Bildirim
gimat gross ankara da 11 mayısta açılıyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Açılsında nevgross fetöcülerini batırsın.Gimatgrossdan baya umutluyum ankaranın en ucuz marketlerinden biri olur diye düşünüyorum kurucularından biri gimat toptancılar sitesinin başkanı -
Fetocularin mi hocam orası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet fetöcülerinde yakın zamanda dönmedilerse gerçi dönselerde benim için fark etmiyo fetöcüyse fetöcüdür. -
Citygross en iyisi hem ucuz hem de vatansever...
Citygross da halk kart da geçiyor ve paraf üstü de kullanılıyor . Ben genelde orayı tercih ediyorum .quote:
Orijinalden alıntı: woodgate
Citygross en iyisi hem ucuz hem de vatansever...
Sodexso gecicekmi??
Bilmiyordum vallahi. Arada da alışveriş yaparim. Neyse citye gideriz artik
yarın açılıyor ama hiç indirimli ürün reklamı falan yok ortalıkta -
-
Açılışa özel bilgisi olan var mı? Saat kaçta açılacak acaba?
Bir zamanlar GİMA vardı.
Hey gidi günler hey! -
20 yıldır ankaradayım henüz bi gross markete gitmişliğim yok. (metro'yu saymıyorum) otobüs-dolmuş güzargahında mı bunlar? çok avantajlı mı gerçekten? -
çok avantajlı, bazıları otobüs dolmuş güzergahında market masraflarınız en az %20 30 düşer hocam en az,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 10 Mayıs 2018; 23:29:13 > -
peki bu grosslar metro gibi kendi markalarını ya da yöresel markaları mı satıyorlar yoksa marketlerdeki popüler markalar mı daha uygun fiyata geliyor -
takip -
ben populer markalari aliyorum ona göre konuştum, yoresel markalarda satiliyor fakat fiyatlarini bilmiyorum
sabah itibarıyla giden var mı -
Öğlen önünden geçtim park edecek yer yoktu
Ankara memur şehri, şu opet kampanyasını ayın 15 ini de kapsayacak şekilde yapsanıza, millet mayışını alsın gelsin.
Benzer içerikler
- outlet telefon ne demek
- ferrucci saat iyi mi
- hepsiburada ref 001 hatası
- en iyi mil kartı
- gpn teknoloji güvenilir mi
- amazondan nasıl alışveriş yapılır
- amazon müşteri hizmetleri
- telefon iade edilir mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X