Şimdi Ara

GİGATEK = N

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta perşembe günü başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak isterim; perşembe sabahı formlarda sıkça adından söz edilen çok istediğim bir sistemi toplatmak (imza kısmında görülen ) için gigatek isimli mağazaya gittim ve sadece haftada bir gün iznim olduğundan dolayı bu sistemi o gün içinde almam gerektiğini söyledim, saolsunlar gerek güneş bey ve ufuk bey ilgilendiler ve yardımcı olmaya çalıştılar ortam çok arkadaşça ve çok güzeldi , evet çok büyük bir yer değil , gösterişli bir yer hiç değil ama içeri girer girmez kendinizi çok rahat sıcak bir ortamda buluveriyorsunuz daha hiç bi çöp almadan git kendine mutfaktan kahve , çay ne istersen al burası artık senin diyorlar, oldukça samimi ve arkadaşça bir ortam , bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veriyorlar ve en önemlisi her şey şeffaf; gizli kapaklı hiç bir şey yapılmıyor özellikle ufuk bey her tarafı sipariş makineler, müşteriler ve telefonlardan yoğunluktan dolayı bayılacak duruma gelmesine rağmen yılmadan usanmadan yanıbaşımda herşeyi göstererek tek tek kutularından çıkartarak uğraştı ve herşeyi ile dört dörtlük test ederek sistemi bana teslim etti. çok mutluydum çünkü bu sistemi kurmak için çok bekledim ve çok fedekarlık etmiştim. akşam biraz counter strike falan derken saat bi hayli geç oldu makinayı kapadım ve uyudum. ertesi sabah işe gitmeden makinayı açtım ve bir program yükleyip restart ettim ve makina açılınca monitorde no signal yazısı çıktı , işte o an kabusun başladı dedim tekrar restartlar kablo kontrolleri falan derken yok yok yok ekranda tık yok, kasayı açıyorum oraya buraya bakıyorum herşey normal herşey çalışıyor ama monitorde tık yok , daha bir gün dolmadan hayalinizi süsleyen monitorden görüntü gelmemesi çok acı bir deneyim gerçekten bir yandan işe gecikiyorum ve kapattım çıktım evden, tabi monitorude yanıma işe götürdüm. işyerinde denedim monitor canavar gibi çalışıyor bir anda içim ferahladı , ya ekran kartında bir şansızlık yaşadım yada power supply da bir sorun var diye kendimi teskin ettim gerçi kasanın power supplyını değiştirmiştim ve power la ilgili bir sorun yaşamayacağımı ufuk bey garanti etmişti yoksa bana kalsa ben 500 lük bir tane alacaktım ama bana paranı boşa harcama diye çıkışmıştı . daha sonra telefonla arayarak durumu bildirdiğimde güneş bey sakin olmamı sistemi getirmemi söyledi, bende kaça kadar açıksınız dediğimde akşam 8 de kapatacaklarını söyledi bende işten ancak 8.30 dan sonra orada olabileceğimi beklemesini rica ettim sağolsun beni bekledi. ekran kartını değiştirdi olmadı , ramleri değiştirdi o da olmadı, power supply ı değiştirdi yine olmadı , uğraştı, okudu, didindi durdu ne kadar uğraştıysada kifayet etmedi ve saatte bi hayli ilerledi , makina kalsın p.tesi ufuk bey bunu 5 dakkada halleder dedi fakat ben işlerin yoğunluğundan asla bi daha izin alıp gelemem perşembe gününe kadar dedim. ufuk beyi aradık durumu izah ettik sağolsun bir tek pazar günü izinli oldukları günün akşamı için bana söz verdi ben pazar günleride geç saatlere kadar çalışıyorum akşam işten çıkar çıkmaz saat 08.40 sıralarında yanına vardığımda makina gayet güzel çalışıyordu ellerine sağlık işimizi halletmiş , sorun sadece anlık bir voltaj değişiminden oluşabilecek bios kitlenmesinden kaynaklanmış kırk yılda bir olabilecek bir olay benim başımada gelmiş, çok mutluydum sistemi tekrar çalışır bir vaziyette gördüğüm için ama bir yandanda üzgündüm sadece benim iş durumumdan ve talihsizliğimden dolayı adam taa evinden tatil günü sırf benim içim rahat olsun diye evinden eşinden ayrılıp benim makinamı onarmak için gelmişti kendimi bir an onun yerine koydum ve sen olsan gelirmiydin diye düşündüğümde net bir şekilde gelirim diyemediğim için daha fazla memnun oldum demek ki bu sıcaklığın, bu yakınlığın ve müşteri memnuniyetinin asıl sebebi gigatek'in geçekten iyi kalpli insanlardan oluşan , işlerinde çok iyi ve konuya hakim ama amatör ruh taşıyan bir aile şirketi olmasından kaynaklanıyor olsa gerek dedim. yoksa bu yardımsever ve dürüst amator ruh olmasa şu satırları sizinle paylaşamıyor olacaktım iyi ki de paylaşıyorum. Gigatek Ailesinin tüm fertlerine teşekürlerimi sunar , nice başarılı ve övgü dolu çalışmalarda bulunmalarını dilerim. GERÇEKTEN ................ N tane övgüyü hakediyorlar

• hacı adamlara helal olsun iyiler hoşlar da bi kaç falsosu da var
    1. si bizim burda zonguldakta arkadaşımın dükkanına bayilik istedik ama ses seda çıkmadı bekliyoruz bayiliği verseler çok rahatlayacak zonguldak walla milletin gigatekten haberi yok bi bizim arkadaşların var işte
    2.si de şu kredi kartına taksitlerde kampanya peşin fiyatına taksit olaylarını yapmaları lazım artık yaw o kadar büyüdü adamlar
    3.sü hiç alışveriş yapmadım ama tr de böyle firmaların olduğunu bilmek güzel(alışverişi de sırf kredi kartına taksitte vade farkı geliyo diye yapmadım)
  • biz şirketimize nerdeyse 6 ay oldu bayilik istedik biz size haber veririz dediler hala haber verecekler ben gigatekin bayilik verdiğine inanmıyorum
    biz bile küçük bir şirket olmamaıza rağmen peşin fiyatına 12 taksit yapabiliyoruz gigatek nasıl yapamıyor hiç anlamadık
    http://www.kizilotesi.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 4 Ekim 2005, 9:38:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

biz şirketimize nerdeyse 6 ay oldu bayilik istedik biz size haber veririz dediler hala haber verecekler ben gigatekin bayilik verdiğine inanmıyorum
    biz bile küçük bir şirket olmamaıza rağmen peşin fiyatına 12 taksit yapabiliyoruz gigatek nasıl yapamıyor hiç anlamadık

ya aslında kimse gerçek anlamda peşin fiyatına taksit yapamaz
    peşin fiyatı şişirirsin öyle
    bide peşin paraya indirim yaparsın
    şimdi bu nasıl peşin fiyata taksit?

• demek iyi calısıyo bu adamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: vese

quote:

biz şirketimize nerdeyse 6 ay oldu bayilik istedik biz size haber veririz dediler hala haber verecekler ben gigatekin bayilik verdiğine inanmıyorum

bence yapabılr bugun artık faizler cok dusuk
    ev kredılerı bıle 1.35 faizle ama
    pc alırken 1.5 -1.7 vade varkı uygulaması cok bence

• quote:

Orjinalden alıntı: vese

quote:

gigatek in ödeme seceneklerine bakarsan 300 ytl lik bir mal 12 taksitte 375 oluyor biz sadece %8 vade koyuyoruz 12 taksite gigatek döviz kuru olarak serbest piasayı baz alıyor biz merkez bankası kurlarını baz alıyoruz örneğin dolarda en 3-5 ytl daha düşük merkez bankası kuru

• Forumda hep şikayet okumaktan böyle yazıları görmek keyif verici. Herşeyden önce müşteri memnuniyeti dediği için Gigatek'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvatuon -- 4 Ekim 2005, 13:28:41 >
  • teşekkürler gigatek
  • bugün gittim bizim arkadaşa vermişler bayiliği ama çok da karlı çıkmıyo dükkan bu işten maalesef
    mesela venice işlemciden dükkana kalan kar sadece 2 dolar
    niye öyle ben de anlamadım
  • Gigatek'ten yığınla ürün aldım. Arada ufak tefek sorunlar çıktı ama sağolsunlar hemen çözdüler. İzmir'de oturuyor olmama rağmen eğer peşin olarak bir bilgisayar parçası almayı düşünüyorsam, gigatek benim için bir numara. Üstelik yeni teknoloji parçaları ilk getiren ve stoklarındaki malları çok uygun fiyatlara satan bir firma olarak da rakipsiz. Özellikle bazen öyle parçalar getirtiyorlar ki geldikten bir ay sonra bile distribütöre sorduğunuzda "daha türkiye'de yok" diyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Xenon

Gigatek'ten yığınla ürün aldım. Arada ufak tefek sorunlar çıktı ama sağolsunlar hemen çözdüler. İzmir'de oturuyor olmama rağmen eğer peşin olarak bir bilgisayar parçası almayı düşünüyorsam, gigatek benim için bir numara. Üstelik yeni teknoloji parçaları ilk getiren ve stoklarındaki malları çok uygun fiyatlara satan bir firma olarak da rakipsiz. Özellikle bazen öyle parçalar getirtiyorlar ki geldikten bir ay sonra bile distribütöre sorduğunuzda "daha türkiye'de yok" diyorlar.

XenonBen senin dediklerine katılıyorum pesin alışverişte 1 numura valla.ben ekran kartı alacaktım.Her yere baktım bakmadığım sormadım firma kalmadı.gigatek var dediler bide oraya bak normalın 10 dolar altına satıyo.145$ 128mb 256 bit 9800pro sapphire alacam.Dedim ekran kartı alacam varmı diye adam pesin para verecem ne kadar olur dedim 140 dolara verdi ekran kartını ya.Kart sorurunsuz çalışıyo.pesinde gigatek.

• gigatek e de bu yakışır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.