Şimdi Ara

Girebiliyormuyum? Hepinizi ilgilendiren büyük konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 206k dayım eşit ağırlığım şöyle bişey varki ygs-lys de edebiyat çözmeseydiniz ea puanınız değerlendirilmiyodu ama bu sene mesela hiç fen çözmedim ne tytde nede ayt de ama ben sayısal sıralamasına girdim ve en az 100k vardır önümde düşünüyorum barajlar yükseltildi ve hukuk 190k ya çıkarıldı 206k dan hukuk tercihi yapabiliyomuyum yani sayısallar aradan çekilicek mishal ben 100kya düşücem ama yök bu adam 206kya girmiş bizim barajımız 190k tercihi geçersizmi der yoksa sayısallar cıkınca düşme olasılığı var 190k altına tercihi kabul olurmu der ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Hayır osym zaten onunuzde mf var diye boyle bir sayiya cekti kisacasi sen 140 klık ea de yer gelse dahi baraja takiliyorsun tercih yapamiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhtt44

Hayır osym zaten onunuzde mf var diye boyle bir sayiya cekti kisacasi sen 140 klık ea de yer gelse dahi baraja takiliyorsun tercih yapamiyorsun
    140k da nasıl takılıyorum anlamadım ? Ayrıca tamam yök sayısal var diye çekti 190 a ama onlar tercih etmeyince benim sıralamam aşşağı inmeyecekmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhtt44

Hayır osym zaten onunuzde mf var diye boyle bir sayiya cekti kisacasi sen 140 klık ea de yer gelse dahi baraja takiliyorsun tercih yapamiyorsun
    140k da nasıl takılıyorum anlamadım ? Ayrıca tamam yök sayısal var diye çekti 190 a ama onlar tercih etmeyince benim sıralamam aşşağı inmeyecekmi ?

• Hayır. Baraj engeline takılmışsınız. Net

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi zahmet yazma 200k

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.