Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tubytube , tubytube Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
3.394
Cevap
88
Favori
125.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu dün arkadasimda sordu. Bir sonraki ay 60tl indirim yapariz, canınızı sıkmayın demişler :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @gigbaspeed de daha başlamadan sıkıntılar çıktı. hata mı ettik acaba?

• @gigaspeed @mcgoktug benim faturada 300 luk çıktı bende indirimi göremedim.

• hemen faturayı kesmişler 30 tl indirim de yok. aralık ayı faturası demişler.
    18 gün için tam fatura kesilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelyucelx -- 12 Aralık 2024; 11:55:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yucelyucelx Y kullanıcısına yanıt

Benim sonraki fatura kesimi 15 Ocak görünüyor. Ayın bitişi olarak hesaplamıyorlar.

galiba bağlantı sağladığı zamandan itibaren ve sonraki ayın o günü aralığı olmalı yoksa kan çıkar.

• hannibal kullanıcısına yanıt
    kendileri bilir. 3 ay sonra gelen müşteriyi kaçırırlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigaspeed

Merhaba,

Genel olarak bilgilendirmek isteriz. Comnet tarafından onay gelmediği için, geçiş işlemlerinde aksamalar mevcuttur. Onaylar gerçekleştikçe transferleri sağlıyoruz. Bu konuda yapabileceğimiz bir şey maalesef bulunmamaktadır. Ekiplerimiz yoğunluk altında, işlemleri sağlamaya devam ediyorlar. En kısa süre içerisinde işlemleri tamamlayacağız. Sabrınız için teşekkür ederiz.

Mevcut işletmesinde 90 günü doldurmamış aboneler için TT ve karşı firma onay vermediği sürece Gigaspeed tarafına almamız mümkün olmamaktadır. Bazı abonelere onay geldiğinden dolayı geçişler sağlanmıştır. Her aboneye onay verilmemektedir.

Saygılarımızla
    Gigaspeed bana da aynı iptal cevabını verdi.

90'lık olup Turknet'e geçen de var ?

Bu olay tamamen İSS'nin inisiyatifine mi kalmış acaba ?
    Sonuçta hizmet aldığımız İSS'den kaynaklanan bir durum bu .
    Yaşanan internet sorunlarından dolayı normal koşullarda 90 günü tamamlayıp zaten başka bir İSS'ye gececektik.
    Kullanıcının bundan dolayı mağdur edilmemesi gerekmez mi
    ?

@gigaspeed
    https://store.donanimhaber.com/1c/6c/7b/1c6c7b1c88b56b071a9be5fbcdc7b44c.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 12 Aralık 2024; 12:20:7 >

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İndirimler tanımlanıyor. Eğer indirimsiz halde ödeme yaptıysanız, sonraki 3 ay boyunca indirim hattınıza tanımlanır. Herhangi bir problem yaşamazsınız.

Saygılarımızla
  • GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ
  • Comnet 12 ay peşin ödemiştim daha 2 hafta olmadı. Şimdi benim yapmam gerekenler nedir arkadaşlar sadece geçiş mi yapacağım.Gigaspeed nasıl memnun musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @gigaspeed comnet onayları geliyor mu hocam? Geçiş işlemleri ne aşama da acaba?

Merhaba,

Gigaspeed'te katıldığınız gün faturalarınız kesilir ve ön ödemeli sistem vardır. Örneğin ayın 10'unda kayıt olduysanız tam fatura çıkar ve ödersiniz. Bir sonraki ayın 10'unda yeni faturanız çıkar. Bu sebeple tam fatura çıkmaktadır. 30TL indirim'i eğer ödeme yaptıysanız, bir sonraki ay hattınıza tanımlayacağız.

Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt
    Modem ücreti alıyor musunuz

• Mesaj geldi, an itibariye aktivasyonum tamamlanmıştır.Darisi sizlere.

• bu operatörün bir uygulaması yokmu sıkıntı olduğunda nasıl sıkıntımızı ileteceğiz

• comnet'ten geçişte kurulum ücreti alınmıyor değil mi? (vdsl hizmet alıyorum modem kendimin)

edevletten onayladım inşallah en kısa sürede açılır sorunsuzca kullanırız yardım eden herkese teşekkürler GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aramis327 -- 12 Aralık 2024; 12:33:2 >
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt
    ödeme yapmadıysa faturayı değiştirebiliyor musunuz?
    Ayrıca ödeme yapmadan kullanım olmuyor mu?

• Merhaba,

1302412438 başvuru numaram Comnet taşımaya 3 ay nedeni ile onay vermediği için yeni başvuru olarak yaptım şu anda gpon ve modem türk telekom markalı var. Bu modem ve gpon üzerinden mi devam edecek yoksa Türk Telekom ekipleri gelip yeni bir modem ve gpon cihazı mı takacak. Tüm bu süreç ne kadar sürede tamamlanır.

• Dün 3te başvurdun halen onaylanmadı comnet aktif gözüküyor

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.