Şimdi Ara

GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
87
Favori
151.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satılık wharfedale vardus 200 ve vardus vrc2 canter
    https://www.sahibinden.com/listing/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-wharfedale-vardus-200-ve-vardus-vrc2-canter-324152749/detail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arcam A90 stereo amfimi satıyorum
  • Selamlar, Uzun süredir Logitech Z-5500 kullanıyorum, daha önce filmleri PS4'den izliyordum,bluray fiyatları uçunca apple tv 4.nesil aldım. Ancak onda da optik çıkış yok. SONY STR-DH550 alsam ona Logitech Z-5500'ü bağlayıp, PS4,apple tv ve digitürk'ü de bağlayıp kullanabilir miyim? Z-5500 optik kablo ile SONY STR-DH550'e bağlanır mı? Yoksa hoparlör ve woofer'ı manuel olarak mı bağlamalıyım? Yardımlarınızı rica ediyorum
  • Front pre out'lu bir AVR almak için Harman Kardon AVR 265'imi satıyorum. Hiç bir sorunu yoktur. Fiyat 1200TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Mary -- 20 Ağustos 2016; 23:54:42 >
  • pmanager P kullanıcısına yanıt
    Sony gibi bir AVR alırsanız Logitech'in hoparlörlerini ve sub'ını doğrudan AVR'ye bağlarsınız. Ondan sonra optik vs ile uğraşmazsınız. PS4, apple Tv gibi tüm cihazları hdmi kablo ile AVR'ye bağlarsınız. AVR de sesi işleyip hoparlörleri besler, görüntüyü de TV'ye aktarır. Kullanımı çok daha kolay bir sisteminiz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Sony gibi bir AVR alırsanız Logitech'in hoparlörlerini ve sub'ını doğrudan AVR'ye bağlarsınız. Ondan sonra optik vs ile uğraşmazsınız. PS4, apple Tv gibi tüm cihazları hdmi kablo ile AVR'ye bağlarsınız. AVR de sesi işleyip hoparlörleri besler, görüntüyü de TV'ye aktarır. Kullanımı çok daha kolay bir sisteminiz olur.

Bilgi için çok teşekkürler,hoparlörler kolay ama sub'ı nasıl bağlayacağım, bir sorumda sonye nazaran daha uygun fiyatlı(ikinci elde olur) önerebileceğiniz bir avr var mı?

• pmanager P kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Elimdeki Sony STR-DH520 cihazı satıyorum. ilk sahibiyim, hiçbir problemi yok. 500 tl istiyorum.

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simetri -- 21 Ağustos 2016; 18:29:14 >
  • arkadaşlar elimde sony str-dh520 amfi ve jbl stüdyo 130 setim var. mevcut amfimi satıp denon 2310 avr alsam böyle seste streo ve sinema olsun vaybe diyeceğim bir performans artışı sağlanır mı? ya da o paraya hoparlörleri mi değiştiriyim.
  • Satılık yamaha rx-v663 tertemiz

• konu ikinci el satış bölümü olmuş emre burası öksüz kaldı sahip çıkalım
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Selam abi son 4-5 mesaj dediğin gibi üst üste olmuş abi arada olsa iyi olurmuş artık eskisi gibi ilgelenemiyorum müzik kısmına yönelince sinema tarafı uzak kaldı malum birde fiyatlardan dolayı insanlar çekildi biraz bu son teknosa fiyatlarından dolayı pioneer setler geziyor piysada
  • Arkadaşlar bende pioneer vsx430 amfi ile s-es3tb hoparlör seti var...herhangi bir uydu alıcı kullanmıyorum normal türksat yayını izliyorum lg 55eg920v tvde...hoparlörü ilk denerken digiturk vardı ve digiturkten çıkan hdmi amfiye, amfiden çıkan hdmi da tvye gidiyordu...sanki müzik kanallarındaki sesler falan daha iyi geliyordu şimdiye göre çok net hatırlamasam da...şu an normal uydu kablosunu tvye bağlıyorum tvnin arc olan hdmi işe amfiyle bağlantı sağlıyorum ve tv ayarlarından hoparlör olarak hdmi2 yi seçiyorum...acaba bunun sese bir etkisi var mıdır? mesela tvnin kendi uydu alıcısı yerine farklı bir uydu alıcısı kullanınca görüntü daha iyi oluyor diyorlar ses için de böyle bir şey söz konusu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 9 Eylül 2016; 18:58:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar fi tarihinde doğubanktan fujiyama 5+1 ses sistemi almıştım, geçtiğimiz günlerde 10 yıllık CRT sony tv bozulunca yeni tv aldım bugün, kutusunu açmadım servisin gelip açmasını bekliyorum ancak onda ses için optik çıkış vardır sanıyorum.
    benim elimdeki sistemin giriş çıkışları aşağıdaki linkteki gibi
    https://forum.donanimhaber.com/m_83902479/tm.htm
    eski tv'ye ac3 çıkışından gelen 6 kabloyu bağlayabiliyordum. Şimdi bunu yeni TV'ye bağlayabilmek için ne yapmamız icab eder, yardımcı olabilecek varmı? TV modeli Grundig 49VLX8600. Birde bu sistemi TV'ye bağlamak TV için bir tehlike oluştururmu?
  • Merhaba,

Orta seviye AVR ve 5.1 ses sistemi öneriniz var mıdır ?
    Toplam bütçe 3.500 TL - 4.000 TL arası değişebilir.
  • Hoparlör seti olarak fiyat/performans oranı yüksek heco victa prime 5.0 set alabilirsiniz. Subwooferı bence sonraya bırakın. Subwooferı o bütçe aralığında almak isterseniz kuracağınız sistem verimli olmayabilir. Alternatif olarak daha ucuza magnat set veya biraz daha pahalıya q acoustics set olabilir. Tabii bu setlerin ikinci elini düşünürseniz ve bulabilirseniz daha uyguna gelecektir size.
    http://www.pelinltd.com.tr/Victa-Prime-702-302-C102-50-set-kampanyali,PR-218.html
    http://www.timpani.com.tr/pages/qacoustics/qacoustics.htm

Avr yi ise yurtdışından alırsanız daha uyguna gelecektir. Veya yurtiçinden ikinci el de olabilir. Onkyo 600, marantz 1600 ve denon 2000 serisi düşündüğünüz bütçe aralığı için en uygun secenek olacaktır.
    https://www.amazon.it/gp/aw/d/B01F8READC/ref=mp_s_a_1_1?__mk_it_IT=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&qid=1473686457&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=onkyo+656

• Ek olarak; sistemi kullanacağınız alan 20-25 m2 altında ise frontları da bookshelf alırsınız ve bu masraf biraz daha azalır.

• Pioneer VSX 430 AVR içinden anten kablosu ve bir adet daha benzer bir kablo çıktı.Sanırım o kablo kalibrasyon için kullanılıyomuş.Fakat boyu yaklaşık 1,5m kadar.Bu kablo ve kalibrasyon hakkında bilgisi olan var mı?

Not:Pioneer VSX 430 AVR + S-ES3TB + S 21W =1600TL mediamarkt optimum yenisahra
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecpt

Pioneer VSX 430 AVR içinden anten kablosu ve bir adet daha benzer bir kablo çıktı.Sanırım o kablo kalibrasyon için kullanılıyomuş.Fakat boyu yaklaşık 1,5m kadar.Bu kablo ve kalibrasyon hakkında bilgisi olan var mı?

Not:Pioneer VSX 430 AVR + S-ES3TB + S 21W =1600TL mediamarkt optimum yenisahra

O seviye bir cihaz da kalibrasyon yok üstat

Ve o çıkan parça larin biri kısa dalga diğeri uzund dalga Fm anteni

Radio anteni yanı

Kalibrasyon işine takılmayın cihazda YÖK diye manuel ayar yapıp kullanın

• Anladım teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.