Şimdi Ara

GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
87
Favori
151.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğru söylüyorsun hocam ama forumda Denon'un hep sert bir ses karakteristiği olduğu konuşuluyor. Ben de stereo sistemimde Marantz kullandığım için sesine çok alıştım. Sinemada da yumuşak sesli bir amfi olsun istiyorum. Yoksa söz konusu Denon'un fiyatı özelliklerine göre gerçekten çok uygun.

Peki son olarak, siz bir tercihte bulunsaydınız, Canton'u mu Boston'u mu seçerdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyperborea61

Doğru söylüyorsun hocam ama forumda Denon'un hep sert bir ses karakteristiği olduğu konuşuluyor. Ben de stereo sistemimde Marantz kullandığım için sesine çok alıştım. Sinemada da yumuşak sesli bir amfi olsun istiyorum. Yoksa söz konusu Denon'un fiyatı özelliklerine göre gerçekten çok uygun.

Peki son olarak, siz bir tercihte bulunsaydınız, Canton'u mu Boston'u mu seçerdiniz?

fiyat olarak cantonu secerdim ama fiyatı devre dışı bırakın derseniz focal derim.hatta @tema59 seti alınır.
  • quote:

Hayırlısı olsun bakalım. Bu işin sonu yok, ben çok fazla açılmak istemiyorum. Kendime bütçe olarak bir sınır koydum o çizgiyi aşmamaya dikkat ediyorum. :)

inşalllah hocam bende bu aralar virüs acayip aktif vaziyette ama büyük ihtimal ile focallar ile yola devam edicem

anfi tercihinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim en düşük marantz 1606 almaya bakın
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. @tema59'un set güzel. Kısmetse sıfır ürün almak istiyorum.
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum artık, biraz daha bekleyelim bakalım. Belki yıl sonu kampanyaları falan denk getiririz. Zaten dolar ve euro da oldukça yüksek şu günlerde.
  • Merhaba arkadaşlar,

Harman Kardon HKTS 16 - 1500 TL
    Canton Movie 125 MX - 900 TL

hangisi tercih edilmeli? İki set de sıfır.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

başkasını bilemem ama bence canton.
    hk o parayı hak ettiğini düşünmüyorum.isim yapmış onun üzerinden gidiyor.
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    Aslında ben de Canton'u düşünüyorum ama HKTS 16'nın fiyatı 2200 küsürlerdeydi, 1500 TL'ye düşünce bir sorayım dedim. Bu arada sistemin AVR'si çok büyük ihtimalle Marantz 1506 ya da 1607 olacak ve sadece film izlemek için kullanılacak. Konser DVD'leri haricinde hiç müzik dinlenmeyecek desem yeri var.
  • quote:

Aslında ben de Canton'u düşünüyorum ama HKTS 16'nın fiyatı 2200 küsürlerdeydi, 1500 TL'ye düşünce bir sorayım dedim. Bu arada sistemin AVR'si çok büyük ihtimalle Marantz 1506 ya da 1607 olacak ve sadece film izlemek için kullanılacak. Konser DVD'leri haricinde hiç müzik dinlenmeyecek desem yeri var.

zaten müziği unut.bu kompak yapıda sinema için üretilmiş hoplar.müzik dinlersin ama ne kadar tatmin eder bilemem.
    aslında dinleme şansın varsa git kendin dinle hk ve canton ları.herkesin zevki farklıdır.ben hk dinledim açık söyliyim beğenmedim.hele o paralar hiç verilecek gibi değil.belki sen beğenirsin bilmiyorum yanlış yönlendirme olmasın.çokta alan var bu modelden.
    en güzeli gidip dinlemen.media markt var.

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

ikisinide kullanmış biri olarak canton movie 125 mx diyorum fiyatının ucuz olduğuna takılmayın tam bir fiyat performans ürünüdür
  • selam,

eğer ilgilenen olursa,

Harman Kardon AVR 265
    Denon PMA 1500R
    Yamaha Musiccast WXC50
    Advance Acoustic UM-40

ürünlerimi satmak istiyorum
  • hyperborea61 H kullanıcısına yanıt
    Usta ne yaptın hkts'ye o paralar verilir mi. Daha geçen hafta bi çift jbl studio 190 ve bir tane stüdio 120c sattım 1350 liraya :)
  • travers kullanıcısına yanıt
    Ne bileyim hocam fiyatı 2200'lerde dolaşıyordu, 1500'e düştüğünü görünce acaba alınır mı diye düşündüm. :) HKTS 16'ya bu para verilmezmiş ki son 1 ürün olmasına rağmen günlerdir hala satılmamış.

http://urun.n11.com/uydu-hoparlor/harman-kardon-hkts-16-hoparlor-takimi-P115649306

Bu satıcılar bu fahiş fiyatlara nasıl ürün satabiliyorlar insan anlamakta zorlanıyor. Tamam döviz kuru yüksek, elbette fiyatlara yansıyacak ama bu kadarı da insafsızlık. Şuna bakın;

http://urun.n11.com/studyo-ve-sahne-ekipmanlari/canton-movie-cd151-home-cinema-system-P144054932

• merhaba tüm arkadaşlara..
    ikinci el harman kardon avr 170 almayı düşünüyorum.
    tavsiyesi ve bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

merhaba tüm arkadaşlara..

fiyatı ne sen ne kadarlık butcen var ve ne istiyorsun avr de özellik olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

quote:

Çok ses değil de Kaliteli ses istiyorum.

Avr 170 e ilaveten harman kardon 5+1 hoporlerü vardı.

Tüm cihazların hdmi çıkışlı onları anfiye bağlayıp, tüm aktarmaları Anfiden yapmak istiyorum.

BÜtçem de 800 civarı.
  • quote:

quote:

quote:

Tüm cihazların hdmi çıkışlı onları anfiye bağlayıp, tüm aktarmaları Anfiden yapmak istiyorum.

BÜtçem de 800 civarı.

avr ve hop toplam 800 tl mi analamdım?

• quote:

quote:

quote:

quote:

BÜtçem de 800 civarı.

İkisinin fiyatı 900 tl

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

BÜtçem de 800 civarı.

İkisinin fiyatı 900 tl

https://www.amazon.de/AVR-170-Receiver-HDMI-Anschl%C3%BCssen-Internet-Radio/dp/B008ZBP3VM

bu avr birde yanında 5+1 hop takımı veriyor 900 tl dogruysa eger al zaten ne düşünüyon.900 tl bir sey bulamazsın kaliteli ses hiç bulamazsın.
    ama yanlışlık olmasın burada.

• Bende Hkts9 ve pioneer vsx329 var , bir anormallik hissetmedim gayet de memnunum ama bir mağaza çalışanı bana uyumsuz falan dedi.. ne diyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi org -- 28 Kasım 2016; 16:34:58 >
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.