ismini saklamandaki amac ne ki adonishit (yavuz) bu.
sizinde cafeniz olsa, 24 saat araliksiz + exp scroll + exp walkry + gold pre + cafedeki veletlerin tyon gorevinden gelen 5m ler ile belki daha fazlasini yaparsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: mpc
sizinde cafeniz olsa, 24 saat araliksiz + exp scroll + exp walkry + gold pre + cafedeki veletlerin tyon gorevinden gelen 5m ler ile belki daha fazlasini yaparsiniz.
Alıntıları Göster
raptor tmm anladımda dol ü nasıl çıkarmış bu
quote:
Orijinalden alıntı: arseniCem
raptor tmm anladımda dol ü nasıl çıkarmış bu
Alıntıları Göster
pff ne acelesi varmış
quote:
Orijinalden alıntı: PaganicX
pff ne acelesi varmış
Alıntıları Göster
Adonishit
eleman uçmuş...
ally kurcakmış
quote:
Orijinalden alıntı: PaganicX
pff ne acelesi varmış
Alıntıları Göster
Bu arkadas bugun sabah bana G2 cz yi dar etti Shaula,Lupus ve Bach kesti Spike la 300 vurdugum icin caresizce izledim
quote:
Orijinalden alıntı: Maitapha
Bu arkadas bugun sabah bana G2 cz yi dar etti Shaula,Lupus ve Bach kesti Spike la 300 vurdugum icin caresizce izledim
Alıntıları Göster
beyler o yanan item raptordan sonra Glave i olabilir onun
+7 wardı glave
quote:
Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi
beyler o yanan item raptordan sonra Glave i olabilir onun
+7 wardı glave
Alıntıları Göster
walla helal olsun
quote:
Orijinalden alıntı: 63diablo63
walla helal olsun
Alıntıları Göster
hakketten helal olsun 1 haftada bu ıtemler yapıp 60 a kasıosa 1 ay sora server kralı olur bu be
quote:
Orijinalden alıntı: mpc
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mpc
+
quote:
Orijinalden alıntı: MERT KETBOĞA
quote:
Orjinalden alıntı: mpc
+
Alıntıları Göster
tmm anladık yeşil kut kırdırdın dol çıktı herhalde peki raptoru +7 yapamayı nası bercerdin be adam kafayı yiycem
quote:
Orijinalden alıntı: LizOzOM
tmm anladık yeşil kut kırdırdın dol çıktı herhalde peki raptoru +7 yapamayı nası bercerdin be adam kafayı yiycem
Alıntıları Göster
server GIRAKON DEİL mesajımı sildiler server gırakon deil inanmayın hemen
quote:
Orijinalden alıntı: mysqLL
server GIRAKON DEİL mesajımı sildiler server gırakon deil inanmayın hemen
Alıntıları Göster
ya sanki gırakon Ne kadar saçma kimi kandırıyor bunlar.Dol muş +7 raptormuş.Adama raptoru nerden bulud da +7 bastı.+7 setde giymiş.Tam saçmalık lvl de gösterseydi.Sakın inanmayın böyle yanalncılara
quote:
Orijinalden alıntı: #KasaturacI#
ya sanki gırakon Ne kadar saçma kimi kandırıyor bunlar.Dol muş +7 raptormuş.Adama raptoru nerden bulud da +7 bastı.+7 setde giymiş.Tam saçmalık lvl de gösterseydi.Sakın inanmayın böyle yanalncılara
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: #KasaturacI#
Pff Shaula keserken Raptor unu gorunce bugun ss almıstım painte yapıstırmayı unuttum... Eger oyunda gorursem resmini atıcam buraya sende mor olucaksın
quote:
Orijinalden alıntı: #KasaturacI#
Alıntıları Göster
quote:
sakin ol
burası girakon ama o kadarını bil.
adonishit adam uçmuş durumda
ve DEDEX de girakonda dede nickiyle aglamak istiyorum ne kadar duper var girakonda
quote:
Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi
quote:
sakin ol
burası girakon ama o kadarını bil.
adonishit adam uçmuş durumda
ve DEDEX de girakonda dede nickiyle aglamak istiyorum ne kadar duper var girakonda