Şimdi Ara

Girne Amerikan Üniversitesi İçin Bu Konuda Toplanıyoruz.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GAU hukuk fakültesini okumak istiyorum sizce nasıldır .

avantajları ve dezavantajlarını yazarsanız sevinirim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peotly -- 1 Temmuz 2013; 19:02:51 >

• up
  • maalesef bilgim yok :)
  • bizim okula tanıtım yapmak için geldiler.göz boyamak için hep olumlu yanlarından bahsettiler o yüzden tarafsız bir yorum yapamam ben.
  • Sanırım ben de yazıcam burayı ama 10-15 puan gerisinde kalıyorum senin puanlar nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir05

Sanırım ben de yazıcam burayı ama 10-15 puan gerisinde kalıyorum senin puanlar nasıl

hocam benim puanım puan hesalpama istelerine göre 296-303 arası cıkıyor...
    bilgisi olanlar bizi bilgilendirirse iyi olur ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlk.

bizim okula tanıtım yapmak için geldiler.göz boyamak için hep olumlu yanlarından bahsettiler o yüzden tarafsız bir yorum yapamam ben.

Bize de gelmişlerdi. Sarışın kaptanları gösterdiler mi size de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

quote:

Orijinalden alıntı: mlk.

bizim okula tanıtım yapmak için geldiler.göz boyamak için hep olumlu yanlarından bahsettiler o yüzden tarafsız bir yorum yapamam ben.

Bize de gelmişlerdi. Sarışın kaptanları gösterdiler mi size de

kaptanlara dikkat etmedim :) daha çok kıbrıs yaşamı hakkında bilgi verdiler
  • Benimde 355 365 375 puanlar TM-1/2/3; bende burayı tercih etmeyi düşünüyorum ama annem göndertecek gibi durmuyor dün söyledim çok kızdı ikna etmem lazım.
  • parasal yönden :((
  • benim abim gaü mezunu ben de son senesinde kıbrısa gitmiştim okul kıbrısın en iyi ikinci ünisi(zaten 5-6 tane üni var :D)şehir olarak kıbrısın en gelişmiş şehri ama "kıbrıs"ın en gelişmişi yani İstanbuldaki öyle lüks yaşam kıbrısta hiç arama maddi olarak da burdakilerin 2 katı sayılır
  • quote:

benim abim gaü mezunu ben de son senesinde kıbrısa gitmiştim okul kıbrısın en iyi ikinci ünisi(zaten 5-6 tane üni var :D)şehir olarak kıbrısın en gelişmiş şehri ama "kıbrıs"ın en gelişmişi yani İstanbuldaki öyle lüks yaşam kıbrısta hiç arama maddi olarak da burdakilerin 2 katı sayılır

yaz okuluna kalma gibi durum oluyormu ? bilerek bütünlemeye bırakıp para kazanma gibi huyları varmış?

alkol-sigara yok kaç paraya geçinilebilir aylık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peotly

quote:

benim abim gaü mezunu ben de son senesinde kıbrısa gitmiştim okul kıbrısın en iyi ikinci ünisi(zaten 5-6 tane üni var :D)şehir olarak kıbrısın en gelişmiş şehri ama "kıbrıs"ın en gelişmişi yani İstanbuldaki öyle lüks yaşam kıbrısta hiç arama maddi olarak da burdakilerin 2 katı sayılır

yaz okuluna kalma gibi durum oluyormu ? bilerek bütünlemeye bırakıp para kazanma gibi huyları varmış?

alkol-sigara yok kaç paraya geçinilebilir aylık?

yaz okuluna kalma durumları var tabiki ama bunu bilerek yapcaklarını sanmıyorum genelde öğrencilerin çoğu yazı kıbrısta geçirmek için kendileri yaz okuluna kalıyor bazıları da derslerini verememekten abim mezun olalı 3-4 sene oldu okuduğu zamanlarda öyle bilerek bırakıyorlar gibi bi şeyler söylemiyordu ama ben de bazı internet sitelerinde görüyorum bilerek büte bırakıyorlar diye 3-4 senede neler değişti bilmiyorum.

alkol-sigaran olmamayışı kıbrısta etkilemez seni alkol sudan ucuz bazen su bulamadığın zaman bi 6lı bira işini görür :D ama normal harcamlarında haftalık baban sana 100 lira veriyorsa orda 200 lira gerek

• emir05 E kullanıcısına yanıt
    hocam farketmiyor diyorsunda kumara alkola kaptırdınmı gidiyorsun kendini...
  • koskoca forumda gau da okuyan yokmu ya...
  • Girne amerikan üniversitesini yazacaklar bilgileri burdan paylaşalım...
  • Arkadaslar gaü yuzde 75 burslu pdr yazicam gecen sene 78 binle almis benim siralamam 78503 gelir mi sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yazan var ne yardımcı olan hocam...
  • upppp
  • ARKADAŞLAR GİRNE AMERİKAN 2 YILLIK ADALET %50 BURSLU BÖLÜMÜ GELDİ TERCİHTE ŞİMDİ KIBRISTA ÖZEL YURT DA MI KALMAK MANTIKLI YOKSA OKULUN PAKET PROGRAMLARINDA YANİ OKULUN KENDİ YURDUNDA KALMAK MI MANTIKLI AYRICA EVE ÇIKMAK MI BEN TEK KİŞİ KALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YURTDA FİYAT olARAK SIKINTI YAŞAMIYACAĞIM ÖZEL YURT TAVSİYESİ ALABİLİRMİYİM YARDIM EDİN ARKADAŞLAR NE YAPIYIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.