< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (114. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam oim'e girebiliyorsanız orada yazar kullanıcı adı şifre
-
Ben dün dört de yaptım onay için aranmadım ama gece yapılan aranmış ne saçma iş anlamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Musterilesme süreci devam ettiği icin oime giremiyoruz.Bizi arayacaklar aktivasyonunuz tamamlanmistir diye.Mesajla da kullanıcı adı ve şifre gönderecekler kanımca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejder2323 -- 12 Aralık 2024; 10:50:49 >
Ben de comnete ulaştım kontrol ettirdim, dün akşam 4te gigaspeede başvurmuştum lakin henüz comnet tarafına bir churn talebi açılmamış bile... @gigaspeed bizden çok daha sonra başvuranların internetleri bağlandı biz bekliyoruz....
-
Sosyal bir devlet olduğumuz hayaline inanırsak BTK bu durumdan haberdardır diye düşünüyorum 3 ay sınırını bu şirketten başkasına geçenler için geçersiz saymalı aslında. Adamlar bir saat içinde ön ödemeli şirketi kapattı gitti yeni açanlar süre uzatanlar zort diye ortada kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
comnet e nasıl ulaştınız?
-
@gigaspeed dün 15:00 gibi e devletten süreci baslatıp onayladım 1302412575 basvuru numarası ile e devlette onaylandı olarak gözüküyor ama ne bir arayan ne bir soran oldu bir aksilik var mı yok mu bunun tegidini nasıl yapabılırız ? Sonra basvuran arkadaslara dönüş yapılmış bir aksilik olabilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
talagram grubunda comnet çalışanı var ona özelden yazıp kontrol ettirdim
-
Konu içerisinde bu bilgi zaten mevcut. Yapılamıyor.
comnet uygulamasında geçiş işlemi yazısı aktif oldu demişsiniz nerede yazıyor bu durum ben bulamadım
-
tüh ya baştan görseydim
neyse aman aman önemli değil benim için
-
Bu sabah arkadaşın gigaspeed hattı ile denemeler yaptım.
IPv4 dns olarak 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 girdim, üzerine NextDNS'in DoH ve DoT adreslerini girdim. Discord sorunsuz açıldı. Bir kaç yasaklı site baktım, onlar da açıldı.
-
E iyimiş, zapret mapret uğraştırmayacak SOL gibi o zaman. modemden wan/dhcp dnsi değiştir devam et o zaman :)
-
Benim tecrübem bu yönde oldu hocam, bölgesel olarak değişir mi bilemem. Düz dns adresleri manipüle olabilir belki, onu denemedim açıkçası. Sonuçta BTK'nın engelleme listesini de uygulamaları gerekiyor. Ancak dediğim gibi DoH ve DoT aktifken sorun yok görünüyor.
-
-
Hocam daha sonra ComNet'den hizmet değişikliğiniz onaylanmıştır bildirimi alacaksın. Hizmetler kısmında boş kalacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X