Şimdi Ara

Giresun ili ve üniversitesi hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı bi bilgisi olan İstanbuldan gidicem forumda rastlayamadım herhangi bişeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Abimde Giresun edebiyat kazandı onunki merkezde biz zaten Giresunluyuz yarın gidicez bence pişman olmazsın çünkü şuan merkez falan bayağı gelişti sıkılmayacağın bi yer birde bölümün hangi ilçede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer istanbuldan geliyorsan biraz sıkıcı gelebilir fakat arkadaşın da dediği gibi giresun bayağı gelişti ve gelişmeyede devam ediyor.Doğu illeri yerine giresun tercih edilebilir bir şehir.Hayat sakin,gece dışarı çıksan başına gelebilecek şey sayısı çok az,hele ramazanda herkes gece 2 3 e kadar kafelerde.Bence şehir güzel yani,giresunlu olarak söylüyorum.
  • krtlceenrmnnn kullanıcısına yanıt
    Güre yerleşkesinde kazandığım yer

• Çok fazla sosyal biri değilim zaten sadece insanların tutumunu merak ediyorum bi zorluk olur mu acaba benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: neo-log

Çok fazla sosyal biri değilim zaten sadece insanların tutumunu merak ediyorum bi zorluk olur mu acaba benim için

insanlar yobaz değil. sen anormal davranışlarda bulunmazsan hiç bir sorun çıkmaz bence. sosyallik arama fazla. giresun imkanları belli bir şehirdir. yazın denize girer güneşlenirsin. kışın ise kafe,bar tarzı yerlerde zaman geçirebilirsin. Giresuna hoşgeldin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gure yerleskesi merkeze uzak degil dolmusla max 5-10 dakika.Cok hareketli bir ogrencilik hayati yasamak isterim diyosan o tabiki olmaz ama bir ogrenci icin ideal sehirlerden biri oldu Giresun yeni yeni acilan barlar cafeler ve sahiliyle tavsiye edilecek sehirlerden.Okulun kalitesi hakkinda pek bisey soyleyemem.Bende giresunluyum bu sene adanaya edebiyata gidiyorum hayirli olsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YanukÇotanakk -- 25 Temmuz 2014; 19:07:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.