15 20 dakika sürüyo jampırları çıkartıp veri yollarını 3 gb olrak kullanıyorum ama gene aynı bunu daha kısa süreye nesıl düşürebiliriz saygılar
  • arkadaşlr yakında sistem topluyacağım ve ep35c ds3r anakarttan almayı düşünüyorum bu dual ram olayı nedir ben
    OCZ 2x1 GB 800 MHZ KIT DDR2 Vista Upgrade ramlerden takmayı düşünüyorum bi sorun olurmu birde ankartta donmalar vs oluyormuş sizce p35 ds3r almalıyım cvplarsanız çok sevinirim düşündüğüm sistem ise şöyle:
    1-Gigabyte EP35C-DS3R Bearlake Combo DDR2/DDR3 1066
    2-PALIT OVG1024-P-PE9600GT Sonic 1 GB DDR3 PCI Exp.
    3-INTEL E8200 Core 2 Duo 2.66 Ghz 6MB
    4-OCZ 2x1 GB 800 MHZ KIT DDR2 Vista Upgrade - XTC
    5-Lc Power 550W 120 MM FAN V2.0 LC6550
    arkadaşlar yorumlarınızı alabilrmiyim güç kaynağı sizce iyimidir bi sorum yaratırmı vereceğinizx cvplar için şimdiden teşekkür ederim
  • birde bu anakartın arkasında optik ses çıkışı vaar bunu nasıl kullanıcam 4+1+amfi si ses sistemim var.
  • son bios u yükledim hala açılırken bios ayarlarını sıfırlamasını engelleyemiyorum. anakart güzel ama en büyük problmei bu bence . oc yapıyorsunuz bi bakmışsınız herşey başa dönmüş. ikinci büyük hatada vdrop un çok fazla olması 1.4625 v vermeme ragmen windows ta 1.39 görünüyor
  • bende bişe anlamadım. tüm testleri yapıyorsunuz 3-4 hafta sorunsuz kullnıyorsunuz. birgün bilgisayarı yeniden başlatıyorsunuz gümmm noldu cd romda cd var default ayarlara döndü pc.
    yine usb hdd takıyorsun hız ne olursa olsun gümm yine default ayarlara döndü. 6750 yi 3.2 ghz da kullanıyorum :S tek bu hızda sorun çıkmadı. (usb hdd takınca yine güm)
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.