adam kaleciyle karşı karşıya geldiği zaman her zaman kalecinin üzerine atıyo ?
ne demek bu ?
Ben her şutunu kalecinin üstüne vurduğunu düşünmüyorum. buda bye demek.
niye gözlerin görmüyo mu ? koyduğun videoya bak şutlarının hangisi gol olmuş hangisini kalecinin üstüne nişanlamış yaz tamam mı ? yazamıyosan sana by
Adamın bir iki videosunu izleyip bu kanıya vardıysan sana bye.
oyuncuyu tanıtmak için yapılan videoda böyle ise maçta neler yaptıklarını merak ettim açıkçası
İzle ozaman.
Guardado > Dos Santos.
quote:
Orijinalden alıntı: EmuRu
quote:
Orijinalden alıntı: Yağıʐ
Gio'nun tekrar gelmesini bende çok isterim.Çünkü zevkle takip ettiğim yetenekli ve iyi dribbling yapabilen bir futbolcu.
Bizde oynadığı sürede istatistik olarak katkılı olamaması kötü veya yeteneksiz anlamına gelmemeli bakıyorum da çoğu arkadaş futbolcuların pazar değeri ve istatistiklerine bakarak yeteneğini ölçüyor.Ben istatistikler önemli değildir demiyorum yanlış anlaşılmasın fakat bu yaşta olan bir futbolcudan istenilen istatistikleri almak için ilgilenmek ve değer vermek önemli.O yüzden bu tarz yeteneği gözle görünen ama istatistikleri az olan futbolcular sadece istatistik ve pazar değerine bakılarak değerlendirilmemeli.
Aynen hocam bu mantık yüzünden takımın yaş ortalaması yerlerde sürünüyor.(bu sene şampiyonluk için tecrübeli alınıyor vs. vs.,kaç senedir çok fazla yaş ortalamamız).Bizde gerekli sabır yok bazı oyunculara gösterilen aşırı tahammül dışında(aydın gibi).
quote:
quote:
quote:
Gio'nun tekrar gelmesini bende çok isterim.Çünkü zevkle takip ettiğim yetenekli ve iyi dribbling yapabilen bir futbolcu.
Bizde oynadığı sürede istatistik olarak katkılı olamaması kötü veya yeteneksiz anlamına gelmemeli bakıyorum da çoğu arkadaş futbolcuların pazar değeri ve istatistiklerine bakarak yeteneğini ölçüyor.Ben istatistikler önemli değildir demiyorum yanlış anlaşılmasın fakat bu yaşta olan bir futbolcudan istenilen istatistikleri almak için ilgilenmek ve değer vermek önemli.O yüzden bu tarz yeteneği gözle görünen ama istatistikleri az olan futbolcular sadece istatistik ve pazar değerine bakılarak değerlendirilmemeli.
Aynen hocam bu mantık yüzünden takımın yaş ortalaması yerlerde sürünüyor.(bu sene şampiyonluk için tecrübeli alınıyor vs. vs.,kaç senedir çok fazla yaş ortalamamız).Bizde gerekli sabır yok bazı oyunculara gösterilen aşırı tahammül dışında(aydın gibi).
genç oyuncu ile ilgili açılmış konu var herkes istiyor ama iyi bir scout ekibi kurulup bulunmalı ayrıca kendini belli eden göz önünde olan gençlerde var mervan çelik gibi 21 yaşında performansı hem videolarda hemde istatistik olarak görülüyor şuanda 19 maçta 10 gol 1 asistlik performansla oynuyor ve bu oyuncunun türk olmasıda ayrı bir avantaj.üstelik solda oynuyor
bu adamı alıp transferi kapatık desinler kabul ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
quote:
quote:
quote:
genç oyuncu ile ilgili açılmış konu var herkes istiyor ama iyi bir scout ekibi kurulup bulunmalı ayrıca kendini belli eden göz önünde olan gençlerde var mervan çelik gibi 21 yaşında performansı hem videolarda hemde istatistik olarak görülüyor şuanda 19 maçta 10 gol 1 asistlik performansla oynuyor ve bu oyuncunun türk olmasıda ayrı bir avantaj.üstelik solda oynuyor
Bende videolarını izledim hoşumada gitti yetenek var.Fakat herhangi bir 90 dakikalık performansını izleyemedim o yüzden net ve abartılı konuşmak doğru olmaz.
Twitter Gökmen Özdemir:Engin Baytar'da GS ile TS arasında 200 bin euro frk kaldı.. O da bitti sayılır.. Yarın resmileşir..
Evet Gio'yu istemeyenler size Engin Baytar daha iyi gider
başlığı gördüm videoları bile izlemeden daldım cveaba hemen. o şerefsiz alemci sarhoş jo denen pezevengin kurbanı oldu dos santos bencede hemen geri gelmesi lazım. ah o fener e atamadığı kaçırdığı goıl olmasa belki hala bizdeydi, gerçi aziz kendine gol atanı transfer ediyo ozamanda fener alırdı onu
bi saçmalama lütfen bu adam stsl de iş YAPAMAZ. Hollonda Ligi , biraz İspanya Ligi vb yumuşak liglerin topçusu bize Keita gibi yıkılmayan adam lazım
quote:
Orijinalden alıntı: omur_08
quote:
Orijinalden alıntı: jelmander
bi saçmalama lütfen bu adam stsl de iş YAPAMAZ. Hollonda Ligi , biraz İspanya Ligi vb yumuşak liglerin topçusu bize Keita gibi yıkılmayan adam lazım
Evet size Keita gibi 1 yıl katarda alt düzey oyuncularla oynamış,doğru düzgün antreman yapmamış bir oyuncu lazım.
keita sağ kanat . sağda zaten ben ne kadar sevmesemde kazım var ve şuan formda. keita gelicek yere pinoı affedilse daha mantıklı keita belki yetenekliydi ama pislik ti provokatördü. sola adam lazım dos santosta yetenekli ve solda da iyi keita ya her türlü fark atar
quote:
Orijinalden alıntı: metaform81
keita sağ kanat . sağda zaten ben ne kadar sevmesemde kazım var ve şuan formda. keita gelicek yere pinoı affedilse daha mantıklı keita belki yetenekliydi ama pislik ti provokatördü. sola adam lazım dos santosta yetenekli ve solda da iyi keita ya her türlü fark atar
+1905
quote:
Orijinalden alıntı: jelmander
quote:
Orijinalden alıntı: metaform81
+1905
eyvallah
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi
Biraz ufkumuzu geniş tutmalıyız. Gio'nun fiziği Türk futbolu için yeterli değil.Kasapların arasında kaybolur gider. Fransa liginde 1 ton zenci var kaliteli. Oradan 1 tane genç kapmak daha mantıklı Gio'dan. Ben de çok seviyordum Dos Santos'u ama mantıklı düşününce gelmemeli. Sağlam bir Sasa İliç daha çok katkı sağlar diyeceğim ama onun da yaşı 33 oldu.
Hocam stoch çok mu güçlü?,alanzinho çok mu güçlü?,bizde emre çolak da oynuyo ara sıra.Gio'nun Türkiyedeyken ikili mücadelede yıkıldığını ben 1-2 kere görmüşümdür.sonuçta kanat oynuyor ve hızı çevikliği çok iyi zaten güçlü de olsa keita gibi olur keita gibi adamda gençken buraya gelmez yani.alınabilecek en iyi genç oyuncuların başında geliyor bence giovani.yani bizim alabileceğimiz fiyatı da uygun olan.ayağına topu aldığında dikine giden şu anda ihtiyacımız olan bir oyuncu.tabi bu benim şahsi düşüncem
Stoch FB de zaten fazla bir şeyler veremedi takımına. Hiçbir büyük maçta ortada yoktu. Düşme hattındaki takımlara karşı oynadı. Keza Alanzinho'da öyle. Hiç 2'li mücadeleden adam geçip gol attığını görmedim. Uzaktan atıyor golleri. Bana göre başarılı olamadılar 2'si de.Dos Santos da uzaktan vursun diyeceğim ama vurduğu şutlar ortada.Etkili şut atamıyor mağlesef. Ama Dia'ya bakın. Tamam istatistik olarak çok bir şeyi yok ama adamın oyun tarzı zevk veriyor gerçekten. Çok kuvvetli. Kolay kolay yıkılmıyor 2'li mücadelede.Aynı şekilde Kayseri'deki Amrabat. Adam yıkılmıyor. Demek ki o tarz futbolcular Türkiye'ye gelebiliyormuş .Scout ekibimizin Fransa pazarındaki oyuncuları çok ama çok dikkatli izlemeleri gerekiyor . Özellikle zenci olanları.
Dos Santos gelse en fazla 5 maçta iyi top oynar.Diğerlerinde arada kaybolur gider .İspanya liginde döktürebilir ama buraya geldiğinde başarılı olacak diye bir şey yok.
dos santos = bal yapmayan arı
oynadığı dönemde hiçbirşey vermedi. Gelmez inşallah.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme