Arkadaşlar merhaba.Net üzeriden yapılan alışverişlerde Gigatek nasıl bir firmadır?Yani olumsuz bir yanını gördünüz mü?(Bekletilmek gibi,sıfır ürünlerin kutularını açmış veya kullanılmış parçayı sıfır olarak satıyor mu mesela?).Yani ürünleri eksiksiz ve kutu içeriği tam bir şekilde kargoya verip ertesi gün elinize ulaşıyor mu?Kısacası bu firmadan alışveriş yapıpta memnun olan veya olmayan varmı?.Şimdiden teşekkür ediyorum..
güvenilir bir yerdir hatta netten alıcağın çoğu yerden güvenilirdir
DDR2 800 Veritech aldım, sitesinde ramler sogutuculu görünüyordu, ama sogutucusuz geldi. Ama fotograflar ile bire bir aynı olmadıgını belirtiyorlar,çok şok olmadım yani. Bunun dışında memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: WinteR
DDR2 800 Veritech aldım, sitesinde ramler sogutuculu görünüyordu, ama sogutucusuz geldi. Ama fotograflar ile bire bir aynı olmadıgını belirtiyorlar,çok şok olmadım yani. Bunun dışında memnunum.
güvenilir
quote:
Orijinalden alıntı: SorrowOcean
güvenilir
Alıntıları Göster
güvenle alabilirsin
quote:
Sistem panelimde görünen bilgisayarı Gigatek'den aldım. Çok memnunum. Ucuz ve güvenlidir. Çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz. Ankara'daki ofislerini de gördüm
quote:
çok alışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadım. telefon ile görüşmelerde de çok ilgililer.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
çok alışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadım. telefon ile görüşmelerde de çok ilgililer.
Alıntıları Göster
İnşallah bende bu aralar gigatekden almayı düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Gianfresco
İnşallah bende bu aralar gigatekden almayı düşünüyorum.
Alıntıları Göster
bende gigatektn çok alışveriş yaptım...
ta ki daha ucuzunu bulana kadar...
quote:
Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
hadi çıkar ağzındaki baklayı
quote:
Orijinalden alıntı: suslu76
quote:
Alıntıları Göster
ucuz yer buldun sölemiyorsun ha
quote:
Orjinalden alıntı: suslu76
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SorrowOcean
quote:
Alıntıları Göster
bende çok alışveriş yaptım güvenilir bir yer. ama son zamanlardaki tek gözdem vatan bilgisayar. hem çok fazla çeşit var hem de finans kampanyaları harika. % 8 indirim + 12 taksit. baktığım birçok yer için daha ucuzunu pek görmedim. işyerime de yakın kazandığım parayı hemen makinaya yatırmak daha kolay oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: arkitrom
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: arkitrom
quote:
quote:
bizim bi arkadaş internet cafe açtı...
ben de artık toptancıdan alıyorum...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: arkitrom
quote:
quote:
bizim bi arkadaş internet cafe açtı...
ben de artık toptancıdan alıyorum...
Alıntıları Göster
Bizede sağla şu güzellikten :) Toptancıdan alsak kötü mü olur
quote:
Orijinalden alıntı: Gianfresco
Bizede sağla şu güzellikten :) Toptancıdan alsak kötü mü olur
Alıntıları Göster
En son Seagate 320 GB SATAII 16MB önbellekli sabit disk aldım.Kargo poşetini açtığımda ASUS DVD-Rom kutusu gördüm Amma küfür ettim, sonra kutuyu açmaya karar verdim, ilk başlarda böyle yanlışlık yapılır mı falan filan sövüyordum Sonra içinde poşetlere sarılı sabit diski buldum Çok iyi bir firma gerçekten, kutulamaları müthiş
quote:
Orijinalden alıntı: DeWeee!
En son Seagate 320 GB SATAII 16MB önbellekli sabit disk aldım.Kargo poşetini açtığımda ASUS DVD-Rom kutusu gördüm Amma küfür ettim, sonra kutuyu açmaya karar verdim, ilk başlarda böyle yanlışlık yapılır mı falan filan sövüyordum Sonra içinde poşetlere sarılı sabit diski buldum Çok iyi bir firma gerçekten, kutulamaları müthiş
Alıntıları Göster
Bende alış veriş yaptım ama bir ürünü unutmuşlar göndermeyi sonra aradım, ertesi gün hemen yolladılar ama yine kargo parasını ben verdim ürünün (ürün 15 YTL civarı bir hoparlördü, kargo parası 10 ytl idi ). ama her firmada hatalar olur bence güvenilir bir firma en azından hemen ilgilendiler...
saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: Kaaria
Bende alış veriş yaptım ama bir ürünü unutmuşlar göndermeyi sonra aradım, ertesi gün hemen yolladılar ama yine kargo parasını ben verdim ürünün (ürün 15 YTL civarı bir hoparlördü, kargo parası 10 ytl idi ). ama her firmada hatalar olur bence güvenilir bir firma en azından hemen ilgilendiler...
saygılar
Alıntıları Göster
çok kez alışveriş yaptım. hiç sorun yaşamadım. en sonra veritech ddr2 ram almıştım ama kutusu açıktı. zaten üzeri yırtılmış orjinal olmayan bir kutu içinde gelmişti. ama benim açımdan hiç bir önemi yok bunun. ankarada tükanlarınada gittim. ilgi süper. inşallah hep böyle kaliteli kalırlar. telefona çıkan çiğdem hanım biraz sert ama olsun. yakışıyo
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanweb
çok kez alışveriş yaptım. hiç sorun yaşamadım. en sonra veritech ddr2 ram almıştım ama kutusu açıktı. zaten üzeri yırtılmış orjinal olmayan bir kutu içinde gelmişti. ama benim açımdan hiç bir önemi yok bunun. ankarada tükanlarınada gittim. ilgi süper. inşallah hep böyle kaliteli kalırlar. telefona çıkan çiğdem hanım biraz sert ama olsun. yakışıyo
Alıntıları Göster
4/3 sorun yaşadım ama yine de çoğu firmadan iyidir. Kutulu ürünlerin kutusu açık bazen de denenmiş ürünler gelebiliyor. Bozuk ürünlerin iadesinde de kargoyu alıcı ödüyor. Bunların dışında iyi bir firma en azından ürün iadesinde onun yerine bunu verelim ama paranızı vermeyelim gibi kıytırık cevaplar gelmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Matruşka
4/3 sorun yaşadım ama yine de çoğu firmadan iyidir. Kutulu ürünlerin kutusu açık bazen de denenmiş ürünler gelebiliyor. Bozuk ürünlerin iadesinde de kargoyu alıcı ödüyor. Bunların dışında iyi bir firma en azından ürün iadesinde onun yerine bunu verelim ama paranızı vermeyelim gibi kıytırık cevaplar gelmiyor.
Alıntıları Göster
Kargo ücreti dışında iyi bir firma. hemen gönderiyorlar ve ilgililer.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme