Şimdi Ara

GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
87
Favori
151.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrecpt

Arkdaşlar pioneer 430 vsx film izlerken hangi modda kullanılmalı?

aynen filmdeki ses kodu neyse o zaten ekraninda yaziyor onla calisiyor...ama kumandadaki audio parameter tusundaki butun ayarlara bir goz gezdirin en iyisini yapmaya calisin...bir de treble ve bass ayari var ben sahsen bassi -2 treblei +2 falan kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde z5500 var bunun sub ve hoporlorlerini kullanarak avr cihazına bağlasam nasıl bir performans alırım, ve dts hd ve true hd ses alabilir miyim teşekkürler.
  • Neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrozt -- 15 Ekim 2016; 19:08:45 >
  • Pioneer vsx 323 mü harman kardon avr 151 mi? Farklar nelerdir?

• Merhaba arkadaşlar. Hesaplı bir sistem arayışında olanlar için Pioneer VSX 322 ve Magnat Monitor Supreme 800 Set satılıktır. Cihazlar son derece temiz olup herhangi bir çizik ve sıkıntısı yoktur. Sete komple 1300 TL istiyorum. İlgilenenler DM atabilir.
  • arkadaşlar merhaba. benim sorunum ses sistemimden optik kablo ile ses alamamam. TV lg uf6407 avr ise pioneer vsx-320. Hdmi arc ile ses alabiliyorum fakat smart tv uygulamalarında smartlink özelliğini açmak gerekiyor fakat o zamanda belirli aralıklarda anlık ses kesintisi oluyor rahatsız edici şekilde. Optik kabloda da sorun görünmüyor ışık alabiliyorum. Sizce sorunun çözümü nedir?
  • Aynı sorun bende de var... PC'den AVR'ye bağladığım optik kablo ile önceleri olmaksızın son günlerde anlık ses kesintileri oluyor.Kablonun ucunda ki kırmızı ışık hafif yanıp sönüyor gibi...

Daha önce böyle bir deneyim yaşayanlar oldu mu acaba? Kablo mu değiştirsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyperborea61

Merhaba arkadaşlar. Hesaplı bir sistem arayışında olanlar için Pioneer VSX 322 ve Magnat Monitor Supreme 800 Set satılıktır. Cihazlar son derece temiz olup herhangi bir çizik ve sıkıntısı yoktur. Sete komple 1300 TL istiyorum. İlgilenenler DM atabilir.

Fiyat bir süreliğine 1200 TL'ye çekilmiştir arkadaşlar. Setin kendi fotoğraflarını akşama ilana ekleyeceğim.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-pioneer-vsx-322-plus-magnat-monitor-supreme-800-set-354026786/detay/

• Arkadaşlar elimde eskiden plazma tv lerin yanında verilen silindir şeklinde mıknatıslı manyetik klipsler var kullanım amacı kabloları toplamak ve paraziti önlemek için bende tüm kabloların çıkı ve girişlerine takıyorum
  • PC'im HDMI ile TX-NR555'ime bağlı. AVR'yı her kapatıp açtığımda PCde speaker ayarları 7.1'den stereo'ya dönüyor? Bunu sabitlemenin bir yöntemi var mı?
  • selamlar,

ses sistemine ihtiyacım var. ağırlıklı olarak oyun, film ve dizi amaçlı kullanacağım bir ses sistemi arıyorum(genelde tv ye usbden bağlayarak izliyorum filmleri). bir çok şeye bakındım durdum. soundbar, 5.1 sistemler. aslında artık çok fazla kabloyla uğraşmak istemiyordum fakat yamahanın giriş seviye bir av receiver lı paketi çıktı karşıma pek fazla bilgi sahibi değilim alınmalı mı alınmamalı mı konusunda..

bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. pişman olurmuyum olmazmıyım. fikir verirseniz sevinirim.

yamaha htr-3068 av-receiver. yabancı sitelerde rxv-379 modeliyle eş görülüyor.
    Denon Avr-x520BT

bunları kendi hoparler sistemleri ile düşünüyorum.

fikir alırsam sevinirim. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esersurucu -- 4 Kasım 2016; 16:26:35 >
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar. Hesaplı bir sistem arayışında olanlar için Pioneer VSX 322 ve Magnat Monitor Supreme 800 Set satılıktır. Cihazlar son derece temiz olup herhangi bir çizik ve sıkıntısı yoktur. Sete komple 1300 TL istiyorum. İlgilenenler DM atabilir.

Fiyat bir süreliğine 1200 TL'ye çekilmiştir arkadaşlar. Setin kendi fotoğraflarını akşama ilana ekleyeceğim.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-pioneer-vsx-322-plus-magnat-monitor-supreme-800-set-354026786/detay/

Forum dışına satılmıştır.

• Satilik denon x2000 ozelden ulasin

• Arkadaşlar elimde "HT-J5500 5 Speaker 3D Blu-ray & DVD Home Theatre System " var mayıs ayında evlendim OLED alıcaktım ama pahalı olması sebebiyle alamadık lcd kullanıyoruz o nedenle sinema sistemini hiç kurmadım da kullanamadım da. Çalışıp çalışmadığını bile bilmiyorum çalışmaz ise geri alabilirim.
    Düşünenler PM atarlarsa konuşuruz. Saygılar.
  • Kule hoparlörler odama büyük geldiği için Magnat 800 Set'i sattıktan sonra uydu hoparlörlü setlere bakmaya başladım. Artıları ve eksileriyle iki setten hangisi tercih edilmeli sizce?

http://www.sesvegoruntusistemleri.com/YHT-2920-Sinema-Sistemi,PR-3324.html

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_harman-kardon-hd-com-1515-avr151-hkts5-5-1-kanall%C4%B1-ev-sinema-sistemi-1154738.html

• Başlık ya cazibesini yitirmiş ya da çoğu kişi orta ve üst segmente geçiş yapmış. :)
  • 1600tl civarı alınabilecek en iyi sistem hangisidir?
  • TheHardwareNews kullanıcısına yanıt
    Ben de araştırma içerisindeyim. Üstte Yamaha ve Harman Kardon'un güncel ekonomik paketlerinin linklerini attım. Yamaha 4k ve bluetooth özellikleri ile bir adım öne çıkıyor. Ayrıca Pioneer'in HTP'li serileri de çok konuşuluyor ama ben kule hoparlörlü bir sistem düşünmüyorum. Çünkü odam 22 m2 ve birkaç gün önce sattığım Magnat 800 set odama büyük geldi. Bence 25 m2'den küçük odalarda kule hoparlörlerden ziyade raf tipi veya uydu hoparlörlü sistemler düşünülmeli.
  • quote:

Başlık ya cazibesini yitirmiş ya da çoğu kişi orta ve üst segmente geçiş yapmış. :)

kaliteli ve makul fiyatta raf tipi kurmak istiyorsanız focal sib cub 3 veya sadece subu değişik olan cub 2 tavsiye ederim

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-focal-sib-cub2-takim-komple-sifir-kutusunda-346445431/detay

yada canton mx.125

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-ogretmenden-tertemiz-canton-movie-125mx-hediyelerle-birlikte-272634536/detay

bu iki hop takımının yanına makul seviyede bir anfi alarak eşleşterebilirsiniz

not biz bu cihazların sahiplerini tanımıyoruz sadece cihazları tanıyoruz ve tavsiyemizi yapıyoruz cihazları kontrol etmeden almayın

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.