Şimdi Ara

GIRAKON lu KARUSLAR lütfen içeri bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar biliyosunuz şu anki karusların kralı elturqo. Bugün savaşa gittim millet kralım para pls die yalvarırken adam kimseyi sallamadı ve 3 dakika sonra yukardan AmBaRx (kendi clanında) die birine ki bu adamda reaction clanında ve elinde hb var ( +6 / +7 ). Bunun tamamen haksızlık oldugunu düşünüyorum ki bende oyumu bu arkadaşa vermiştim. Sonuçta 45m girakon gibi bi serverde az değil. Bu parayı 1 er milyon olarak 10 - 20 lvl yeni başlayanlara yada folk village de clever cıkarmak için ugraşanlara verse daha yararlı olurdu. Ben oyumu yabancı ya gitmesin die kendisine vermiştim şimdi pişmanım deriz ya Türk ün Türk ten başka dostu yoktur die. Yabancılardan hiç kazık yemedim şu ana kadar. ( 1 yıl yabancı bir clanla beraber olmama rağmen )

ii geceler... ss aşağıda.

GIRAKON lu KARUSLAR lütfen içeri bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merchant_er -- 13 Ekim 2007; 0:02:00 >

• bunların hepsi böle ya serefsizler
  • o kadar kişi okumuş sadece bir yorum mu?

yorumlarınızı esirgemeyelim boş geçmeyelim
  • ben bu oyunda kralım para pls veya aga para pls diye dilenen herkesten nefret ediyorum ve tiksiniyorum çok onursuzca bişey.

kral veya çöpçü kimin kime para vereceğine de sen karışamazsın. yok çok şerefsizce söyle böyle diye de hakaretle karışık yorum yapma. adama estafurullah o seniş şer.....liğin derler. bu arada edana'da oynuyortım girokonda charım da yok o adamların da hiçbirini tanımıyorum. sadece yanlış düşüncen için uyarmak istedim
  • kendi clanındaysa hava atmak içinde veriyo olabilir geri alır
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberKiss

kendi clanındaysa hava atmak içinde veriyo olabilir geri alır

kendi kasasından adama para vermiyoki krallık parasından veriyor (geri alsada kendi şahsı adına alır krallık parasına geri koyamaz)
  • İstedigine verebilir ama arkadası olması biraz garip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende gıcık oluourum öyle kralım para pls item pls... pff...
    45 Milyon Girakonda az para değil...onu senin dediğin gibi daha Eziq adamlara verebilirdi...
  • istediğine verir
  • elturqo kasıyoduk demek kral oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.