Şimdi Ara

Girdiğiniz Dükkanın Sahibi Yoksa Girdiğinizi Belli Etmek İçin NE Diyosunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler biraz öncede oldu bakkala girdim sahibi yoktu bi dk falan bekledim sonra iyi akşamlar diye bağırdım kimse çıkmadı meğer adam dışardaymış hem bana yardım olur hem de merakımdan soruyorum. :)

• Alacağımı alır, parayı tezgaha atarım
  • Selamunaleyküm der girerim.
  • selamun aleyküm höytt
  • "Kimse yoksa kasayı soyuyorum?" derim.
  • Adam ol da karşıma çık uleyyn.
  • Soyunmaya başlarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hşşşşşş kardeeeeş
  • Bir bakkala girmiştim selam verdim almadı selam verdim almadı 3. kez selam verdim yine almadı, karşımda duruyor üstelik son ikisinde ben de bir şey almadan çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssgg

Selamunaleyküm der girerim.

+ yan 8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrVeli

Beyler biraz öncede oldu bakkala girdim sahibi yoktu bi dk falan bekledim sonra iyi akşamlar diye bağırdım kimse çıkmadı meğer adam dışardaymış hem bana yardım olur hem de merakımdan soruyorum. :)

Tanidik biryerse nasil hitap ediyorsam oyle sesleniyorum.Eğer ses vermezse kasadan 50 tl borc aliyorum abi/abla diyorum geliyorlar.Eğer tanımadıksa öksürerek iceri giriyorum ses yoksa bakarmisiniz diye sesleniyorum.

• çekme o gariyn diyorum, güvenlik kamerasını kapatıp geliyorlae.

• kimse varmı diye bağrıyorum
  • HAYIRLI İŞLER !
  • Kimse yok mu?
  • Selamun aleykum diye bagirir saga sola bakarim.isin ozu budur.

• boyle durumlarda dikkat cekmek icin sokaktan buldugum bir kanis turu kopegi kiymayla kandirarak agir derecede bagirtarak tecavuz ederim, bakkal pompaliyla gelir manav kismindan aldigim muzu pompalinin ucuna adam tam ates edicekken sokarak ters tepmesini saglarim, adam darma duman olur. kopegi serbest birakir ekmek ve cips alir ceza olarak paranin sadece % 70 ini birakir cikarim. eve girmeden ahlak polisi goturuyo genelde zaten. kandilinizin gozlerinden operim.
  • Selamınaleykum bi bakarmısınız? derim genelde
  • "Selamin Aleykum dayiiiii."

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

boyle durumlarda dikkat cekmek icin sokaktan buldugum bir kanis turu kopegi kiymayla kandirarak agir derecede bagirtarak tecavuz ederim, bakkal pompaliyla gelir manav kismindan aldigim muzu pompalinin ucuna adam tam ates edicekken sokarak ters tepmesini saglarim, adam darma duman olur. kopegi serbest birakir ekmek ve cips alir ceza olarak paranin sadece % 70 ini birakir cikarim. eve girmeden ahlak polisi goturuyo genelde zaten. kandilinizin gozlerinden operim.

soluksuz okudum :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.