Şimdi Ara

Gitar tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gitar almayı düşünüyorum kafamda şunu almak var açık konuşmak gerekirse 0 temelim var gitar adına, ana mantalitem alacağım şeyin gözüme hitap etmesi olduğu için bunu beğendim. müzik türü olarak elektroya yatkın müzikler sevmiyorum. sizce bunu almak mantıklı mı ek olarak eğer elektro almaya karar verip bunu alırsam ekstra amfi alınmasına gerek var mı masraf acısından bu soru önemli cevap verırsenız sevinirim

• Elektro gitardan ses almak istiyorsan bir amfi almalısın. Önce gitar üzerinde çalışıp daha sonra amfi almayı da tercih edebilirsin. Paylaştığın gitar başlangıç seviyesi için bir gitar ama biraz da ne tür çalmak istediğinle alakalı. İlk etapta senin için çok fark etmeyebilir gitarın tarzı ancak biraz öğrendikten ve gitarını tanıdıktan sonra isteklerin daha da şekillenecektir.

• Arkadaşlar 10 yaş çocuğum gitar bayaa öğrendi, 3/4 lük gitar küçük geliyor ve cızırdıyır. Artık çok uzun yıllar kullanmalık 4/4 bir klasik gitar almalıyım. Ne önerirsiniz yamaha c30 diyor herkes ama farklı görüş varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 8 Ocak 2025; 18:45:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    2 ay önce açıldı
    Gitar tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.