Şimdi Ara

Giovani Dos Santos Geri Dönsün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ilk defa sayfa oluşuturduğumdan beceremedim pek,sildim o yüzden.şu sayfa işini tam bilen varsa o oluşturursa daha yararlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuRu

quote:

Orijinalden alıntı: ulki

Keita geri gelsin dossantos geri gelsin,elano misimoviç jo felanda geri gelsinde tam olsun bari

Hocam Gio yarım sezon oynadı ve ben beğenmiştim açıkcası performansını.örneğini verdiğin oyuncularla pek alakası yok yani olayın.Jo zaten çok kötü oynamıştı

Aynen katılıyorum.
  • Evet arkadaşlar resmi sitedende açıklama geldi

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/6013.php

Giovani Dos Santos Geri Dönsün

• Tüm DH uyuyor.
  • Bence Haldun Üstünel'i geri getirmeleri için mesaj atmamız daha mantıklı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Bence Haldun Üstünel'i geri getirmeleri için mesaj atmamız daha mantıklı olur

ikisini birden atalım
  • Gio gelmesin istemiyorum.
  • Hadi arkdaşlar destek verin galatasaray.org 'a bunu yolluyoruz.Ayrıca twitter ı olanlar Giovani Dos Santos #Galatasaray 'a geri dönsün. diye twitlesin.

İyi günler,2 sene önce Galatasarayımızda kiralık olan benim ve bir çok taraftarın beğendiği bir oyuncu olan Giovani Dos Santos'u tekrar Galatasarayımızda görmek istiyoruz.Geçen sene La Liga performansı çok iyi olan bu oyuncuyu Tottenham'dan uygun fiyata alınabilir hatta yine kiralık + satın alma opsiyonu ile birlikte bile alınabilir,hem fiyatı uygun,hem genç hem de kalitali bir oyuncu kanatta çok iş yapabilir,lütfen bu mesajı dikkate alın.
  • arda efendinin kaprisleri yüzünden bu oyuncuyu yolladıklarını dün gibi hatırlıyorum...

saha içinde çocuğa pas vermemeler oynayabildiği kanadın tersi kanatta oynatmalar.Keşke alsalarda uzun yıllar sorun yaşamasak.
  • Son yıllardaki en büyük transfer hatalarımızdan biriydi bence bu adamı kaçırmak
  • Ya arkadaş bırakın eskilere takılmayı, ünal aysal'a da helal olsun nerde verdiği yıldız sözleri? Forlan dedi reyes dedi ala ala keitayı alıcak üstüne bide takımımızın en büyük yıldızı Arda'yı sattık. Fatih Terim'in de şevkini kırdılar ne diyim bundan sonra bekleyip görücez neler olucak..
  • Yeni transfer olduğu takımda oynamadan bize gelecek halı yok herhalde, Emenike mi bu? Bıir de enayi miyiz biz, adamlar 2'ye alıp 5-6'ya bize satacaklar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok bence. Beklenen performansı gösterememişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Yeni transfer olduğu takımda oynamadan bize gelecek halı yok herhalde, Emenike mi bu? Bıir de enayi miyiz biz, adamlar 2'ye alıp 5-6'ya bize satacaklar?

Barcelona,real madrid vb... bunlar enayi mi?Ayrıca henüz transfer olmadı.Sevillaya gidiyor haberleri sadece gazetelerde çıktı okadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Gerek yok bence. Beklenen performansı gösterememişti.

Adam bu sene La liga'da coştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Son yıllardaki en büyük transfer hatalarımızdan biriydi bence bu adamı kaçırmak

Harbiden bu adamı nasıl kaçırdık? Bunu telafi etmeliyiz haydi yönetimi mesaj yağmruna tutalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jelmander

quote:

Hocam oralarda coşanlar bizde iş yapmıyor nedense.

Gelirse neden geldi demem ama bence öncelik Gio olmamalı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jelmander

quote:

Hocam oralarda coşanlar bizde iş yapmıyor nedense.

Gelirse neden geldi demem ama bence öncelik Gio olmamalı.

Hocam bence Keita'yı alcaklarına Gio'yu alsınlar.Bize sol açık lazım.
  • Bizden uzak olsun. Vargas,Guardado hatta Volkan Şen gelsin daha iyidir
  • Biraz ufkumuzu geniş tutmalıyız. Gio'nun fiziği Türk futbolu için yeterli değil.Kasapların arasında kaybolur gider. Fransa liginde 1 ton zenci var kaliteli. Oradan 1 tane genç kapmak daha mantıklı Gio'dan. Ben de çok seviyordum Dos Santos'u ama mantıklı düşününce gelmemeli.
    Sağlam bir Sasa İliç daha çok katkı sağlar diyeceğim ama onun da yaşı 33 oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.