Şimdi Ara

GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
87
Favori
151.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam okadar para verip butceyi kanırtıcaz alıcaz bari ileriye donuk olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öyle çok bi fark yok en azından benim gördüğüm onkyolar bu ara gözüme güzel görünüyorlar ayrıca onkyonun içine entegre wireless ve bluetoot var buda bana daha cazip geliyor birazda ayrıca bende farklı markaları denemek istiyorum ayrıca dediğim gibi işin büyük kısmı hoparlörlerde bitiyor bunu atlamayın
  • merhaba hocam haklısın sürekli değişim olmaz zaten üreticiler 4k için modelleri yeniledi
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Faydalı olduysa ne mutlu, ben teşekkür ederim.
  • merhaba arkadaslar

sony bdvn9100 almayı düşünüyordum 1650tl civarında . forumlardan anladıgım ve magazalarda dinlediğim kadarıyla
    en kötü amfili sistem, en iyi hazır sistemlere göre daha mantıklı bir seçim olacagını karar verdim.
    bdv n9100 haricindeki dinledigim bir cok hazır sistem zırıltıdan baska bir ses vermedi kulagıma.

şimdi benim almayı düşündügüm sony için ayırdıgım 1650 tl lik bütçem var

odam 15m2 ve kimsecikler yok konudur komşudur ve agırlıklı olarak film seyretmek için ;
    avr ve hoparlör veya hazır paket sistem için neler önerebilirsiniz...(bütçede pazarlık payı vardır ufak ta olsa 3 asagı 5 yukarı :)) )
  • cselen C kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öncelikle odan ufak onun için kule tipi yerine raf tipi hoparlör veya uydu tipi seçmeni öneririm avr olarak vsx-322 veya 323 yeter hoparlör ise 4 adet magnat 202 1 adet 252 merkez ile bir süre sana yeter ileride aktif woofer eklersin veya hepsiburada ve mm de denon avr ile canton cx-80 cx-85 setler var onlarıda inceleyebilirsin diğer setler için gsa elektroniğe bakmanı öneririmhttp://gsaelektronik.com/Default.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi des_955 -- 5 Şubat 2014; 22:20:51 >
  • Evet arkadaşlar heco victa 601 satmaktan vazgeçtim ve onkyo tx sr608 aldım kurulumunu yaptım ve olay bu bundan sonra ufak tefek ayarları kaldı onkyo nun kullanımı pioneer vsk 921 den çok basit anfiyi kolonları aldığım yerden kapalı kutu aldım şansıma bir adet kalmış onuda ben aldım şimdilik birbirimize alışmaya çalışıyoruz bana burdan destek veren formdaşlarıma çok teşekkür ederim iyiki kolonlarımı satmamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Evet arkadaşlar heco victa 601 satmaktan vazgeçtim ve onkyo tx sr608 aldım kurulumunu yaptım ve olay bu bundan sonra ufak tefek ayarları kaldı onkyo nun kullanımı pioneer vsk 921 den çok basit anfiyi kolonları aldığım yerden kapalı kutu aldım şansıma bir adet kalmış onuda ben aldım şimdilik birbirimize alışmaya çalışıyoruz bana burdan destek veren formdaşlarıma çok teşekkür ederim iyiki kolonlarımı satmamışım

Hayırlı olsun. Önemli olan keyif almanız. İlerleyen günlerde yorumlarınızı bekleriz. Sağlıcakla...
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam hayırlı olsun güle güle kullanın onkyo güzel cihaz hecolarla güzel anlaşıyorlar bende bir dahaki avr tercihimi onkyodan yana kullanmayı düşünüyorum detayları zamanla paylaşırsın artık kalın sağlıcakla
  • Tekrar merhaba arkadaşlar. Dört beş gün önce AVR'ye bağlayabileceğim bi medyaplayer sormuştum. Ez cool HD Dream media playerı aldım. Player güzel fakat fan sesi rahatsız etti. Genel olarak gürültüyü kafam almıyor diyelim :)
    Eğer firma kabul ederse ürünü geri vermeyi düşünüyorum. Kafamda şöyle bir hesap yaptım. ŞU anda onkyo tx-rs504 AVR kullanıyorum. AVR'yi satıp üzerine Media Playera vereceğim parayı koysam sahibinden'den airplay özellikli bir AVR bulabilir miyim diye düşünüyorum. Az önce de baktım biraz ama cihazların aşrplay özelliği olup olmadığı çok belli değil gibi.
    Sonuç olarak ne dersiniz; 500-700 aralığında airplay özellikli AVR bulabilir miyim?
  • yunusilk kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam ilginç bir durum normalde fan sesi yok diye övünüyorlar peki ürün sorunlu olabilir mi ? şimdi eğer basit bir çözüm arıyorsan logitechin bluetoot adaptörü var onu alıp avr ye takarsan müzik işini halledersin gibime geliyor yok benim avr eskidi başka markaları denemek istiyorum dersen orası ayrı belirlediğin bütçye göre denk gelir gibime geliyor
    Ürünün şöyle bir sorunu var. Fan dönerken sanırım bi yerlere çarpıp çıtır çıtır sesler çıkarıyor, cihazı elime alıp alıp evirip çevirdiğimde ses gidiyor. Yerine koyarken ses çıkmamasına dikkat edecek şekilde koyarsam ses çıkmıyor. Aslında bu sorun değil, garanti kapsamında değişir. Fakat o çıtırtı sesini engellediğimde fandan gelen doğal ses de yüksek geldi bana. Misal bugün içinde bol sessizliğin olduğu bi film izlerken o fan sesi odadaydı. Sanırım avr cihazımı değiştirsem daha iyi olacak. Bu arada logitech'in bahsettiğiniz ürünü nedir, nasıl kullanılır açabilir misin?
    merhaba hocam valla bazen böyle ilginç sorunlar olabiliyor logitech ise bluetoot adaptör adaptörü avr analog olarak bağlıyorsun sonra telefon tablet veya ne kullanıyorsan işte ondan müziği açıyorsun ses bluetoot üzerinden avr ye aktarılıp çalınıyor ben alternatif olarak aklıma geldi tabi avr değiştiricem dersen karar seninhttp://www.logitech.com/tr-tr/product/wireless-speaker-adapter buda link incelersin
  • Bir şey daha aklıma geldi. usb hdmi çevirici ile usb hard diski hdmı girişten avr'ye bağlasm içindeki medyayı görüp yürütebilir miyim? :)
    merhaba hocam sanmıyorum ama belki bilen bi üstad vardır :)
    Logitech de mantıklıymış ben biraz düşünsem iyi olacak.
    dostum hayırlı olsun , hoparlörlerini satmak zorunda kalmamana sevindim, inşallah bundan sonra keyifle kullanırsın sistemini. resimli yorumları da bekliyoruz.
  • çok teşekkür ederim direkten döndüm akşam biraz dinledim ben Pioneer vsk 921 ayarlayamamışım onkyo608 kullanması ve ayarları çok daha basit inanın çok hoşuma gitti baslar tizler mükemmel bu kolonları bana tavsiye eden tüm formdaşlarıma teşekkürü borç bilirim ama bu iş sadece iki kolon ile kalmıycak gibi
    Hayırlı olsun hocam,valla direkten döndün.Benim de Pioneer ayarlarıyla ilgili sıkıntım var bir ara Onkyo yu düşündüm inceledim ama hdmi boardu ile ilgili çok sıkıntı yaşayan olmuş korktum boşver dedim kendi kendime

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

Hayırlı olsun hocam,valla direkten döndün.Benim de Pioneer ayarlarıyla ilgili sıkıntım var bir ara Onkyo yu düşündüm inceledim ama hdmi boardu ile ilgili çok sıkıntı yaşayan olmuş korktum boşver dedim kendi kendime

Eyvallah hocam iyikide satmamışım yoksa çok pişman olurdum onkyo 608 ilk defa kullanıyorum ama çok baba bir cihaz hdmi bordu bozulsada yine kronik problem olsa bile hiç önemli değil onu çöpe atar yine onkyo alırdım bir cihazın kullanımı bukadarmı basit olur sanki kırk yıllık onkyo kullanmış gibi oldum pioneer vsk 921 birturlu çözemedim ama pioneer vsk 921 de çok iyi ve kaliteli bir recever ama ben kullanmayı beceremedim yani anfinin kabahati yok suç benim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.