Şimdi Ara

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
5
Favori
76.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usb hdd için biosta usb storage legacy diye seçeneği iptal etmeniz lazım
  • ArkadasLar EP35C DS3R v2.1 serisini 2 adet "OCZ 2GB DDR2 800MHz Vista Upgrade Bellek OCZ2VU8002G" iLe kuLLanıyorum ve taktıgım gibi caLıştı. Tereddutte kaLan arkadasLara yardımcı oLur beLki...
  • arkdaşlar ds3 ile ds3r arasındaki fark nedir teknik olarak gigabyteın sitesinde bi fark göremedim ben ama aralarında bi fark olduğu kesin ne dir u fark????
  • ds3r de r harfi raid destegini ifade ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzersayz

ArkadasLar EP35C DS3R v2.1 serisini 2 adet "OCZ 2GB DDR2 800MHz Vista Upgrade Bellek OCZ2VU8002G" iLe kuLLanıyorum ve taktıgım gibi caLıştı. Tereddutte kaLan arkadasLara yardımcı oLur beLki...

v2.1 versiyonunda sorunlar bir önceki versiyona göre giderilmiş, OCZ 2GB DDR2 800MHz Vista Upgrade sağlam belleklerimi P35C DS3R ver 2.0 yüzünden değiştirmek zorunda kaldım ne hikmetse ocz ramlarla geçinemedi, şu an corsair ile hiç sorunsuz kullaniyorum, zati ram harici hiç bir sorun vermedi gayet de iyi overclock oluyor, donanim birazda şansa kalmış diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar hata mı ettim bilmiyorum ama ben de P35combocular arasına katıldım :)
    sistem yarın geliyor.

P35C-DS3R
    e7200 işlemci
    KINGSTON HYPERX - 2 GB DUAL DDR2 800
    8600gt sonic+

şimdi benim merak ettiğim 2 soru var. Yarın ben sistemi kurduğumda ram voltajlarıyla ilgili bir ayarlama yapmam gerekecek mi? Bu ramler board un desteklediği ramler ama çalışma voltajı ve geçikme süresi ayarı yapmam gerekecek mi?

2.si ise işlemci yeni işlemci olduğundan bios update yapmam gerekecek mi? sanırım gerekecek :)
    tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regist -- 10 Haziran 2008; 23:26:29 >
  • P35C-DS3R almayı düşünüyorum 100 de 90 da alıcam böle oc fln yapmıcam E8400 işlemci 8800 ekran kartı kingston hyperx de ram olucak yeni sistemimde
    sizce bu ana kartı almalımıyım yok seni uğraştırır derseniz
  • arkadaş oc yapmayacaksan daha standart bi kart öneririm
  • sorun hala devam ediyor teknik servise sordugumda görmemiz lazım diyo olayı haftada bi kaç kere yapan cihazı verip haftalarca tamda denk gelirse o sorun ithalatacı firmaya göndrecekler yani insaf larına kaldık türkiyenin en büyük donanım forumuna bakmıyo mu bu anakartın ithalatcıları neden bu sorunun kaynagı hakkında bilgi vermiyorlar bence kendilerine yapıyorlar bu marka imajına zarar veriyor bu şekilde ilgisiz kalmakla
  • F11 final bios çıkmış
  • arkadaşlar, sisteme format atıp tekrar xp kurmak istiyorum da sata lı kurayım bu sefer dedim.

sitede 5-6 tane sata raid sürücü var, hani vistaları falan eledik bir ıch ve de sata2 raid yazıyor.

sanırım benimkisi raid yapmayacağım için ıch olanı diskete atıp kurulumda f6 basacam değil mi?

bir arkadaşımız kısaca anlatabilir mi ?

bir de bios güncelleme olayını biraz açıklayabilir miyiz , gerçi f10 sorunum yok ama olmuşken yenisi olsun :)
  • raid işine cevabım yok.

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Utility_List.aspx

bu sayfadaki 2.ci sırada bios yazan programı indirip kuruyorsun.internetten bios update yapmana yarıyor

bir soruda ben sorayım,bios ta işlemci voltajı 1.6 kadar var.sonra 1.8v ve 2.0v var.bu 1.6v ile 1.8v arasını ufak parçalara bölmenin

olmazya bir yolu varmı?
  • arkadaşlar P35C-DS3R rev 2.1 anakartı Windows Vista (TM) Ultimate biostan raıd nasıl yapılıyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler
  • ya arkadaslar benım bı sorunum var gıgabyte yazınca baslıkta daldım vala bugun vatan bılgısayardan ocz ram aldım 1 gb 1066 mhz yalnız ne yaptıysam bu sısteme bu ram lerı 1066 olarak calıstıramadım bıos dan gırıp ram ayarlarını da manuel e getırdım gene ram ler 667 mhz olarak tanıyor bu sorunumla ılgılı bana yardımcı olursanız sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

arkadaslar p35c ds3r alıcam da oc potansiyeli nasıl deneyen varmı?

ekleme: konuyu baslatan arkadas haric

ben hem p35c-ds3r hemde EP35C-DS3R kullandım. Her iki board'da 444 Fsb'nin üzerine çıkamadım. P35C-DS3R yi C2Q 6600 LE MAX 3960 Mhz gördüm ama stabil 3600Mhz di. EP35C-DS3R'yi ise C2Q 9450 ile kullanıyorum ve günlük 3400(425x8) Max ise 3552 Mhz(444x8) de açtım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aahastra

arkadaşlar, sisteme format atıp tekrar xp kurmak istiyorum da sata lı kurayım bu sefer dedim.

sitede 5-6 tane sata raid sürücü var, hani vistaları falan eledik bir ıch ve de sata2 raid yazıyor.

sanırım benimkisi raid yapmayacağım için ıch olanı diskete atıp kurulumda f6 basacam değil mi?

bir arkadaşımız kısaca anlatabilir mi ?

bir de bios güncelleme olayını biraz açıklayabilir miyiz , gerçi f10 sorunum yok ama olmuşken yenisi olsun :)

Dostum Anakart'ın Cd'sini araştır de. Other klasörünün içinde dos penceresinde açılan ve 1'den 9'a kadar seçeneklerin sunulduğu bir menü çıkacak. Burdan kendine uygun seçeneği seçip diskete kurulumunu bekle. mesela 32 bit xp için 2 seçenek var.1.'si Gigaraid 2. ise Ahci Raid. Eğer tek diskinin Sata kablosunu turuncu porta takmış ve raid yapmayacak ise Ahci raid seçeneğini seçip diskete driverları yüklemek için o seçeneği seç. Tabi BIOS AYARLARINI YAPMIŞ OLMAN LAZIM. 2 diskle Raid yapacaksan Eğer BIOS ayarların yanlış ise windows yüklenmesi esnasında 3. parti yazılı yükle(F6) seçeneğini seçip ilerde S ile aygıt belir'ip RAID sürücülerini diske yüklesen bile windows'un kullanım şartlarını okudum (F8) onayı gelmeden mavi ekran görürsün. Şu anda EP35C-DS3R kullandığım için BIOS ile ilgili hangi ayarı yapman gerektiğini yazamıyorum ama en fazla 3-4 denemede doğru ayarı bulacağına eminim. Birde Mor renkli porrtlar Gigaraid, diğer herhangi yan yana turuncu renkli portlarlada AHCI raid yapabilirsin ve açılışta bunla ilgili disklerini RAID yapmak için Gigaraid için Ctrl+G, AHCI RAID için: CTRL+I(Aklımda kaldığı kadarı ile) seçip anakartın kitapçığında yazdığı şekilde disklerini biçimlendirmen gerekiyor en başta tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suvari96 -- 27 Ağustos 2008; 3:09:45 >

• Bir sorum var benim anakart GA-EP35C-DS3R, F3 biosu gözüküyor enson, siz nasıl F10 biosu kuruyorsunuz? Yada kuruluyorsa nerden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: canerpense

Bir sorum var benim anakart GA-EP35C-DS3R, F3 biosu gözüküyor enson, siz nasıl F10 biosu kuruyorsunuz? Yada kuruluyorsa nerden bulabilirim?

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2551
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

quote:

Orjinalden alıntı: canerpense

Bir sorum var benim anakart GA-EP35C-DS3R, F3 biosu gözüküyor enson, siz nasıl F10 biosu kuruyorsunuz? Yada kuruluyorsa nerden bulabilirim?

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2551

GA-EP35C-DS3R ile GA-P35C-DS3R arasında bir fark varmıdır? Yani "E" olmayanının biosunu yüklesem sorun çıkarırmı acaba?

• konunun hepsini okuyamadım DDR3 1333 ram alcam çalışır gözüküyor, kullanan varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.