bb < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 4 Kasım 2022; 20:50:58 > |
bb
-
-
Pencerelerin çoğu modülerdir hocam. Özellikle penlerde lokal hasarlar çok uygun maliyetle onarılabiliyor, pencerenin tamamının değişmesi gerekmiyor.
Sizinki yanılmıyorsam ahşap ama yine modüler bir yapıda olabilir. Çok büyük bir masraf çıkaracağını düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sebepsiz yere konu açıyorsunuz şaka gibi.
-
Ortada hasar gözükmüyor evden taşınırken çekomastik çekersiniz güzelce şekil verirsiniz bitti gitti büyütülecek bir durum değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayy yazık bina yıkalacak şimdi
-
Çocuklaşan arkadaşlar, argüman verin bana saçmalamak yerine. Gelen ekip ne yaparsa hasar kabul edilemiyor siz söyleyin. Sanki hayrına kablo döşüyorlar. Para ağaçta yetişmiyor ev sahibine siz gönderebilirsiniz parasını
edit: ev sahibi ve online işlemler destek sonuçlanana kadar konuyu forumda kapatıyorum silebilirsiniz. firma hayranlarına da fatura çok çıkarsa iban göndereyim bir zahmet halletsinler madem ucuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamroamer -- 4 Kasım 2022; 20:56:10 > -
Zarar deyince ben de bir şey sandım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar acıtasyon yaptın arkadaş paran yoksa ne yapalım bağlatmasaydın.
-
Acıtasyon diye bir kelime yok, doğrusunu bulmayı sana bırakıyorum biraz heyecan katarsın hayatına. Zaten senin bir şey yapamayacağın belli sana bir şey soran yok. Beğenmiyorsan konuyu atlar geçersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamroamer -- 4 Kasım 2022; 21:26:31 > -
Boş yapma aslan parçası.
-
tabi efendim
-
Forum iyice sirke dönüştü. Kimse kimseye yarfım etme peşinde değil herkes nefret ettiği hayatının kinini burada kusma peşinde. Gidin online oyunlarda trollük yapın rahatlayın. Yardım kültürü ölmüş bu forumda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X