Şimdi Ara

GİTAR ALICAM YARDIM?? BAS MI ELEKTRO MU???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU KONUYU 2. KERE AÇTIGIM İÇİN KUSRA BAKMAYIN ACİL YARDIMA İHTİYACIM WAR
    Ben gitar çalmaya yeni başlıyıcagım,henüz gitar almadım 600 ytl ciwarında bütçem war ve istanbulda oturuyorum elektro gitarmı yoksa bas gıtarmı çalsam diye ve gitar alma konusunda tereddütlerim war. yani hangi gitarla yer tutarım (grup,grup içindeki yer,ün vs.. vss..) bu konularda bilgili arkadaslardan yardım bekliyorum
    out of order e ve tüm yardımcı olan arkadaslara saygılar ve sevgiler.... hard rock aşkına...

• Soruya bak.. Motorsiklet mi, yoksa araba mi?

Ikiside cok ayri enstrumanlar.Hepsi senin zevkine kalmis birsey.Bas mi elektro mu diye soru olmaz..

Bu arada grupta nasil yer tutarim diyorsan bir grupta saglam elektrocu gerekir ve bu da cok zaman ister.Eger bas calacaksanda yaratici olman gerekir.Sana yaratici Dunya'nin en iyi bascilarindan bir kac ornek vereyim.Ornegin Flea ya da Marcus Miller veya Victor Wooten..Bunlar Dunya'nin en yaratici bascilarindandir..
  • KUSRA BAKMA DAHA ÇAYLAĞIM PEKİ HANGİ GİTARDAN ALMALIYIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastCallientE`

KUSRA BAKMA DAHA ÇAYLAĞIM PEKİ HANGİ GİTARDAN ALMALIYIM

Dostum elektroyami karar verdin yoksa bas ami? Ona gore sana oneriler yapacagim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

quote:

KUSRA BAKMA DAHA ÇAYLAĞIM PEKİ HANGİ GİTARDAN ALMALIYIM

Dostum elektroyami karar verdin yoksa bas ami? Ona gore sana oneriler yapacagim..

Adam daha ona bile karar verememiş..
  • ikisindden birini alıcagım 600 ytl ciwarında bütcem war ve istanbulda oturuyorum peki hangisi ile (grup,grup içinde yer.ün vsvs...) yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastCallientE` -- 25 Mayıs 2008; 10:27:35 >
  • Ya pardon da iki konuda da bana teşekkür etmişsin,ama neden..?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar teli almam lazım YARDIM!!
    2 yıl önce açıldı
    klasik gitar yardım
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu konuda bilgin var yadım olacagını bildiği için şididen yazdım selamı
  • Sen en iyisi akustik gitarla başla sonra karar verirsin...
  • quote:

BU KONUYU 2. KERE AÇTIGIM İÇİN KUSRA BAKMAYIN ACİL YARDIMA İHTİYACIM WAR
    Ben gitar çalmaya yeni başlıyıcagım,henüz gitar almadım 600 ytl ciwarında bütçem war ve istanbulda oturuyorum elektro gitarmı yoksa bas gıtarmı çalsam diye ve gitar alma konusunda tereddütlerim war. yani hangi gitarla yer tutarım (grup,grup içindeki yer,ün vs.. vss..) bu konularda bilgili arkadaslardan yardım bekliyorum
    out of order e ve tüm yardımcı olan arkadaslara saygılar ve sevgiler.... hard rock aşkına...

sen bunun için başlayacaksan pek birşey umma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 25 Mayıs 2008; 14:11:13 >
  • ben sadece hangisinin daha ppuler oldugunu orenmek ıstıorum
    ama herkes soruya deılde baska seylere dıkkat çekmişş ben sadece sorumun yanıtını orenmek ıstıorum bı yanlış yapmak istemiorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastCallientE` -- 25 Mayıs 2008; 14:21:08 >
  • Klasik gitarla başla derim...

Ama ikisinden biriyse;

elektrodan başla .Bas gitarın yeri çok daha farklıdır grupta.Bateriyle birlikte müziğin alt yapısını oluşturur.Bu nedenle biraz daha zordur diyebiliriz.Ve ayrıca bas gitar çok öne çıkmaz sessiz sessiz arkadan takılır dinlemesini bileni mest eder ama sen ün yapayım kız kaldırayım diyorsan elektro çal
  • BİLGİLENDİRMEM İÇİN TEŞŞEKÜRLER PEKİ HANGİ GİTAR ALMAILIYIM MODEL VE MARKA OLARAK
  • quote:

BİLGİLENDİRMEM İÇİN TEŞŞEKÜRLER PEKİ HANGİ GİTAR ALMAILIYIM MODEL VE MARKA OLARAK

ben de elektro alcam.Bütçem 300 civarı ama benim de kafamda belli bir model yok .Gitar forumlarına da sorabilirsin
  • k saol ilgin için
  • quote:

k saol ilgin için

bir şey değil
  • ELEKTRO 3 TEL

bas al İYİ GİDER AKUSTİKDE OLR
  • İyi bi cevap yazcaktım ama imzandaki gurupları görünce vazgeçtim en iyisi sen bi elektro al bol bol gürültü çıkarırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

BU KONUYU 2. KERE AÇTIGIM İÇİN KUSRA BAKMAYIN ACİL YARDIMA İHTİYACIM WAR

sen bunun için başlayacaksan pek birşey umma

+sonsuz

• eywallah saol :d
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.