Şimdi Ara

Giriş seviyesi stereo ses sistemi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an Amerika birleşik devletlerinde ikamet ediyorum. İnşallah yakın bir zamanda Türkiye'ye dönüş yapacağım. Uzun zamanlar boyunca kaliteli müzik dinlemek için kulaklık vs kullandım. Artık evde 25 30 metre karelik bir odada kullanılmak üzere sadece müzik dinlemek için stereo ses sistemi kurmaya karar verdim.

Sistemi kurmak için araştırma yaparken aktif hoparlör seceneklerinin iyi bir alternatif olduğunu düşünerek Klipsch r 15pm modelini 350 dolara amazondan aldım.daha 2 hafta sürem var sistemi iade edebilirim. Sistem fena değil fakat sanki bütün yumurtaları aynı yere koydum gibi hissediyorum. Bunun yerine 200 dolar civarı bir receiver ve klipsch r 15m modelini mi alsam diyorum.
    Bununla birlikte burada bir mağazada paradigm prestige 15b hoparlör leri dinledim. Beyninden vurulmusa döndüm. Dinlediğim ses Çok güzeldi.
    Bu Klipsch sevdasından vazgeçip biraz daha paraya kiyip daha üst bir sistemmi toplamaliyim? Bu arada 2. El piyasası da çok fazla aktif burada. boston.craiglist adresinde bir dolu hoparlör amp vs var.
    Arkadaşlar önerileriniz neler acaba? Bu arkadaşınıza bir yardım edin akıl verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba;

Klipsch çok çok iyi bir marka inanılmaz güzel ses veren hoparlörleri var ama Paradigm başka bir boyut, Butik kendi halinde sadece kaliteli malzemeleri kullanıyorlar. Klipsch daha çok piyasaya oynuyor. Birde kef deneyebilirseniz onlarında bol ödüllü ufak tefek aktif reference hoparlörleri var. LS50 modeli özellikle duyduğum en güzel aktif hoparlör sesiydi.

Müzik herkesin kulağına farklı gelir. Birine göre şahane olan hoparlör birine çok kötü gelebilir. Bu işlerin sonu yok kardeşim o yüzden çok kafanı karıştırmadan kulağına hangisi iyi geliyorsa onu al.
  • Teşekkür ederim cevabınız için. Meselede dinleyecek ortam olmaması zaten. Burada öyle fazla ürün satan dükkan yok maalesef. Amazondan alıp deneyip beğenmezsen geri gönderiyorum.
    Acaba 130 dolar civarı Yamaha R-S202BL Stereo Receiver alıp yanına Klipsch in r 15m ini alsam 250 dolar civarına halledecem. Baska hoparlör tavsiye edermisiniz. Yada uygun fiyatlı güzel bir amp ve hoparlör ikilisi. Ses te aradığım özellikler ise ayrıntılı bir ses olsa yeter. Treble seven biriyim. Yani parlak. Bas ağırlıklı çok sevmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wastedsunset_d -- 13 Haziran 2019; 15:24:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kanala bakmadan hoparlör almayın derim. Özellikle JBL modellerine dikkat edin.
    Bu arada Kef LS50 biraz kapalı çalar size uygun olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogen -- 14 Haziran 2019; 15:12:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.