Şşu an serverlara almıyor dc veriyor tek tık programına karşı alınmış bir önlemdir bu gece patch gelince herşey normala dönecek ....
quote:Orijinalden alıntı: *GaDDaR*saol bende sorcakdim nie girmio die aksam girer demi kesin?iyi güzel hoşş ta BİLGİ KESİN mii BENCE DEİL
quote:Orjinalden alıntı: enesakgun Şşu an serverlara almıyor dc veriyor tek tık programına karşı alınmış bir önlemdir bu gece patch gelince herşey normala dönecek .... inşallah dediğin gibidir.... yarın oynarıs bütün gün
quote:Orijinalden alıntı: Rodragesiyi güzel hoşş ta BİLGİ KESİN mii BENCE DEİLAlıntıları Göster Bİlginin doru olduuna emin misinn
quote:Orijinalden alıntı: *GaDDaR*saol bende sorcakdim nie girmio die aksam girer demi kesin?quote:Orjinalden alıntı: *GaDDaR* saol bende sorcakdim nie girmio die aksam girer demi kesin? ne akşamı 2 saat sonra sabah olucak artık
quote:Orijinalden alıntı: sNaP_21quote:Orjinalden alıntı: *GaDDaR* saol bende sorcakdim nie girmio die aksam girer demi kesin? ne akşamı 2 saat sonra sabah olucak artık Alıntıları Göster Beyler kanıt istemeyin Gm deilim veya yetkili deilim ama durup dururken kndimide resil etmem dimi ?
quote:Orijinalden alıntı: sNaP_21quote:Orjinalden alıntı: *GaDDaR* saol bende sorcakdim nie girmio die aksam girer demi kesin? ne akşamı 2 saat sonra sabah olucak artık Alıntıları Göster Doğru bu tek tıka karşı alınmış bir önlem ve oyuna hala alıyorlar farkındamısnız bilmem o2 ye girdim!
quote:Orijinalden alıntı: 4evercasper_1Doğru bu tek tıka karşı alınmış bir önlem ve oyuna hala alıyorlar farkındamısnız bilmem o2 ye girdim!Alıntıları Göster Patch gelene kadar böyle artık ama patch bugun gelecek sanırsam
quote:Orijinalden alıntı: 4evercasper_1Doğru bu tek tıka karşı alınmış bir önlem ve oyuna hala alıyorlar farkındamısnız bilmem o2 ye girdim!Alıntıları Göster beyler simdi bana inandınızmı premiumu koyduk inanmadınız daha 2gün önce calısıyodu program bugün dc vermeye basladı
quote:Orijinalden alıntı: kadir18beyler simdi bana inandınızmı premiumu koyduk inanmadınız daha 2gün önce calısıyodu program bugün dc vermeye basladıAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kadir18 beyler simdi bana inandınızmı premiumu koyduk inanmadınız daha 2gün önce calısıyodu program bugün dc vermeye basladı kadir olm sen hala banlanmadın mı*
quote:Orijinalden alıntı: kadir18beyler simdi bana inandınızmı premiumu koyduk inanmadınız daha 2gün önce calısıyodu program bugün dc vermeye basladıAlıntıları Göster bu gece yeni patch mi gelio
quote:Orijinalden alıntı: sNaP_21quote:Orjinalden alıntı: kadir18 beyler simdi bana inandınızmı premiumu koyduk inanmadınız daha 2gün önce calısıyodu program bugün dc vermeye basladı kadir olm sen hala banlanmadın mı*Alıntıları Göster SENİN BANLANMYA İHTİYACIN VAR ARKADASIM
quote:Orijinalden alıntı: kadir18SENİN BANLANMYA İHTİYACIN VAR ARKADASIMAlıntıları Göster Kadir18 fan kılap kuralım derim ben
quote:Orijinalden alıntı: TAXERONKadir18 fan kılap kuralım derim ben Alıntıları Göster KARDES OZAMAN FORUMLARI NİYE KURMUSLAR ĞAYLASMAK İCİN BENDE PREMİUMU PAYLASTIM AMA HERKS TROJENLİ DEDİ O PROGRAMDA TROJEN YOK AMA DAYHA KENDİMİ YORMİCAM İNANAN İNANIR
quote:Orijinalden alıntı: kadir18beyler simdi bana inandınızmı premiumu koyduk inanmadınız daha 2gün önce calısıyodu program bugün dc vermeye basladıAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kadir18 beyler simdi bana inandınızmı premiumu koyduk inanmadınız daha 2gün önce calısıyodu program bugün dc vermeye basladı Harbi olum arada kaynamışsın banlamamışlar :D Büyük ihtimal gelecek Ağaç itemleri vs de gidecek
quote:Orijinalden alıntı: TAXERONKadir18 fan kılap kuralım derim ben Alıntıları Göster oo süper yenı partch geli ha
quote:Orijinalden alıntı: cezaoguz07oo süper yenı partch geli haAlıntıları Göster offfff bıktırdı artık gelsede girsek şu oyuna hem şu uyuz ağaçlardanda bıktım