Şimdi Ara

Gitar Kursunda Yaşadığım Olay

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben dün gitar kursuna başladım fakat notaları bile bilmeden gittim,ve hoca bana sorular sorunca bilmiyorum dedim ve beni tersledi herşeye bilmiyorum diyorum diye senin gibileri sevmem dedi ve benim hevesimi kaçırdı,birkac kere daha tersledi sizce bu normal mi devam etsem mi etmesem mi bilmiyorum,evimede yakın ve cok tercih edilen bir yer sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle bir şey demeye hakkı yok.Anne babana aç yada orda ki başka insanlara bş derdini anlat.

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:1:57 >
  • Bence yerin ismini ve hocayı afişe edin. yapılacak en mantıklı şey budur. insanlara nasıl davranacaklarını öğreninceye kadar imaj ve müşteri kaybetmeliler.
  • O hoca orada hayır işi yapmıyor, para veriyorsun o dersi almak için. Yerinde olsam paramın tamamını aynen geri ister, başka kursa bakarım.
  • Haklıysam eğer ben o binada ortalığı ayağa kaldırırım. Ama haklı isem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 3 Mayıs 2016; 13:41:37 >
  • Bende Piyano ve gitar hocalığı yapıyorum. Atanırsam müzik öğretmeni olacağım. Böyle rezil insanlar birde eğitimciyim diye geziniyor ya sinirlerim bozuluyor. Yahu sen neden adamın hevesi kırıyorsun anlamıyorum ki. Kendisi "sol" anahtarında 7 tane nota okumayı bilmişte ne olmuş? sanki beyefendi kontrpuan yazıyor. Onun işi o. Notayı da tartımları da, tonaliteyi de kendisi öğretecek.

Onların hepsi halk eğitime bağlı halk eğitime şikayet edebilirsin. Bağlı olmasa da şikayet edebilirsin. Bağlı değilse daha güzel şeyler olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle böyle bir davranışı kabul etmemelisin. Fakat "ben buraya para veriyorum bana böyle davranamazsın" tarzında değil. Birey olduğun için ve oraya gidiş amacının zaten birşeyleri bilmemen ve öğrenmek için oraya gidiyor olmandır. Kurs yöneticileriyle konuşup hocanı değiştirmelerini isteyebilir, eğer sorunun çözülmedi ise ailenden yardım isteyebilirsin. Öncelikle sorunu kendin çözmeye çalışman ileride bu tarz olaylarla karşılaştığında sana daha fazla güven ve bakış açısı sağlayacaktır. Hocayla münakaşa etmene gerek yok. Önce yönetimle konuş çözülmezse sonra ailenden başka bir kursa gitmek istediğini belirtebilirsin. Böyle bir olay yaşadığın için üzgünüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.