Dos Santos geri dönsün sol kannatta bize çok yarar sağlar.Keita'dan daha yararlı bir transfer olur.Bize sol açık lazım.Duygusal düşünmemek lazım Keita konusunda ,adam bir yıl katarda oynadı.Büyük olasıkla doğru düzgün antremanda yapmadı ama Keita'nın geldiğinde eskisi gibi oyanyacağını bilsem mutlaka gelsin derdim, bazı tereddütlerim var.Dos santos daha 22 yaşında.Keşke geri dönse.
Dos Santos benimde beğeni ile izlediğim bir oyuncu.Zamanında gönderilmesine (Gerçi kiralıktı ama olsun) üzülmüştüm.Şimdi Arda da gidince bence sol tarafa çok iyi bir transfer olur.Genç&hızlı ve de kabiliyetli maliyetide astronomik değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Vipracing
Dos Santos benimde beğeni ile izlediğim bir oyuncu.Zamanında gönderilmesine (Gerçi kiralıktı ama olsun) üzülmüştüm.Şimdi Arda da gidince bence sol tarafa çok iyi bir transfer olur.Genç&hızlı ve de kabiliyetli maliyetide astronomik değil.
Bende çok istiyorum dönmesini.Oyun stilini top sürüşünü çok beğeniyorum.mesaj falan atsak yönetime ya
quote:
Orijinalden alıntı: EmuRu
Bende çok istiyorum dönmesini.Oyun stilini top sürüşünü çok beğeniyorum.mesaj falan atsak yönetime ya
Harbiden arkadaşlar 5-6 milyon euro'ya alınabilecek bir oyuncu istersek çok rahat alırız.Bu sene takip edenler bilir çoştu adam. yönetimi mesaj yağmuruna tutalım.Arda'nın yerini doldurur.
burdan mesaj yollayalım jelmander'in dediğin gibi twitter'ı olanlar twitlesin,alalım gioyu
+1905 Şunu gönderiyoruz isterseniz farklı gönderebilirsiniz:
İyi günler,2 sene önce Galatasarayımızda kiralık olan benim ve bir çok taraftarın beğendiği bir oyuncu olan Giovani Dos Santos'u tekrar Galatasarayımızda görmek istiyoruz.Geçen sene La Liga performansı çok iyi olan bu oyuncuyu Tottenham'dan uygun fiyata alınabilir hatta yine kiralık + satın alma opsiyonu ile birlikte bile alınabilir,hem fiyatı uygun,hem genç hem de kalitali bir oyuncu kanatta çok iş yapabilir,lütfen bu mesajı dikkate alın.
burdan mesaj yollayalım jelmander'in dediğin gibi twitter'ı olanlar twitlesin,alalım gioyu
+1905 Şunu gönderiyoruz isterseniz farklı gönderebilirsiniz:
İyi günler,2 sene önce Galatasarayımızda kiralık olan benim ve bir çok taraftarın beğendiği bir oyuncu olan Giovani Dos Santos'u tekrar Galatasarayımızda görmek istiyoruz.Geçen sene La Liga performansı çok iyi olan bu oyuncuyu Tottenham'dan uygun fiyata alınabilir hatta yine kiralık + satın alma opsiyonu ile birlikte bile alınabilir,hem fiyatı uygun,hem genç hem de kalitali bir oyuncu kanatta çok iş yapabilir,lütfen bu mesajı dikkate alın.
Alıntıları Göster
Dos Santos Galatasaray'da Hadi arkadaşlar destek olun alalım Gioyu.
quote:
Orijinalden alıntı: jelmander
Dos Santos Galatasaray'da Hadi arkadaşlar destek olun alalım Gioyu.
Keita geri gelsin dossantos geri gelsin,elano misimoviç jo felanda geri gelsinde tam olsun bari
quote:
Orijinalden alıntı: ulki
Keita geri gelsin dossantos geri gelsin,elano misimoviç jo felanda geri gelsinde tam olsun bari
elano misimovic ve jo ya gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ulki
Hocam Gio yarım sezon oynadı ve ben beğenmiştim açıkcası performansını.örneğini verdiğin oyuncularla pek alakası yok yani olayın.Jo zaten çok kötü oynamıştı