Şimdi Ara

GİRİŞ SEVİYESİ STEREO AMFİ TAVSİYESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
7.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sağol üstadım. Bahsettiğin kabloya bakacağım.
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Selam üstad kablo bu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hyperborea61

Selam üstad kablo bu mu?

evet dostum kablo bu tam fiyat performans ürünü burdaki fiyatı yüksek ben 5 mt 200 tl almıştım

bak burda daha ucuz üzerine 15 euro nakliye ekle

Audio Sanctuary
    Supra Ply 3.4/S Screened Speaker Cable
    http://www.custom-cable.co.uk/supra-ply-3.4-s-per-length.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 11 Ağustos 2015; 11:35:29 >

• Tamamdır, teşekkür ederim.
  • hyperborea61 H kullanıcısına yanıt
    Coşkun bey müsaadenizle bir alternatif de ben ekleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz için teşekkür ederim Şenol Bey.

Kablo konusu da epey çetrefilliymiş, umarım amfiyi seçmedeki kadar zorlanmam.
    ohoooo kablo isine iyice egilirseniz isin icinden hic cikamayacaksiniz. 50 türlü kablo marka cins tip baglanti aman aman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablo işinde o kadar derine inmeyi düşünmüyorum açıkçası. Zira kurmakta olduğum (Marantz pm6005 - Dali Ikon 2 mk2) oldukça giriş seviyesi bir sistem. Ekonomik ama fiyat performans ürünü bir kablo şu safhada işimi görecek.
    imzamdaki kablolarida incelemenizide tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Bu seviyedeki sistemlerde çok da farketmeyeceği konuşuluyor ama yine de sorayım, benim sistemime uyumluluk açısından Black Rhodium Jive ve Supra Ply 3.4s birbirleriyle kıyaslandığında hangisi öne çıkar acaba?
    merhaba suprayı denemedim o yüzden yorum yapamam fakat suhttp://forum.donanimhaber.com/m_56709069/tm.htm konuda kullandıgım kablo hakkında yorum yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 14 Ağustos 2015; 17:34:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyperborea61

Bu seviyedeki sistemlerde çok da farketmeyeceği konuşuluyor ama yine de sorayım, benim sistemime uyumluluk açısından Black Rhodium Jive ve Supra Ply 3.4s birbirleriyle kıyaslandığında hangisi öne çıkar acaba?

Yok üstad öyle bir farkediyorki sasirirsin benim elimde iki takım kablo vardı biri supra ply 3.4.s Diğeride neotech 1125 diye bir kablo özellikle ikon serisinde neotech bağladım zaman üst frekans çok parliyordu onu çıkarıp Supra ları taktigim zamanda alt frekans ve üst frekans tam olmasi gerektiği gibi çalıyordu

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Anladım üstadım. İlk tercihim Supra Ply 3.4s olacak, ikinci sıraya Yavuz Bey'in önerdiği Black Rhodium Jive'i aldım.
  • Henüz kablolar hakkında yorum yapamayacağım ancak bende seçimimi Coşkun abinin tavsiye ettiği supra ply 4.3 ler doğrultusunda yaptım. Ayrıca interconnect de supra aldım alıyorken, adres divinaudio.com du sanırım. 2 gün sonra istanbuldaydı kargo, 1 hafta sonrada bana ulaştı; ptt sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubtatto

kardeşim bence hiç o kadar paralar verme eğer dac işin içinde olmayacaksa al bir 2. el pioneer sa-940 - 950 gibi bir seri amfi 200-300 lira gibi paralara satılıyor bu konuştuğunuz çoğu amfilerden aşağı kalır olmadığı gibi artılarını bile bulabilirsin paranda cebinde kalır..... biraz daha fazla paralar harcayabilirim dersen birçok alternatif sunabilirim sana bu bahsettiklerim ucuza mal edesin diye,bence yeni çıkan hiçbir amfi o paraları hiçmi hiç haketmiyor,saygılar....
    ubtatto konu eskiymiş ama çok haklısın
    Sa 940 ve sg550 ekolayzer kullandım yanında cs 979 kolonlarla kolonları mid ve tizleri dışında çok sağlam basslara sahip farklı model mid ve tiz takımı ile değiştirdim süper oldular..Daha yeni teknoloji şıkır şıkır olsun diye sony lbt üst serilerinden full kendi kolonları ile sette aldım kullandım fakat sa940 ampli+sg550 ekolayzer ve kabinlerinin verdiği kalitede alışık olduğum o güçlü derin basslı dolgun tonlamayı maalesef alamadım alet pioneer a nazaran tok bass lı tonlamaya sahip bassları fazla açınca veya loudness ile takviye yapınca uğultulu rahatsız edici bass veriyor ekolayzerı ise manuel ekolayzer gibi ayarlanamıyor kısaca anladım ki ucuz yoldan işin içine digital girdiği zaman manuelin verdiği sıcak tonlardan eser kalmıyormuş.Bulursam bir tane daha çıkışları orijinal ellenmemiş sa940 ve sg 550 ekolayzer ile monoblok tasarım yapacağım her iki ampli ve ekoyu mono L+R şeklinde kullanacağım her bir ampli 140w rms olduğuna göre 2*140w totalde 280w gibi muazzam bir çıkışa sahip olacağım tabi totalde 4 ayrı pioneer cs 979 kullanacağım Kısaca 2*100 - 150w lık technics veya daha üst seviye bir ampliye bir ton bayılmak yerine çok daha güçlü bir sistem kurmuş olacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam örnek verdiğiniz sa-940 ve 950 sıradan bir ampli tavsiye verilen markalara yaklaşamaz bile ayrıca zamanla oluşan kondansatör kuruma sorunu olabilir veya herhangi bir arıza verdiği zaman parça bulmak sıkıntı ayrıca sizin yeni cihaz ve amplilerle ne alıp veremediğiniz var ? neden parasını haketmesin tamam içlerinde haketmeyen illaki vardır ama kime göre neye göre ? yorum yazarken sebaplerinide yazar iseniz daha açıklayıcı olur
    Sa 940 ve 950 tamamen ayni ampli olup ayni ayardaki pek çok ampliye nal toplatir muhtemelen bu ampliyi ya dinlemediniz yada piyonun eski seri CS 979_989 gibi kabinleri dişinda uyumsuz kabinlerle dinlediniz..ucuz yollu güçlü sistem kurmak isteyenleri fazlasıyla tatmin eder boyundan büyük güçlü derin basslara ve toplamaya sahiptir bu amplinin hakkini eski seri maun kaplama CS kabinler verir..kondansatör kuruma durumu pek çok eski vintage amplifikatör icin geçerlidir fakat bu ampliyi halen kullaniyorum ayni ayarda sony,jvc,kenwood ve yamaha da kullandim pionun tonlamasina yaklasamadilar bu yuzden ayni paraya alınabilecek yeni model amplileri dahi fiyatina ragmen her turlu tokatlar

• Warrior_Knight kullanıcısına yanıt
    5 yıllık konuyu hortlattiniz tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: des_955

5 yıllık konuyu hortlattiniz tebrikler

:)))) hortlatmada üstüme yoktur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.