Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.409
Cevap
90
Favori
126.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen hocam. Ben de 15:00 civarı onay verdim e-devlet üzerinden. Müşterileşme sürecindeyiz. Bakalım bugün geçiş sağlanacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigaspeed de telefon hattını(pstn) telekomda bırakabiliyor muyuz? Comnette o şekildeydi.

• operatörde beinconnecte girmede herhangi bir sorun varmı

• Sabit ip hizmeti ne kadar acaba? Biz de müşterileşme sürecinde kalanlardanız... Bu gün geçiş tamamlanır diye umuyorum :)

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz çalışıyor kısıtlama yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt
    Hala müşterileşme sürecinde. Destek olabilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gms10ur kullanıcısına yanıt
    Sabit ip 39.90 tl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam aciliyeti olduğu için başvuru yaptık bekliyoruz bunun herhangi bir hızlandırmak icin işlem yapamaz mıyız diğer iss basvurmak zorunda kalacağım en hızlı hangisi dönüş yaparsa onu kullanacağız artık.

• comnet dün akşam hizmeti kendilerinden çıkardı. 1 saat sonrasında dün akşam 22de gigaspeedden sms geldi. Bende sevindim kullanıcı adı şifre ulaştı diye ama hala ses yok. Müşterileştirme süreci bitmesine rağmen aktifleşemedim.

• onuy O kullanıcısına yanıt

Sizin top artık comnette, onlar da bikaç saate okeyi verir diye düşünüyorum sonrasında internetinizin gelmesi lazım

comnet aksiyon aldı dün akşam. uygulamadan hizmet durumu güncellendi diye bildirim geldi. Bence şuan gigaspeed'in benim portu erişime açması kaldı

• comnetten buraya başvuru yaptık bakalım comnetten 2 bin küsür tl alacağımız kaldı inşallah yatar geri

• Bugün onay için aranan var mı dün 4 de herşeyi onayladım

• Aradıklarında dns ile yasaklı sitelere giriş yapılıp yapılmadığını sorcam yapılmıyorsa onay vermicem.

• Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

Biz de aynı şekildeyiz hocam dün 4 gibi yaptık her şeyi, henüz müşterileşme aşamasında. Comnette hizmet aktif gözüküyor, giga tarafından da henüz aranmadım.

• dün başvurularıbitirdik fakat halen bendede müşterileşme sürecinde yazıyor, 210456889 başvuru kodum, @gigaspeed eksik bir duurm mu var, bakarmısınız.

• @gigaspeed Biraz önce onay için arandım. onay verdim telefonu kapatınca aboneliğiniz iptal edildi diye mesajlar geldi. içeriğinde Farklı İSS firmasında 3 ayı doldurmadığınız için başvurunuz iptale alınmıştır. şeklinde yazıyor. geri aradım ancak arama talebi aldı sadece. bu konuda yardımcı olur musunuz? 3ay sorun olmuyor diye okumuştum ancak benden böyle oldu. basvuru no: #222887225

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkoc28 -- 12 Aralık 2024; 10:7:37 >

Comnet'te aktif gözüküyorsa; daha onay vermemiş olabilir.

• Dün gece 01.00 civarı e devlet onayını yaptım. Bu sabah 09.40 civarı arandım sesli onay verdim. Şu anda comnet uygulamasında geçiş işlemi yazısı aktif oldu. Gigaspeed tarafı kullanıcı adı ve şifre gönderileceğini söyledi sabah arandığımda. Herhalde son aşamadayım kullanıcı ve şifre gönderilmesini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToorMoor -- 12 Aralık 2024; 10:20:29 >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.