Şimdi Ara

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
5
Favori
76.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: umıtyasar

ben bir sey sorucam bu anakartı yaklasık 1 senedir kulanıyorum hiç bir sorunum yok ama sandece ddr3 geçsemmı geçmesemmı benim sormak istedıgım sey 4 tane 1 gb lık ddr2 mı kulanmak yoksa 2 tane 1 gb ddr3 mu ? sizce hangisi dersiniz
    su anda kulanıdıgım ddr2 ramler
    1GB 675MHz DDR2 XMS2 CL4 RAM bu bunun yanına 2 tane dahamı alayım yoksa ddr3 mı geçeyım ?

arkadaşlar ddr3 2 çeşit ram kullandım 2*1 1625 mhz 7 7 7 20 +q6600 @3.6 ghz 1.6 volt ramler 1600 mhz gayet iyi idi sonra onları sattım 2gb tek modül elisir aldım 9 9 9 28 oda iyi idi ama bu anakarta o.c. ile 1600 civarına gelen ramler olmuyor heves etmeyin ddr3 süper bir anakart alın ama ddr3 ünde performansı bi ayrı ya

• P35C-DS3R icin f12beta bios çıkmış...
    deneyen var mı acaba?... ben yüklemeyi denedim flash bios failed diyo...ilginç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

P35C-DS3R icin f12beta bios çıkmış...
    deneyen var mı acaba?... ben yüklemeyi denedim flash bios failed diyo...ilginç...

uppp ?????
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de 2 gün önce bu karttan aldım. İlk geldiği gün saatlerce uğraşmama rağmen ne xp ne de vista kurabildim. Devamlı mavi ekran yada dosya kopyalama hatası verdi. Ertesi gün bir şekilde xp kurabildim ama şimdi de IRQL_less or equal mavi ekran hatası veriyor. İşlemci hariç makine üzerindeki tüm parçaları değiştirdim (ramlar, ekran kartı, harddisk, güç kaynağı, dvd-rw) ama hala değişen birşey yok. IRQ hatasının sürücülerle ilgili olduğunu okudum. Tüm sürücüleri de kaldırıp baştan kurdum ama yok yok yok :( kafayı yemek üzereyim. Bu konuda bir fikri olan yada karşılaşan var mı?

Bu arada makinem: Q6600 işlemci
    HIS 4850 ICEQ4 Turbo
    500 GB Seagate Hdd
    2*1 Gb Mushkin 1066 Ram
    Gigabyte Ep35 Ds3r ankart
    Coolermaster 460 watt power
  • Arkadaşlar kullandığınız ep35c ds3r bu karttan memnunmusunuz?
    anakartımın yanması nedeniyle sistemi değiştirmem gerekiyor bugün yarın cevap vermeliyim bilgsyrcya
    fiyatı 200ytl civarında birde ankarada hesaplı nereden alabilirim?
    yardımcı olursanız memnun olurum
    bu arada elimde 2.el e2140 bi işlemci var ram-işlemci-anakart değiştirmem gerekiyor
    değerli yorumlarınızı bekliyorum iyi günler

diğer sistem parçaları imzada
  • quote:

Orjinalden alıntı: musayalcin

Arkadaşlar kullandığınız ep35c ds3r bu karttan memnunmusunuz?
    anakartımın yanması nedeniyle sistemi değiştirmem gerekiyor bugün yarın cevap vermeliyim bilgsyrcya
    fiyatı 200ytl civarında birde ankarada hesaplı nereden alabilirim?
    yardımcı olursanız memnun olurum
    bu arada elimde 2.el e2140 bi işlemci var ram-işlemci-anakart değiştirmem gerekiyor
    değerli yorumlarınızı bekliyorum iyi günler

diğer sistem parçaları imzada

bende p35c ds3r kullanıyorum ilk başta ocz ramlarla çok eziyet çektim ramları değiştirdim hiçbir sorun yok şu an kart çok iyide bi sorun çıktımı vay haline, p43 veya p45 chipsetli anakart öneririm, asusun serileri daha sorunsuz gibi.
  • Selam arkadaşlar
    benim anakartla ilgili şu sorunum var; kasa power led ışığının yeri ile ilgili. 3girişli kasadan gelen kabloyu
    power_led diye gösterdiği yere takıyorum ama led ışığı yanmıyor.
    veya yanlıs takıyorda olabilirim.
    tarif ederseniz memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souza -- 21 Aralık 2008; 22:29:23 >
  • Merhabalar

Bugün bilgisyari acmaya kaltıgımda daha once gormedıgım bır bios ekrani gelip "bios recovering .........." gibi bişiler gösterdi. sonra devamlı restart atmaya basladı. bios ekrani bile gelmeden kapanıp 3 sn sonra tekrar acılıyor. aynı seyi durmadan tekrarlıyor eger ki psu yu kapatmazsam. aynı olayı 16.sayfada bir arkadasımız daha yazmıs ama tam olarak ne yapmıs ne etmıs belli degil.

sistemim şöyle

p35c-ds3r rev 2.1 (bios update hıc yapmadım)
    e8400
    ocz 800 mhz 2*1 gb
    250 - 500 gb lık samsung hddler (raid yok)
    550 watt psu
    8800 gt palit

bu arızayı verdıkten sonra tum parcaları sokup temızleyıp tekrar taktım. cu fan gpu fan dahil.
    degisen bir şey yok. ekran kartsız veya ramsiz aynı hatayı gene verıyor degisen bir şey yok.
    bi kac yabancı forumda cmos yapın gıbı seyler okudum ama bios ekranı vile gelmeden nasıl yapılabılır ki.

önerileriniz nelerdir yardımlarınızı bekliyorum.

• ayrıca bios pilini cıkarıp bekledım ve bios pilini kutuplayıp tekrar denedim aynı sorun devam edıyor. su anda ram ekran kartı hic bir bilesen yok pc nin uzerinde. sadece anakart ve işlemci ile calıstırdıgımda aynı sorun devam ediyor.
  • Arkadaşlar yardım edin ya.... anakartın rev 1.0 modeli var bende de. 2 x 1 800 mhz kingston ram lerime 2x1 800 mhz hyperx dual kit takviye ettim üstüne de vista 64 bit kurdum fakat ram lerim 3 gb gözüküyor hala. bios da da öyle. tüm ram leri tek tek denedim her bi slotu hepsi saglam ama niye 4 gb gözükmüyor? bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • herkese merhaba,konu bayadır pasifmiş ama sorumla canlanır umarım...rev 1.1 p35-ds3r kullanıyorum...2*2gb bellek alacağım,aşağıdaki ramlerle sorun yaşayan var mıdır acaba?
    CORSAIR TWIN2X4096-6400C5 DDR2-800Mhz. RAM 4GB (2X2GB)
    OCZ PLATINUM VISTA EDITION 4GB 800MHz DDR2 KIT (2x2GB) OCZ2P8004GK
  • quote:

Orjinalden alıntı: plateau

herkese merhaba,konu bayadır pasifmiş ama sorumla canlanır umarım...rev 1.1 p35-ds3r kullanıyorum...2*2gb bellek alacağım,aşağıdaki ramlerle sorun yaşayan var mıdır acaba?

gigabyte in kendi sayfasında ürünü bul orda bellek destek listesi vardı ordan bu model var mı ona bak kardeş.
  • konu canlanmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: quemmaa

quote:

Orjinalden alıntı: plateau

herkese merhaba,konu bayadır pasifmiş ama sorumla canlanır umarım...rev 1.1 p35-ds3r kullanıyorum...2*2gb bellek alacağım,aşağıdaki ramlerle sorun yaşayan var mıdır acaba?

gigabyte in kendi sayfasında ürünü bul orda bellek destek listesi vardı ordan bu model var mı ona bak kardeş.

o listede 2gb'lık modüller yok,belirtmeyi unutmuşum ama tabiki baktım bellek listesine...ben kullanıcı deneyimi açısından problem yaşayan varmı diye merak etmiştim sadece...sanırım corsair'i birazdan sipariş edeceğim,OCZ ile sıkıntı yaşayan olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 3 Şubat 2009; 9:11:52 >

• arkadaşlar bu anakartla o.c. ile normalde 1333 fsb olan ve o.c. 1600 e çıkan ds3r yi hiç 1800 fsb yapan oldumu ? fsb 450 felan yapsam nasıl olur 400 ün üstüne çıkarmadım stabil olmaz diye :D
  • YAW BEN ne zaman yazsam millet kaçıyor
  • e8600 450 fsb x10 4.5 ghz yaptı fena değil bu anakarttan 1800fsb beklemezdim

https://store.donanimhaber.com/69/35/3a/69353a4c088c77c38bbc06f6bda96103.jpg

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA

• selam arkadaşlar ben MUSHKIN XTREME PERFORMANCE 4GB DDR2-1066 DUAL KIT ram almayı dusunuyorum bende bu kartın rev1,0 mıydı ilk cıkanı varya o var şimdi ben o/c yapsam 1066 nereye kadar cıkar ? alsam uyumlumudur calısırmı ? bana bi yardımcı ola bilirmisiniz ?
  • slm arkadaşlar bu GA-EP35C-DS3R ana karta ahci mod yapmak için sataları mor olan yeremi takmamız gerekiyor
  • Ya pek çok kullanıcı bu kartta nasıl sorun yaşamış bunu bir türlü anlayamadım, ben kartı ilk kulllanmaya başladığımdan beri sorun yaşamadım bios update olsun, OC konusunda olsun kart tamamen stabil ve sorunsuz, Q6600' ü 3.0 ghz de stabil olarak kullanıyorum, hatta yaptığınız OC denemelerinde stabil çalışan ayarları 8 adete kadar save edip istediğiniz bi OC değerinde sistemi kullanmak çok iyi ....
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.