iş videolarla bitse .. bize geldiğin de nesini beğendiniz allah aşkına? biraz objektif olun lütfen adam zaten kaç senedir kiralık gidiyor bişey olmaz bundan
quote:
Orijinalden alıntı: aı_legend3
iş videolarla bitse .. bize geldiğin de nesini beğendiniz allah aşkına? biraz objektif olun lütfen adam zaten kaç senedir kiralık gidiyor bişey olmaz bundan
Bu sene La liga da izledin mi?ben çok beğendim
Video'lara bakıp da konuşsam sabri oynasın kanatta derdim.Gio koşan çabalayan gerektiğinde pres yapan,top süren,topu ayağına aldığında izleyenleri heyecanlandıran,topu alıp dikine giden seri bir oyuncu.sen neyini beğenmedin? gol atmadı 1-2 asist yaptı diye mi kötülüyorsun?.neyse hocam anladığım kadarıyla beğenende çok beğenmeyende çok.artık sevilla'ya mı gider nereye giderse ordan takip edicez artık.
quote:
Orijinalden alıntı: aı_legend3
Zaten adam kaç senedir kiralık gidiyor demişsin zaten adamın yaşı şuan 22.
adam kaleciyle karşı karşıya geldiği zaman her zaman kalecinin üzerine atıyo ?
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
quote:
Orijinalden alıntı: jelmander
quote:
Orijinalden alıntı: Intelligence Cube
geri dönmez dönmemeli daha iyileri var
Keita mı dönsün?
Emin ol o bile dönse daha iyi olur . Bunda kabaracak yetenek yok , bu kadar bu adam daha da çıkamaz üstüne Video izleyerek kandırmayın kendinizi ne videolar var önemli olan sezona yayması Bu adam Türkiye ligini kaldıracak bir adam değil Gelse kötümü oynar ? Hayır yine böyle oynar yine sizi tatmin edebilir Ama yollanılan adamı ağlayarak geri çağırmak bana ve GALATASARAY'a ters Neden daha iyisi olsun istemiyoruz Kim bu adam yahu neyi var bir turnuvada iyi oynadı La ligada 3 maç iyi oynadı diyemi istiyoruz ağlıyoruz
Gelmesi için ağlanacak çok adam var buna sıra gelene kadar..
Bu arada Arshavin bugünkü maçta ilk 11'de değilmiş.
quote:
quote:
quote:
Keita mı dönsün?
Emin ol o bile dönse daha iyi olur . Bunda kabaracak yetenek yok , bu kadar bu adam daha da çıkamaz üstüne Video izleyerek kandırmayın kendinizi ne videolar var önemli olan sezona yayması Bu adam Türkiye ligini kaldıracak bir adam değil Gelse kötümü oynar ? Hayır yine böyle oynar yine sizi tatmin edebilir Ama yollanılan adamı ağlayarak geri çağırmak bana ve GALATASARAY'a ters Neden daha iyisi olsun istemiyoruz Kim bu adam yahu neyi var bir turnuvada iyi oynadı La ligada 3 maç iyi oynadı diyemi istiyoruz ağlıyoruz
Galatasaray'a ters demişsin ama Keita dönüyor ne ayak?Ayrıca Gio yu istemiyorsunuz görürsünüz Keita gelince saç baş yolacaksınız.
quote:
quote:
ne demek bu ?
quote:
quote:
quote:
ne demek bu ?
Ben her şutunu kalecinin üstüne vurduğunu düşünmüyorum. buda bye demek.
quote:
quote:
quote:
quote:
Keita mı dönsün?
Galatasaray'a ters demişsin ama Keita dönüyor ne ayak?Ayrıca Gio yu istemiyorsunuz görürsünüz Keita gelince saç baş yolacaksınız.
olsun en azından yedekte oturur kazım oynar adam gibi yedeğimiz olur bizimde. katarmı arabasitan mı bilmiyorum o ligde 11 oynamaktansa galatasaray klübesinde oturmayı tercih eder heralde ayrıca keitadan aldığımız verimi kazımdan alamadık.bir başka konu ise transfer yapılamazsa kazım solda keita sağda oynar stancuyla falan riske etmeyiz sol kanadı .
quote:
quote:
quote:
quote:
ne demek bu ?
niye gözlerin görmüyo mu ? koyduğun videoya bak şutlarının hangisi gol olmuş hangisini kalecinin üstüne nişanlamış yaz tamam mı ? yazamıyosan sana by
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ne demek bu ?
niye gözlerin görmüyo mu ? koyduğun videoya bak şutlarının hangisi gol olmuş hangisini kalecinin üstüne nişanlamış yaz tamam mı ? yazamıyosan sana by
Adamın bir iki videosunu izleyip bu kanıya vardıysan sana bye.
Gio'nun tekrar gelmesini bende çok isterim.Çünkü zevkle takip ettiğim yetenekli ve iyi dribbling yapabilen bir futbolcu.
Bizde oynadığı sürede istatistik olarak katkılı olamaması kötü veya yeteneksiz anlamına gelmemeli bakıyorum da çoğu arkadaş futbolcuların pazar değeri ve istatistiklerine bakarak yeteneğini ölçüyor.Ben istatistikler önemli değildir demiyorum yanlış anlaşılmasın fakat bu yaşta olan bir futbolcudan istenilen istatistikleri almak için ilgilenmek ve değer vermek önemli.O yüzden bu tarz yeteneği gözle görünen ama istatistikleri az olan futbolcular sadece istatistik ve pazar değerine bakılarak değerlendirilmemeli.
Giovanni Dos Santos, Arshavin, Guardado'dan biri gelsin.
Ve Keita gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta
Giovanni Dos Santos, Arshavin, Guardado'dan biri gelsin.
Ve Keita gelsin.
Guardado yu sil.Dos santos Türkiye ligine gelemz fiziği yetmez diyorlar.Guardado için ne derler bilemiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: Yağıʐ
Gio'nun tekrar gelmesini bende çok isterim.Çünkü zevkle takip ettiğim yetenekli ve iyi dribbling yapabilen bir futbolcu.
Bizde oynadığı sürede istatistik olarak katkılı olamaması kötü veya yeteneksiz anlamına gelmemeli bakıyorum da çoğu arkadaş futbolcuların pazar değeri ve istatistiklerine bakarak yeteneğini ölçüyor.Ben istatistikler önemli değildir demiyorum yanlış anlaşılmasın fakat bu yaşta olan bir futbolcudan istenilen istatistikleri almak için ilgilenmek ve değer vermek önemli.O yüzden bu tarz yeteneği gözle görünen ama istatistikleri az olan futbolcular sadece istatistik ve pazar değerine bakılarak değerlendirilmemeli.
Aynen hocam bu mantık yüzünden takımın yaş ortalaması yerlerde sürünüyor.(bu sene şampiyonluk için tecrübeli alınıyor vs. vs.,kaç senedir çok fazla yaş ortalamamız).Bizde gerekli sabır yok bazı oyunculara gösterilen aşırı tahammül dışında(aydın gibi).
Gio kontra atak oyuncusu şuanki takımda iş yapacağını zannetmem açıkçası.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ne demek bu ?
Adamın bir iki videosunu izleyip bu kanıya vardıysan sana bye.
oyuncuyu tanıtmak için yapılan videoda böyle ise maçta neler yaptıklarını merak ettim açıkçası