Şimdi Ara

Giovani Dos Santos Geri Dönsün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dos Santos geri dönsün sol kannatta bize çok yarar sağlar.Keita'dan daha yararlı bir transfer olur.Bize sol açık lazım.Duygusal düşünmemek lazım Keita konusunda ,adam bir yıl katarda oynadı.Büyük olasıkla doğru düzgün antremanda yapmadı ama Keita'nın geldiğinde eskisi gibi oyanyacağını bilsem mutlaka gelsin derdim, bazı tereddütlerim var.Dos santos daha 22 yaşında.Keşke geri dönse.

• sevilla ya transfer oldu sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E8DB7DF1B

sevilla ya transfer oldu sanıyorum
    2 Milyon'a gitmişti galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E8DB7DF1B

sevilla ya transfer oldu sanıyorum
    GUARDADO İSTERİZ

• quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

2 Milyon'a gitmişti galiba

Alıntıları Göster
    Henüz resmi birşey yok.
  • Dos Santos benimde beğeni ile izlediğim bir oyuncu.Zamanında gönderilmesine (Gerçi kiralıktı ama olsun) üzülmüştüm.Şimdi Arda da gidince bence sol tarafa çok iyi bir transfer olur.Genç&hızlı ve de kabiliyetli maliyetide astronomik değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Dos Santos benimde beğeni ile izlediğim bir oyuncu.Zamanında gönderilmesine (Gerçi kiralıktı ama olsun) üzülmüştüm.Şimdi Arda da gidince bence sol tarafa çok iyi bir transfer olur.Genç&hızlı ve de kabiliyetli maliyetide astronomik değil.

Bu sezon attığı goller.Bu sene çok iyi oynadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jelmander

Alıntıları Göster
    Bende çok istiyorum dönmesini.Oyun stilini top sürüşünü çok beğeniyorum.mesaj falan atsak yönetime ya

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuRu

Bende çok istiyorum dönmesini.Oyun stilini top sürüşünü çok beğeniyorum.mesaj falan atsak yönetime ya

Harbiden arkadaşlar 5-6 milyon euro'ya alınabilecek bir oyuncu istersek çok rahat alırız.Bu sene takip edenler bilir çoştu adam. yönetimi mesaj yağmuruna tutalım.Arda'nın yerini doldurur.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Şaka maka kendini çok geliştirmiş. Ama bu tür futbolcular ancak la ligada iş yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Şaka maka kendini çok geliştirmiş. Ama bu tür futbolcular ancak la ligada iş yapabilir.

Burdada çok rahat iş yapar zeki ve kıvrak bir oyuncu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Burdada çok rahat iş yapar zeki ve kıvrak bir oyuncu.

Alıntıları Göster
    Arkdaşlar yönetimi mesaj yağmuruna tutalım.Ayrıca twitter ı olanlar Giovani Dos Santos #Galatasaray 'a geri dönsün. diye twitlesin.
  • quote:

Arkdaşlar yönetimi mesaj yağmuruna tutalım.Ayrıca twitter ı olanlar Giovani Dos Santos #Galatasaray 'a geri dönsün. diye twitlesin.

Alıntıları Göster
    Evet beyler bu oyuncuyu beğenenler destek olsun

http://www.galatasaray.org/bize_ulasin.php

burdan mesaj yollayalım jelmander'in dediğin gibi twitter'ı olanlar twitlesin,alalım gioyu

• quote:

burdan mesaj yollayalım jelmander'in dediğin gibi twitter'ı olanlar twitlesin,alalım gioyu

+1905 Şunu gönderiyoruz isterseniz farklı gönderebilirsiniz:

İyi günler,2 sene önce Galatasarayımızda kiralık olan benim ve bir çok taraftarın beğendiği bir oyuncu olan Giovani Dos Santos'u tekrar Galatasarayımızda görmek istiyoruz.Geçen sene La Liga performansı çok iyi olan bu oyuncuyu Tottenham'dan uygun fiyata alınabilir hatta yine kiralık + satın alma opsiyonu ile birlikte bile alınabilir,hem fiyatı uygun,hem genç hem de kalitali bir oyuncu kanatta çok iş yapabilir,lütfen bu mesajı dikkate alın.

• quote:

quote:

+1905 Şunu gönderiyoruz isterseniz farklı gönderebilirsiniz:

İyi günler,2 sene önce Galatasarayımızda kiralık olan benim ve bir çok taraftarın beğendiği bir oyuncu olan Giovani Dos Santos'u tekrar Galatasarayımızda görmek istiyoruz.Geçen sene La Liga performansı çok iyi olan bu oyuncuyu Tottenham'dan uygun fiyata alınabilir hatta yine kiralık + satın alma opsiyonu ile birlikte bile alınabilir,hem fiyatı uygun,hem genç hem de kalitali bir oyuncu kanatta çok iş yapabilir,lütfen bu mesajı dikkate alın.

Alıntıları Göster

Dos Santos Galatasaray'da Hadi arkadaşlar destek olun alalım Gioyu.

• quote:

Dos Santos Galatasaray'da Hadi arkadaşlar destek olun alalım Gioyu.

Alıntıları Göster
    http://www.facebook.com/pages/Giovani-Dos-Santos-Geri-D%C3%B6ns%C3%BCn/225471687499056

Sayfa oluşturmaya çalıştım güzel olmuş mu

• quote:

http://www.facebook.com/pages/Giovani-Dos-Santos-Geri-D%C3%B6ns%C3%BCn/225471687499056

Güzel

• quote:

Alıntıları Göster
    Keita geri gelsin dossantos geri gelsin,elano misimoviç jo felanda geri gelsinde tam olsun bari

• quote:

Orijinalden alıntı: ulki

Keita geri gelsin dossantos geri gelsin,elano misimoviç jo felanda geri gelsinde tam olsun bari

elano misimovic ve jo ya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulki

Hocam Gio yarım sezon oynadı ve ben beğenmiştim açıkcası performansını.örneğini verdiğin oyuncularla pek alakası yok yani olayın.Jo zaten çok kötü oynamıştı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.