Şimdi Ara

GİGASTONE 32 GB SDHC YANDI MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gece telefonu kurcalarken birden aşırı ısındı ve şarjı bitip kapandı sonra ki gün telefonu açtığımda hafıza kartını tanımadı başka telefonlarda denedim hatta bilgisayarda bile denedim ama yine çalışmadı görmedi bile. telefonun hafıza kartı slotunda da sıkıntı yok.Ertesi gün telefonu sabah açtığımda sd kart bozuk şeklinde bir uyarı çıktı telefonda biçimlendir dediğimde ise hiçbir şey olmuyor sizce ne yapmalıyım bu arada telefona yaklaşık 1 saat dokunmayınca böyle bir uyarı geliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fear3535

Arkadaşlar geçen gece telefonu kurcalarken birden aşırı ısındı ve şarjı bitip kapandı sonra ki gün telefonu açtığımda hafıza kartını tanımadı başka telefonlarda denedim hatta bilgisayarda bile denedim ama yine çalışmadı görmedi bile. telefonun hafıza kartı slotunda da sıkıntı yok.Ertesi gün telefonu sabah açtığımda sd kart bozuk şeklinde bir uyarı çıktı telefonda biçimlendir dediğimde ise hiçbir şey olmuyor sizce ne yapmalıyım bu arada telefona yaklaşık 1 saat dokunmayınca böyle bir uyarı geliyor ?

çıkar kartı PC ye bağlakart okuyucu ile sonra sağ tık---- biçimlendir de. Fat 32 olarak...

Ama şunu belirteyim ızlı biçimlendir deki tiki kaldır.. uzun sürer ama kurtarırsın diye düşünüyorum

not her şey silinecek
    not2: 4 Gb dan büyük tek dosya ataıyacaksın...Ama 3 Gb lık bi filmden 4 tane atabilirsinin o sıkıntı yapmaz

• Kardes zaten pc tanisa halletcem de pc tanimiyor telefonda da ara sira gozukuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fear3535 -- 22 Mart 2014; 15:05:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.