Şimdi Ara

Gigaspeed mi ? 5 kere düşünün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gigaspeed mi ? 5 kere düşününwww.sikayetvar.com
    Gigaspeed Hizmet Ve Ücretlendirme Sorunları
    https://www.sikayetvar.com/gigaspeed/gigaspeed-hizmet-ve-ucretlendirme-sorunlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 fatura nedir? Fatura da yanlışlık varsa, düzeltilmesi için talep açılmış mı? Açıldıysa sonuç nedir?

Nakil bir nevi yeni abonelik gibi, firmaya göre değişiyor. 1000 TL üstü alanda var.

İndirimler geri alındı, ne indirimi. 6 ay veya 12 ay sözüne kur. veya akt. indirimi mi?

Bayram nedeniyle arıza çözüm süresinin uzaması doğal gibi.

Beyana göre yorum; tabii ki abone memnuniyeti ön planda olmalı.

• Merhaba,

Konuyla ilgili destek olabilmemiz ve konuya açıklık getirebilmemiz için müşteri numaranızı özel mesaj ile iletmenizi rica ediyoruz. Eğer bir yanlışlık bulunuyorsa, açıklama ile düzeltme yapmak isteriz.

Saygılarımızla
  • Gelismeler ve hizmet numarasi gorsellerde var , kullanım gecmisine bakarsaniz son 2 aya yakin sifir kullanim ... Engelli tarifesi kullanan biri icin sizi 5 kere aradik telefonlarimiza bakmadiniz diye geri donen cok bilmis cagri merkezide var . Ben aradigimda size ulasamiyorum çağrı birakiyorum sonra sizin aramanizi surekli bekleyecegim oyle mi ? Sacma sapan bir uygulama .. yataga yatip , telefon uzakta kaliyorsa surunerek.simdi beni ariyorlar gidip acmaliyim mi demeliyim ?
    "Engelli tarifesi " lütfen biraz egitim verin ordaki arkadaslara ...

• 27 Ekim'de iptal dilekçesini gönderdiyseniz; Kasım faturası çıkmaması lazım. Telefonla ulaşamamışlarsa mail veya sms atabilirlerdi.

Kur. veya akt. indirimi, belirtilen süre dolmadan abonelikten ayrıldıysanız, kampanyasız fiyattan fatura edilmiş olabilir gibi. Siz geçiş yaptım demişsiniz. 750 TL ne faturası?

• EXERA kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Hizmet numaranız, görseller dahil hiçbir alanda bulunmamaktadır. Hizmet numaranızı iletirseniz, yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

Saygılarımızla
  • abone no :2406008
    hizmet no: 8856926143

Bu mesaj ilk mesajları ve ön ödeme peşin aldiklari para , ama kapatmaya gelince kapatma dilekçe mailini 27 ekimde gonderip , Kasım ayinin faturasini da zorla ödettiler . Eger odemezssen her ay fatura gelecek ve biz kapatmayacagiz dediler . önce ode sonra kapatırız ..

Bu mesaj ilk mesajlari sonra da 20 gun geçmeden fiyat guncellemesi geldi

Yani içeri gir yeter ...

👆👆Bu Kasım ayında haksız elde edilen gelir ..👆👆

Ve işi sağlama almak için tbt ye 27 ekimde iptal dilekçesi gönderdim 28 ekimde de iptal dilekçemi gigaspeede gönderdim .

750 tl aktivasyon ücreti ve kurulum ücreti ama onunda 6 ayini ödemişim .

• Hocam yeni abonelik yapmış görünüyorsun

Toplam ücreti hatırlamıyorum ama 30x12 olarak kampanya vardı 12 aydan önce çıkılınca kampanyasız ücretin kalan kısmı talep ediliyordu diye hatırlıyorum. Sözleşmenin kopyası varsa sözleşmede yazıyor olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 30 Kasım 2024; 0:26:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçiş yazmışsınız Şikayetvar'da; yeni kurulum gözüküyor. 12 ay dolmadan ayrıldığınız için, akt. alınmadıysa o alınıyor olabilir.

Misal Haziran'a kadar sabit fiyat garantisi var; siz Mayıs'ta hizmet almaya başlarsanız, Haziran'da zam gelince 1 ay da zamlandı demek pek makul olmaz gibi. Tarife zamlanmış ama; kur. aylık ücreti artmamış.

Fatura tarihi ve dönemi gözükmüyor.

21 Ekim-21 kasım dönemi mi? Dönemi ise 11 son ödeme bu döneme aittir. 27 veya 28 inde ipttal formu gönderdiniz ve işleme alındıysa. 1 haftalık fatura çıkması lazım gibi.

Kalan borç ödenmeden; geçiş veya iptal yapılamaz. İptal işlemi gerçekleşmediği için; faturalandırma devam eder.

• Merhaba,

Yaşadığınız durum için üzgünüz. Gigaspeed olarak amacımız uygun fiyatlı ve kaliteli interneti tüm kullanıcılarımıza sağlamak. Abone olduğunuz tarihten sonra zam yapacağımız, tüm sitelerimizde ve forumlarda açıkça belirtilmiştir. Şu anda da Haziran 2025 tarihine kadar zam çalışmamız bulunmamaktadır ve bunun sözünü vermiş bulunuyoruz. Buna ek olarak abonelikten ayrılmanız durumunda, yeni aboneliklerde oluşan kurulum ve aktivasyon ücreti ile ilgili yapılacak yaptırımlar, internet sitemizde ve sözleşmemizde yazmaktadır. Bunu abonelik başlangıcında onaylar ve bu şekilde aboneliğinizi başlatırsınız. Daha sonrasında ise faturalandırma, aboneliğin iptal süreci, iptal sürecindeki faturalandırma süreçleri sözleşmemizde de yazılıdır. Sözleşmede olmayan herhangi bir yaptırım uygulanmamış olup, herhangi bir hata veya bilgilendirme yapılmamış işlem gözükmemektedir.

Saygılarımızla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.