Bu sabah 05.40 suları .. blood donda msn koxpla 5-6 kişi kasıyoruz , dedikki gidelim golem kesmeye .Anlaştık ettik , mage gitti bizi goleme çekti , bi 5 dk kadar kastıktan sonra herkes teker teker 3-5 metre ileriye tp olmaya başladı ( gm çekiyo - nerden anladım derseniz çekilen kişi partyden çıkıyo ) Ismini vermiyim , partyde sadece bir arkadaşın premiumu yoktu ve geriye kalan herkes sadece gm tarafından giant goleme çekilince ölmesiyle kalırken , premiumu olmayan arkadaş banlandı.
-Nerden biliyorum kesinlikle GM'in bizi çektiğini ? Private server oynayan arkadaşların bazıları bilir , eğer GM sizi yanına çekerse partydeyseniz çıkarsınız.
K2'nin altın yumurtlayan tavuğu kesmediğini bilin , bilmeyenlerde öğrensin artık şu adamların çalışma sistemini :) Yorumları bekliyorum.
KOXPA HAYIR KOXPA HAYIR diye tırt tırt mesajlar atıcak olanlar hiç tenezzül etmesin. XP'de koxpa evet / CZde asla.
Vallaha Hocam K2 Bu Herşey Beklenir Bu Arada Bende Girakondayım Prede yok İnş Bişi Gelmez Başıma
PaylaŞım İçin TeŞekkürler Murat Hocam...
dün gırakonda ban yedim koxptan
quote:
Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe
dün gırakonda ban yedim koxptan
Dün bütün gün koxptaydık gırakonda ban yemedim Nerdeydin? Nick ? g1 g2 ?
Valla gm treant'lara bi gelse adam banlamanktan sabaha kadar uyuyamaz.Bütün slotlar dolu.Üstelik 2 party birden tek slotta.Sabah 59 %48 dim msn koxpla şu anda 60 level %26 yım.
up . Okumayan kalmasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme